Top # 9: osteroartrita canine și ltci ft. Dr terry beardsley

Există câteva boli comune și foarte periculoase la câini care sunt extrem de greu de tratat. Osteroartrita canină, altfel cunoscută sub numele de boală articulară degenerativă la câini, este una dintre acestea. Aceasta provoacă deteriorarea permanentă a cartilajului în jurul articulațiilor câinelui, iar problema continuă să progreseze pe termen lung ca și vârstele câinelui.

Osteoartrita și artrita canină sunt legate, dar nu sunt la fel. În timp ce artrita canină se referă la inflamația articulațiilor, osteoartrita este o afecțiune cronică mai gravă în care articulațiile continuă să se deterioreze. O mulțime de câini seniori sunt la un risc foarte mare de osteoartrită canină și există foarte puține soluții pentru a ajuta la această condiție.

În acest episod de teorie a animalelor de companie podcast, ne-am alăturat Dr. Terry Beardsley, un om de știință, cercetător și fondator al T-cyte terapeutice. Dr. Beardsley a petrecut mulți ani în curs de dezvoltare un tratament pentru leucemia felină și acum osteoartrita canină - LTCI (Limfocitează imunomodulator de celule T).

LTCI este un biologic natural care a ajutat multe pisici cu leucemie, și la începutul acestui an a devenit primul tratament aprobat de USDA pentru osteoartrita canină. Asigurați-vă că ascultați podcast-ul de astăzi pe măsură ce discutăm artrita la câini, leucemie la pisici și primele tratamente și prevenire pentru acest tip de boli de vârstă degenerativă.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Osteroartrita canină și LTCI
(transcrierea podcast brut)

T-cyte și tratamentul osteoartritei canine

* Pentru a citi doar transcrierea interviului, vă rugăm să derulați jos în jos.

Așa că în această săptămână lucram la chestii de vârf de câine și am întâlnit un nou & # 8230; sau cred că este nou pentru canini, dar este de fapt în jur pentru pisici de ceva timp și # 8230; Am dat peste acest medicament, iar compania, este numită T-Cyte, nu este c-y-t-e. Practic ca în anii 1980 a existat această rasă uriașă pentru a găsi un remediu pentru HIV și SIDA și, bineînțeles, că pandemia continuă și cercetarea continuă și că a obținut o mulțime de publicitate în ultimii ani. Astfel, o mulțime de oameni de știință medicali folosesc leucemie felină, virusul și virusul de deficiență a imuno felinei ca modele de cercetare pentru boala umană și din toate aceste cercetări au venit acest nou medicament, este folosit cu feline acum pentru nouă ani cu rezultate excelente mari.

Doctorul Terry Beardsley este absolvent al Colegiului de Medicină Baylor. Doctor Bedersley și cu mine am avut o conversație și asta este ceea ce voi împărtăși astăzi cu dvs. pentru a afla un pic mai multe despre produs, deoarece acum, acum un an, au început să folosească același produs, are o proteină, Proteina LTCI care pare să ajute felinele și au aflat că aceeași proteină poate fi foarte benefică pentru câine și # 8230; Pentru a trata osteoartrita la câini. Deci, acum timp de aproximativ un an au folosit-o cu câini, iar descoperirile sunt doar de necrezut.

Când a venit peste biroul meu, am crezut că am nevoie să educăm părinții de companie despre asta, deoarece este ceva pe care nu l-am auzit niciodată și artrita este un lucru atât de comun la câini, leucemie felină, nu este la fel de obișnuită, ci Este cu siguranță ceva care nu este nemaiauzit. Deci, dacă aveți un animal care suferă de acest lucru sau doar ceva pentru a păstra în spatele minții tale, deoarece dacă vei fi un proprietar de animale de companie pe termen lung și să ai mai multe animale de companie de-a lungul anilor șansele de a merge la Ia un câine sau o pisică afectată de una dintre aceste boli și este ceva ce ar trebui să discutați cu siguranță cu medicul veterinar.

