Ce să pun într-un kong? Iată lista celor 15 tratamente sănătoase pe care le puteți utiliza

Ce să puneți într-un kong? Aici

Te lupți să te gândești la umpluturi bune pentru a pune într-un kong? Ei bine, ați ajuns la locul potrivit, pentru că am compilat o listă de 15 tratamente sănătoase pentru a vă ispite câinele. Kong-urile sunt o modalitate excelentă de a vă menține câinele amuzat și umpluturile adaugă doar la divertisment.

Câinii de toate vârstele le iubesc pentru că prezintă o provocare distractivă. Pe măsură ce câinii au nevoie atât de stimularea fizică, cât și mentală, Kongs oferă o mare distragere. Adesea durează atâta timp cât un os și pot fi folosite din nou și din nou. Citiți mai departe pentru a afla sfaturile noastre de top Kong și a obține creativ! În curând, pooch-ul dvs. va fi ales rețeta lor preferată Kong.

De ce sunt umpluturile Kong atât de mari?

Umplutând un kong este foarte distractiv și vă oferă câinelui dvs. cu o mulțime de stimulare mentală. Există o mulțime de alte beneficii. Arunca o privire!

Kongs sunt, de asemenea, un instrument de instruire util. În timpul sesiunilor de instruire, aveți nevoie de o modalitate de a vă recompensa câinele pentru a afișa un comportament pozitiv. Un Kong umplute este modalitatea perfectă de a face acest lucru! În plus, Kongs sunt o modalitate excelentă de a vă opri câinele de a-și mânca mâncarea prea repede. Aceasta este o problemă deosebită în rase precum Labradors. Dacă nu doriți să vă dați câinelui un os să mestecați, Kongs face o mare alternativă. Desigur, le ia mai mult pentru a ajunge la mâncarea din interior.

Un Kong umplute este sigur că îți păstrează câinele ocupat. Câinele dvs. are acum sarcina dificilă de a elimina orice tratamente blocate în interior, permițându-vă să continuați cu munca dvs. În cele din urmă, Kongs sunt o modalitate perfectă de a utiliza orice resturi sănătoase din frigider pe care altfel ați aruncat-o!

Femeie frumoasă care dă mâncare câinelui din mână

Cum să faci un kong

Umplutând un kong nu este la fel de ușor cum sună. Cu siguranță poate fi dezordonat! Pentru a vă ajuta, aici sunt sfaturile noastre de top despre cum să faceți un kong cu succes.

Câinii care mănâncă prea mult

Țineți minte, indiferent de ce ați pus în Kong voi conțin calorii. Acestea pot adăuga și pot duce la punerea în funcțiune a animalelor de companie. Păstrați o notă mentală a ceea ce ați umplut înăuntru și adăugați-l la aportul zilnic al câinelui. Unii câini sunt predispuși la obezitate, așa că veți dori să fiți atenți că acest tratament suplimentar nu își pune sănătatea în pericol. Pentru a-ți păstra mai bine câinele sănătos, întotdeauna lipiți de consumul maxim de calorii pe zi. Dacă nu știți ce este, vorbiți cu veterinarul dvs.

Amestecați ingredientele

Un alt sfat este să-l amestec puțin. Vrei să-ți păstrezi câinele distracți, la urma urmei! În primul rând, utilizați o varietate de umpluturi, astfel încât niciodată nu știu ce vor obține. Acest lucru ar trebui să vă păstreze câinele să ghicească ceea ce se întâmplă. Apoi, utilizați o umplutură care este un amestec de alimente obișnuite pentru câini și propriul dvs. ingrediente rămase, cum ar fi brânza de cremă. Acest lucru poate suna (și arata) dezgustător pentru tine, dar câinele tău o va iubi!

Unde să începeți cu Kongs

Dacă câinele dvs. nu a folosit niciodată un kong înainte, cel mai bine este să începeți cu o umplere cu care sunt familiarizați. Încercați tratamentele preferate sau unele simple kible. Încurajați-i să se joace cu Kong, astfel încât să poată descoperi ceva delicios înăuntru. În cele din urmă, asigurați-vă că le dați o mulțime de laudă atunci când găsesc tratamentul.