Este nou, așa cum am spus că câinii este doar în jur de aproximativ un an, dar pentru felines a fost folosit timp de aproximativ nouă ani și cred că lucrul care mă suflă cel mai mult, pentru că am fost au avut câini în trecut care au suferit cu artrită și tratamente pentru asta, ei iau suplimente în fiecare zi sau ei intră în veterinar și primesc tratamente tot timpul și ceea ce găsesc cu LTCI este că tu & # 8230 ; Este o injecție, injecțiile de la început sunt puțin mai riguroase și ați putea face câteva injecții în câteva săptămâni.

Dar, după ce vă îndepărtați de asta și, pe măsură ce trece timpul, puteți face aceste fotografii de rapel la fiecare câteva luni, sau poate că medicul Bedersley vor menționa în interviul nostru, ei le place să fie la 3 șase luni pe care le puteți face Booster Shots, și asta-l și tu poți ajuta câinele tău. Evident, leucemia felină foarte gravă și osteoartrita canină este ceva care doar cauzează câinele tău atât de multă durere și suferință, nu se simt confortabil atunci când merg; Nu se simt confortabil atunci când stau jos și dormi, așa că dacă poți face ceva pentru a ușura o parte din acea durere cu o singură lovitură la fiecare șase luni, la mine doar de necrezut.

Câinii noștri sunt membrii familiei noastre și doriți tratamente pentru ei care vor fi la fel de ușor, cât mai mult posibil. Așa că am fost foarte interesat de asta, vreau să învăț puțin mai mult despre asta și, din fericire pentru mine, doctorul Terry Beardsley a reușit să vorbească cu mine, el este evident unul dintre oamenii de știință care au lucrat cu adevărat îndeaproape cu acest produs și cu acest produs și continuă să lucreze, ei fac întotdeauna mai multe cercetări și mai multe teste, astfel încât să continue să lucreze la asta și am reușit să vorbesc cu el, așa că o să mă duc și să vă las să ascultați acel interviu.

Interviu cu Dr Terry Beardsley

Samantha: Poți începe doar să-mi dai un pic din fundalul tău și cum ai fost implicat?

Dr. Beardsley: da. Am primit doctoratul meu la Școala Graduată de Medicină Baylor și am studiat deficitul imunic congenital și care a fost subiectul tezei mele de doctorat, în special concentrându-se pe transplantul de măduvă osoasă. Și apoi m-am mutat la Universitatea din California, Los Angeles pentru a face o bursă post-doctorală în medicina nucleară și biologia radiațiilor și asta am descoperit această proteină. De fapt, lucrăm la un alt proiect încercând să dau seama cum retrovirusurile au indus leucemia și în acest proces am găsit această proteină. Și am făcut-o deoparte pentru că am fost, așa cum am spus, privind modul în care retrovirusurile afectează capacitatea sistemului imunitar de a răspunde și de a provoca deficiență imună.

Dar apoi m-am mutat la Universitatea din California San Diego și am început să mă concentrez asupra acestei proteine, ceea ce a fost și cum a funcționat și care a condus la câteva publicații seminale în anii `80. Acestea sunt pe site-ul nostru în PDF descărcabile PDF și descrie cu adevărat proteina și efectul său asupra sistemului imunitar. Și apoi am părăsit mediul academic și am mers să lucrez pentru o mare companie farmaceutică.

Acest lucru de lucru s-au așezat pe raft pentru o vreme și apoi am început precursorul terapeuticii T-Cyte în anii `90, unde, de fapt, compania noastră de bază S-Cell Biosciences, Inc. se concentra pe capacitatea acestei proteine ​​de a afecta boala de deficit imunitate și am folosit leucemie felină și virusul de deficiență imună la pisici ca model pentru nevoile umane. Care a culminat în aprobarea pe care am primit-o pentru tratarea celor două boli la pisici. Astfel încât a fost concentrarea noastră pentru majoritatea istoricului T-Cyte Therapeutics.

Și apoi am constatat într-adevăr că această proteină nu numai că poate crește reactivitatea imună împotriva agenților infecțioși străini, dar poate dispărea, răspunsurile imune la sine & # 8230; Și am avut câteva indicii despre asta cu ani în urmă când am studiat mai întâi proteina, dar într-adevăr nu am înțeles mecanismul, nu știm despre celulele T de reglementare la acel moment. Și apoi am făcut un studiu cu câțiva ani în urmă, analizând capacitatea imunomudulatorului de celule T limfocite pentru a îmbunătăți imunitatea împotriva gripei. De fapt, am făcut acest studiu cu un laborator major în Regatul Unit, iar unul dintre rezultatele curioase a fost capacitatea LTCI de a suprima afluxul de celule imune în tractul respirator în 48 de ore, de fapt, 24 până la 48 de ore și că " S prea devreme pentru ca un răspuns imun să apară, așa că nu am înțeles din nou cum se întâmpla asta.

Și din nou, observația sa așezat pe raft timp de câțiva ani, iar apoi prin unele constatări în alte studii am realizat că această proteină ar putea atenua aceste răspunsuri de tip imun automat și am decis să ne uităm la artrită. Iar modelul standard de aur pentru artrită este un model de rozătoare în care induceți artrită prin injectarea lor cu colagen străin și provoacă artrită în picioarele lor posterioare și, din nou, este un model pentru artrita reumatoidă și este folosit pentru a testa toate biologiile promițătoare și Medicamente pentru tratarea artritei reumatoide. Așa că am făcut experimente folosind acest model și a fost un răspuns remarcabil, umflarea și durerea din piciorul din spate au fost reduse în 72 de ore de la prima injecție de LTCI.

Samantha: Wow!

Dr. Beardsley: Așadar, după ce am documentat efectul acestui model standard de aur, am testat agenții pentru artrita reumatoidă, am evaluat bine unde putem aplica acest lucru, iar primul meu gând, desigur, a fost artrita la câini și artrita reumatoidă la câini, Și asociatul meu veterinar a spus bine de ce nu țin osteoartrita, iar răspunsul meu imediat a fost ceea ce am învățat în școala absolventă de-a lungul anilor, la fel ca majoritatea oamenilor din cercetarea medicală cu osteoartrita ca și în cazul unei boli diferite, cauzate de uzură, it`sa Boala degenerativă legată de vârstă a articulațiilor.

Dar am făcut ceea ce fac majoritatea cercetătorilor și m-am dus la literatură și am găsit-o pe zeci de lucrări în ultimii 10 ani și am revenit de fapt 20 de ani care au sugerat că osteoartrita a fost un proces mediat imunitar similar cu artrita reumatoidă și asta Datele s-au acumulat și au accelerat înțelegerii acum că osteoartrita este cauzată de un proces mediate de imunitate similar aceluiași proces care apare în artrita reumatoidă.

Aceleași celule imune activate de cronică pot fi găsite în interiorul fluidului sinovial la pacienții cu osteoartrită, atât câini, cât și la oameni, așa cum se găsește în artrita reumatoidă. Deci, ideea este dacă articulația este încălcată de infecția virală sau bacteriană, care a fost considerată de mult timp a declanșatorului pentru artrita reumatoidă sau există vătămări corporale care dăunează îmbinării, odată ce sistemul imunitar poate obține acces la țesutul articulat această imună cronică Distrugerea activată poate apărea.

Așa că am plecat și am făcut studiul cu un medic veterinar ortopedic proeminent în studiul Kansas City dublu orb cu placebo, astfel încât niciunul dintre practicanții în care câinii nu primesc tratamentul în care câinii erau în grupul placebo și am folosit și placa de forță obiectivă analiza care este de a pune un câine pe o platformă și de a măsura presiunea exercitată de membrele afectate înainte de tratament și după tratament, iar rezultatele au fost absolut remarcabile. Și din nou că datele sunt publicate de grupul din studiu, că lucrarea este în PDF descărcabil.

Iar câinii de tratament au arătat o îmbunătățire medie de 40% în plus față de mobilitate bazată pe analiza plăcii de forță, iar câinii placebo ca grup au avut minus 17% scăderea funcției. Și din nou am avut un rezultat remarcabil și am depus aceste date pentru aprobare și așa cum am spus, a primit aprobarea în noiembrie anul trecut. Acum este condiționată, USDA are această dispoziție în regulamentele lor că, dacă ați dovedit siguranța, puritatea, potența și o așteptare rezonabilă de eficacitate pe baza datelor cu care aveți o aprobare condiționată în timp ce continuați să aflați studii pentru a arăta fără echivoc că produsul este eficace.