Ați putea dori, de asemenea: Câine tratează

Alegeți un kong care este potrivit pentru dimensiunea și rasa câinelui. De exemplu, puii au nevoie de un kong mai moale. Odată ce au devenit atârnă de ea, puteți experimenta cu umpluturi diferite variind în gust și textură. Pentru experți Kong Eaters, puteți îngheța Kong-ul umplute pentru a face puzzle-ul chiar mai dificil!

Umplutând un kong fără prea multă mizerie

Acum, ta provocarea este umplutura de umplere în interiorul regelui fără prea multă mizerie. Pentru a începe, amestecați ingredientele într-un castron. Vă va economisi timp pentru a face mai multe kongs și apoi le puteți păstra în frigider. Dar mai întâi, iată cum să o umpleți:

  • Păstrați statul Kong: Așezați Kong-ul în poziție verticală într-o ceașcă mică sau sticlă. Acest lucru îl va menține stabil în timp ce sunteți ocupat cu umplerea umplerii. În plus, economisește o mulțime de timp! Asigurați-vă că deschiderea mai mare a kongului este în partea de sus înainte de a începe să o umpleți.
  • Face ca deschiderea Kong-ului mai larg: Puteți face ca Kong să se deschidă mai largă prin stoarcerea ei până când formează o ovală. În plus, acest lucru facilitează lucrurile cu alimente mai mari, cum ar fi fasole verde.
  • Umplutând un kong cu ingrediente curgătoare: Dacă câinele dvs. îi place cu umpluturile Runnier, iată o tehnică care să vă ajute să o faceți. Similar cu înghețarea unui tort, puneți ingredientele curbate într-o pungă de plastic. Apoi, prindeți colțul și strângeți-le în centru pentru a umple kongul. Acest lucru funcționează bine cu dovleac amestecat, miere sau brânză de cabană.
  • Păstrarea ingredientelor curgătoare în Kong: Odată ce ați adăugat amestecul curbat, este probabil că ar putea cădea din nou înapoi. Pentru a păstra aceste ingrediente lichide în interiorul kongului, pur și simplu lucrurile în cele din urmă pentru a servi ca un dop. Ați putea folosi un cub de brânză, o bucată de pui, un câine solid tratează sau chiar un glob de unt de arahide.
  • Nu trebuie să o completați: Un kong nu trebuie să fie umplut chiar până la vârf sau chiar umplut deloc. Câinele dvs. îl va iubi chiar dacă doar frământați ceva delicios în jurul interiorului. Exemplu de ingrediente includ unt de arahide sau miere. Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga unele tratamente mai mici în interior. Acest lucru funcționează bine pentru un câine care se obișnuiește cu Kong-ul lor.
  • Utilizați un liant: Utilizați ceva care este puțin lipicios ca o bază pentru a lega totul împreună. Ai putea folosi unt de arahide, brânză de cremă sau chiar mâncarea umedă a câinelui tău. Asigurați-vă că adăugați și în unele alimente uscate! Totul se combină împreună într-o mizerie teribil lipicioasă. Dar câinii îl iubesc.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente de câine uscate

Top 15 sănătoși Kong tratează

Kong umplerea poate fi, de asemenea, sănătoasă! Untul de arahide trebuie să fie un favorit all-timp pentru majoritatea câinilor. Cu toate acestea, trebuie să fiți sigur că utilizați unul dintre Branduri de unt de arahide de arahide. Le puteți verifica aici. Iată câteva idei de umplere sănătoase pe care toți câinii sunt siguri de dragoste:

  • Brânză de vacă
  • Conserve de dovleac
  • Fasole verde tocată
  • Carne de masă gătită
  • Pui mărunțit
  • Ovaz
  • Orez
  • Mazăre
  • Mere tocate
  • Bebeluși de morcovi
  • Congelați carne uscată uscată
  • Cuburi de brânză
  • Ouă fierte și tocate
  • Brocoli
  • Țelină

Dacă doriți să obțineți creativi, puteți, de asemenea, să vă puneți împreună unele dintre propriile dvs. rețete. Amintiți-vă că aceste combinații nu pot să vă sune apel, dar tu nu sunt un câine! Iată câteva rețete pentru a încerca:

  • Se amestecă o ceașcă de cartofi dulci gătit și piure cu o ceașcă de orez gătit în stocul de pui.
  • Adăugați o ceașcă de banane piure cu o ceașcă de unt de arahide, plus un iaurt.
  • Se taie o ceașcă de mere gătite și se amestecă cu o ceașcă de morcovi tocată.
  • Combinați o ceașcă de dovleac cu o ceașcă de pui gătit, tocată înainte de a adăuga niște iaurt.
  • Cu o ceașcă de unt de arahide și o ceașcă de brânză de șir, adăugați niște morcovi tocați.
  • Amestecați împreună o ceașcă de brânză cremă cu o ceașcă de banane piure, apoi adăugați niște mere tocate.
  • Gatiti si tăiați unele ouă cu iaurt natural pentru o umplutură bogată în proteine.

Kong Stuffing Classics

Există câteva clasice încercate și testate care funcționează întotdeauna într-un kong. Sunt ușor de completat Kong, care este o victorie pentru tine, și greu de ieșit, o victorie pentru câinele tău. De asemenea, îngheață bine. Câinii le iubesc pur și simplu!

Începeți cu o bază care are o consistență lichidă. Acest lucru rămâne în siguranță în Kong și este ușor de înghețat. Unele opțiuni excelente includ:

  • Iaurt natural: În timp ce acest lucru conține o mulțime de proteine, câinii găsesc, de asemenea, foarte gustos! Utilizați iaurtul natural pentru a umple kong-ul, deoarece este mai bine pentru a controla aportul de zahăr al câinelui. Prea multor zahăr poate duce la obezitate și la alte complicații de sănătate.
  • Unt de arahide: O altă sursă gustoasă de proteină este untul de arahide. Un clasic de câine! Este ceva pe care majoritatea oamenilor o pun despre bucătăria lor și, de asemenea, se lipsește în interiorul kongilor destul de ușor. Amintiți-vă să utilizați un unt de arahide în siguranță pentru câini care nu conține xilitol.
  • PREPARAȚI KONG Umplere: O altă opțiune este să cumpărați completarea preparatului Kong din magazin. Adesea vine într-o gamă largă de arome. Aceasta poate fi cea mai convenabilă opțiune, dar nu este întotdeauna cea mai ieftină. Doar ceva de ținut în minte.
  • Bulion: Bulionul de pui este un favorit de câine și o umplutură mare Kong. Bulionul de vită este, de asemenea, grozav. Se îngheață foarte ușor și câinii iubesc gustul. Cu toate acestea, se poate epuiza cu ușurință din Kong, deci va trebui să o sigilați cu un dator de unt de arahide pentru câini.
  • Dog alimente: Hrană pentru câini umedă este o altă mare bază pentru umplerea unui kong. Utilizați marca obișnuită a câinelui pentru a preveni tulburările de stomac.

Ați putea dori, de asemenea: Branduri alimentare pentru câini

Odată ce ați decis pe baza dvs., vă puteți umple Kong-ul cu o mulțime de alte alimente delicioase. Kibble este o opțiune excelentă pentru câini încă obișnuiți cu Kongs. Ea cade cu ușurință și prezintă câini cu o recompensă imediată. Câinele tratează și gustările din magazinul de animale de companie sunt și alternative bune. Asigurați-vă că, bineînțeles, că tratamentele sunt de fapt suficient de mici pentru a se potrivi în Kongs! De asemenea, verificați lista ingredientelor. Încercați să evitați orice alimente care este ridicată în zahăr, deoarece poate provoca punerea dvs. de a pune prea multă greutate.

Ați putea dori, de asemenea: Câinele gourmet tratează

Rețete Kong pentru pui

În timp ce puii au nevoie de o dietă echilibrată, cu o mulțime de alimente de înaltă calitate pentru a fi sănătoase, ar putea beneficia cu siguranță de câteva rețete Kong. Mulți proprietari de cățeluși noi vă îngrijorează ce să-și umple Kong-ul, dar nu vă faceți griji, v-am acoperit. Deși multe rețete de umplutură Kong sunt destinate câinilor adulți, jucăria este încă minunată pentru puii. Kong-urile înghețate sunt deosebit de utile pentru pui de pui. Iată câteva rețete doar pentru puii!