Samantha: Înțeleg.

Dr. Beardsley: Astfel încât este într-adevăr schița miniaturilor despre modul în care am descoperit capacitatea LTCI de a atenua aceste procese mediate de imunitate și de a primi aprobarea. Și feedbackul pe care îl primim acum din domeniu, de la medic veterinari și proprietari de câini al căror câini au fost tratați este confirmat în rezultatele studiului, o îmbunătățire și mobilitate definită după prima sau a doua injecție.

Samantha: Asta e uimitor! Asta e foarte uimitor. Știu că am avut câini în trecut, care au suferit cu artrită și că este evident un foarte comun în Canina, ca să ne ușureze că este rapid de necrezut. Cred că un părinte de companie atunci când câinele dvs. suferă și inconfortabil este găsirea unui lucru care va funcționa și, uneori, aceste tratamente durează luni și luni pentru a arăta rezultate decente pentru cainele dvs. să pară mai confortabil, deci pentru ceva de lucru pentru a lucra repede este doar de necrezut.

Dr. Beardsley: Nu, a fost remarcabil și am făcut cercetări pentru 40 de ani plus și acesta este unul dintre cele mai izbitoare rezultate pe care le-am văzut și am văzut-o în propria mea Rottweiler de 10 ani, care a dezvoltat osteoartrita În piciorul din față drept după ce a fost mușcat de un zgomot, iar acesta este un câine de o sută și 25 de lire, care nu putea să iasă să se elibereze și acum el cere să meargă pe o plimbare cu trei sau patru mile în fiecare după-amiază și seara când ajungem Acasă. Și așa că am văzut cu propriul meu câine artritic, așa că suntem încântați de asta, credem că oferă o altă săgeată în ciudat pentru veterinari și câini care nu răspund la antiinflamator nesteroidian existent sau medicamentele antiinflamatorii și sunt intolerante la acele medicamente.

Samantha: Da absolut, asta e doar uimitor! Acum, pentru părinții de companie care spun câinele lor sau pisica lor "ați atins și că ați arătat că LTCI sa dovedit a trata leucemia felină, deci dacă au o pisică sau un câine care suferă de una dintre aceste condiții și ei intră în biroul veterinarilor și pentru că acesta este un tratament lansat mai nou, ce ar trebui să vorbească cu veterinarul lor sau să întrebe?

Dr. Beardsley: Ei bine, i-aș încuraja să descărcați informațiile și să-l imprimați și să-l ia în medicul veterinar sau să-i încurajeze medicul veterinar să ne dau sunător și voi fi mai mult decât fericit să vorbesc cu ei și să explic produsul cum funcționează și să răspundă la orice din întrebările lor.

Și cred că cel mai important aspect al acestui lucru este că aceste studii au fost făcute de alți oameni din afara propriilor patru ziduri și studiul de control dublu cu placebo, făcut de alții care nu sunt afiliați cu compania pe care o folosesc standardul de aur de analiza plăcii de forță care din nou este total obiectiv, și niciunul dintre veterinari implicați în studiu nu știa ce câini au primit tratament sau placebo, astfel încât codul a fost rupt doar odată ce am primit datele de analiză a plăcii de forță. Și așa cred că validează găsirea și mai mult.

Din nou, Doctorul Jones este un veterinar ortopedic extrem de respectat în Kansas City și aș încuraja chiar veterinienii să-i dea un apel dacă au întrebări sau oricare dintre ceilalți coautori de pe hârtie, deoarece din nou acestea sunt oamenii care au făcut-o studiul. Nu sunt un medic veterinar și amâne orice întrebări pentru oricare dintre acei oameni.

Samantha: Sigur, desigur. Și unul dintre lucrurile despre care vorbim, un fel de siguranță și asigurându-vă că toate studiile sunt responsabile și lucruri. Vorbind despre siguranță, care se preocupă pentru o mulțime de părinți de animale de companie și mai ales cu produsele mai noi, orice fel de produs pe care îl cred, dar în mod specific ceva de folosință veterină și ceva ce este pe oamenii de capăt medical întotdeauna preocupat de siguranță. Există efecte secundare? Găsi orice dezavantaje pe care le ghicesc după injectarea animalelor?

Dr. Beardsley: Nu, acesta este un produs foarte bine tolerat, este o proteină naturală care se găsește în mod normal în serul de oameni și animale. Se diminuează cu vârsta sau în anumite stări de boală, așa că am avut doar trei rapoarte de eveniment advers în nouă ani de când produsul a fost aprobat pentru prima dată pentru leucemia felină și boala de virus de imunitate la felin, nici unul dintre aceștia nu a fost determinat să se datoreze LTCI. Și siguranța este criteriile numărul unu pentru USDA în aprobarea oricăror produse și nu am văzut evenimente adverse în studiile canine.

Samantha: Minunat. Și spui că felinele & # 8230; a fost aprobat pentru feline acum nouă ani?

Dr. Beardsley: da.

Samantha: Și când a fost aprobat pentru canini?

Dr. Beardsley: Am primit această aprobare în luna noiembrie a anului trecut.

Samantha: Care a fost cel din noiembrie, văd. Bine, așa că l-ai folosit pentru pisici de ceva timp?

Dr. Beardsley: Da, da.

Samantha: Minunat. Deci, o mulțime de veterici știu probabil că este acolo și dacă oamenii intră și animalul lor are probleme și este diagnosticat cu una dintre aceste condiții dacă menționează că, probabil, este cunoscut mai mult pentru pisici decât pentru câini i ghici.

Dr. Beardsley: Asta este corect. Avem sute de veterinari care îl folosesc pentru pisici care acum am conștient de faptul că sunt aprobați ca câinii care suferă de osteoartrită moderată până la severă și încercăm să extindem baza de cunoștințe tuturor medicilor veterinari din întreaga țară.

Samantha: Desigur. Vorbind de extindere, știu că ați atins doar pe scurt pentru a vă continua cercetarea, puteți vorbi despre poate despre ceea ce urmărește sau aveți vreun lucru pe care lucrați chiar acum?

Dr. Beardsley: Ei bine, continuăm cercetarea și studiile atât la pisici, cât și la câini. Planificăm un studiu mai amplu la câinii cu osteoartrită, ne vom concentra într-adevăr pe modul în care LTCI elimină procesul mediate de imunitate, vom lucra o școală veterinară majoră care are capacitatea de a privi parametrii imunologici care sunt implicați în boală și modul în care LTCI modifică acest lucru.

Ceea ce gândim se întâmplă este odată ce ați arestat sau în jos reglați acest proces mediate de imunitate, credem că articulația poate se vindeca și care pare a fi dovezile din feedbackul din domeniu că aceste doze de întreținere pot fi întinse progresiv la fiecare două luni / trei luni / patru luni.

Avem pisici acum care primesc doze de întreținere la fiecare șase luni, iar câinii care se află pe tratament pentru osteoartrită sunt în doze de întreținere de patru luni. Deci, din nou, acest lucru este sugestiv că odată ce daunele mediate de imunitate sunt încetinite sau arestat că articulația poate începe să se vindece chiar și într-un câine mai în vârstă. Și din nou am văzut în propria mea rottweiler, el coboară patru luni pe programul său de întreținere acum.

Samantha: Wow! Asta este incredibil, vreau să spun că o mulțime de tratamente necesită & unele necesită zilnic, dar cu siguranță nu luni, astfel încât să fie incredibil.

Dr. Beardsley: Nu, a fost de necrezut pentru mine și, bineînțeles, acesta este singurul câine individual pe care l-am văzut, vreau să spun că primim feedback din domeniu care confirmă rezultatele studiului.