Începeți prin utilizarea lor regulată Puppy Food. Apoi, adăugați cantități mici de alte alimente. Ați putea încerca ovazul, orezul, mazărea, banana sau dovleacul mărunțit. Unele bulion de pui congelat, înghețat într-un kong este o jucărie superbă.

În legătură cu o postare: Jucării pentru cățeluși

Congelate Kong tratează

Retetele înghețate Kong sunt cu siguranță mai populare în rândul proprietarilor de câini. Vom spune de ce! Este pentru că înghețarea ingredientelor le face să dureze mult mai mult.

Unele ingrediente fac ca înghețarea mai bună decât altele. Unt de arahide și iaurt natural ambele îngheț foarte bine. Cu toate acestea, există o artă pentru a face Kong-ul înghețat mai plăcut pentru pooch-ul tău. Mărimea solidă a alimentelor congelate în interiorul kongului poate fi oprită pentru câinele dvs. Iată un sfat: chiar înainte de ao îngheța, împingeți un biscuit de morcovi sau biscuiți câini. Ar trebui să rămână suficientă dați-vă proporția pentru a apuca. Acest lucru ar trebui să-i încurajeze să continue lins și să găsească restul!

Halloween. Border Collie Dog în costum de schelet

Întrebări frecvente:

Î: Jucării Kong sunt periculoase pentru câini?

A: Nu exact, dar din păcate, nu caine toy este 100% sigură. Depinde de câine și cum folosesc această jucărie. De exemplu, există mai multe konguri diferite pentru a alege de la. Jucea din Kong Puppy este cea mai potrivită (și sigură) pentru puștii dvs., deoarece este făcută din cel mai moale cauciuc. Apoi, jucăria Senior Kong este făcută și din cauciuc moale, dar este mai potrivită pentru câinii mai în vârstă. În cele din urmă, Kong Classic este făcut pentru chewers mediu și este construit din cauciuc durabil. Există și kongul extrem, care este fabricat din cauciuc foarte dur. Acesta este sigur pentru chewers extrem, dar nu atât de mult cu câinii mai în vârstă sau cu puii tineri.

Î: Cum pot face ca câinele meu să dureze mai mult?

A: Jucăriile Kong sunt dure, dar ele nu sunt complet indestructibile. Puteți face ca un kong să dureze mai mult prin supravegherea câinelui când se joacă cu el. Dacă le vedeți că sunt prea dur cu ea, pur și simplu luați-o departe și lăsați-o înapoi mai târziu. Aveți grijă ca ei să nu pună totul în gură. Câini mai mari poate sufoca pe o jucărie kong sau chiar o înghiți în întregime!

În ceea ce privește umplerea, cel mai bun sfat este să-l îngheți. Poochul dvs. va dura mult mai mult pentru a obține completarea dacă este înghețată. Acest lucru poate fi un economizor de viață dacă aveți vizitatori sau ceva important, deoarece este sigur că vă păstrați atenția câinelui pentru mai mult decât o gustare obișnuită!

Î: Ce pot pune într-un kong pentru un catelus vechi de 8 săptămâni?

A: Pupul tău mic, de 8 săptămâni, vă va iubi cu siguranță jucând cu Kong-ul lor mini-dimensionat, dar nu uitați să fiți atenți la ceea ce vă umpleți. Pupul tău va avea o digestie sensibilă pentru primele luni. Începeți prin punerea o parte din alimentele lor regulate de catelus în Kong. Acest lucru poate fi conserve de mâncare câine sau catelul lor obișnuit Kibble.

Treptat, puteți experimenta cu alte alimente care sunt blânde pe un pic Digestia câinelui. În plus, dovleacul conservat este o opțiune bună, precum și cartofi dulci sau chiar alimente pentru copii. Puneți doar porțiuni mici în Kong-ul dvs. de pui. Nu o umple complet! Dacă puii dvs. are o reacție pozitivă, atunci ați putea să o umpleți puțin mai mult. Nu vrei să-ți depășești micul tip în creștere!

Surse:

  1. Cum să-ți antrenezi câinele să se joace cu un kong, Wag!
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să pun într-un kong? Iată lista celor 15 tratamente sănătoase pe care le puteți utiliza