Samantha: Da, vreau doar să fiu mai convenabil pentru proprietarul animalelor de companie și, cu siguranță, mai confortabil pentru câine că nu trebuie să facă lucrurile atât de frecvent, dar trebuie să fie economisiți de costuri, dacă trebuie doar să faceți acest lucru Fiecare "# 8230; cum ați spus, trei, patru, poate chiar la fiecare șase luni.

Dr. Beardsley: Nu, cred că este rentabil din acel punct de vedere și din nou este o injecție subcutanată fără durere și nu deranjează câinele deloc. Nu am avut nici un indiciu că injecțiile pe o bază repetată determină orice evenimente adverse.

Samantha: Deci, când începeți regimul, cred că, dacă veterinarul dvs. va face acest lucru, începeți să faceți injecții săptămânale sau injecții zilnice?

Dr. Beardsley: Ei bine, trebuie să recomandăm regimul pe care l-am folosit în studiu și în încăperi de studii pre-clinice care sunt baza pe care o folosim pentru aprobare și acesta a fost un regim mult mai agresiv. În aceste studii am făcut trei injecții în fiecare din primele două săptămâni și două injecții în săptămânile trei și patru.

Acum, în acest studiu următor, vom reveni la regimul pe care l-am găsit că suntem eficienți la pisici și că trei injecții în primele două săptămâni și apoi lunar sau în fiecare zi de întreținere a lunii, deoarece mecanismul de acțiune este Același lucru, este la fel, creșterea numărului și a funcției pre-cursoarelor celulelor care devin celule de reglementare și astfel nici un motiv să se creadă că recomandarea de dozare pe care am constatat-o ​​să fie eficientă în pisici nu va fi la fel la câini.

Samantha: Dreapta.

Dr. Beardsley: Nu eram siguri că atunci când am făcut experimentele inițiale și # 8230;

Samantha: Desigur, desigur.

Dr. Beardsley: Dar suntem destul de încrezători în acest studiu mult mai amplu, vom folosi cele trei doze & # 8230; regim în două săptămâni și apoi dozele lunare sau lunare de întreținere.

Samantha: Excelent. Asta e doar de necrezut.

Dr. Beardsley: Deoarece este o alternativă pentru proprietarii de câini și pentru medicii veterinari, în special la câinii mai în vârstă, care pot fi intoleranți de alte tratamente.

Samantha: Desigur, da. Și voi fi sigur că vă conectați la site-ul T-Cyte, astfel încât oamenii să poată vedea cercetarea pe care o face acolo și de informațiile de acolo.


Trebuie să-ți dau o mare mulțumire pentru Doctor Bedersley pentru a lua timp din programul său ocupat pentru a vorbi cu mine, a fost doar un interviu de deschidere a ochilor și am învățat atât de mult de la el și nu numai despre T-Cyte și proteina LTCI Dar doar despre îngrijirea câinilor tăi în general și cum au dezvoltat produsul. Deci, voi fi sigur că voi păstra asta în spatele minții mele dacă avem probleme cu câinele nostru.

Aceste rezultate sunt de necrezut și fac puțin mai multe cercetări, vă încurajez să sari pe site-ul web că linkul va fi în notele noastre de pe site-ul nostru care este Teyoryofpets.COM, Puteți sări acolo și am legătura cu site-ul lor și după cum a menționat că există tone de PDF-uri și cercetări excelente. Dacă este ceva ce vă interesează sau ceva despre care vă gândiți la câinele dvs. vă asigurați că vă sari acolo, faceți acea cercetare, citiți-vă despre medicul veterinar, aveți o conversație cu ei și Vedeți ce cred ei, dar există doar atât de multe feedback provenind de la oameni care au încercat acest lucru și lucruri pozitive.

După cum a menționat doctorul, efectele secundare sunt minime la nici unul, nu au avut răspunsuri negative, așa că, desigur, fiecare câine este diferit și cine știe exact cum câinele dvs. va răspunde la un anumit tratament, dar merită cu siguranță O privire și o citire și o conversație cu VET-ul dvs. Așa că va fi acolo, precum și, bineînțeles, notele noastre de spectacol și puteți găsi toate podcast-urile mele trecute și puteți arăta notele pentru cei de acolo.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 9: osteroartrita canine și ltci ft. Dr terry beardsley