Câinele dvs. Suferă de demență canin?

Câinele dvs. suferă de demență canin

Multe dintre descoperirile importante din știința modernă au fost descoperite cu ajutorul câinilor. Boli cum ar fi cancerul și Diabet pot fi cercetate la câini și că cercetările sunt apoi folosite pentru a afla mai multe despre boala la om. Acum, prietenii noștri blană pot fi capabili să deblocheze indicii despre inteligența umană și să ne ajute în înțelegerea mai mult despre demență.

Experții de la Universitatea din Edinburgh și Londra Școala de Economie consideră că au dezvoltat un test IQ pentru câini care sunt similare cu testele create pentru oameni. Cercetatorii spun ca testul Canine IQ poate masura capacitatea unui caine de a finaliza anumite sarcini si rezolva probleme. Studiul a fost efectuat pe 68 de colonii de lucru de lucru.

Coliciile au fost toți câinii de fermă, ceea ce înseamnă că nu erau obișnuiți cu lucrurile cum ar fi tratarea câinilor și efectuarea comenzilor ca animalele de companie tradiționale de uz casnic. Rosalind Arden, cercetător principal pe studiu spune că câinii variază în funcție de abilitățile lor de rezolvare a problemelor, chiar și în aceeași rasă. Același lucru se poate spune despre oameni.

Câinele dvs. suferă de demență canin

Ca teste tradiționale de inteligență umană, câinii au primit numeroase teste care au durat aproximativ o oră pentru a administra. Testele măsurate abilitățile precum luarea deciziilor și navigația. Unul dintre testele a constat în momentul în care ar putea câinele ar putea Preluați alimentele din spatele unei barierei și a altui a testat capacitatea câinelui de a selecta suma mai mare din două boluri de alimente.

LEGATE DE: Interviu: Importanța stimulării mentale pentru câinele dvs

Studiul a arătat că cu cât câinii mai repede au terminat testele, cu atât au fost mai precise. Câinii care au efectuat bine pe testul de barieră alimentară au marcat, de asemenea, mai sus pe test care le solicită să aleagă partea mai mare a alimentelor. Cercetatorii cred ca aceste informatii ar putea oferi indicii la unele informatii utile cu privire la inteligenta umana.

Ei susțin că cercetarea este semnificativă deoarece există o mică înclinație măsurabilă pentru ca oamenii mai inteligenți să fie mai sănătoși și să trăiască mai mult. Arden spune că cercetarea sugerează că inteligența caninei este structurată în mod similar pentru a noastră, astfel încât studiile pe o specie care nu utilizează medicamente recreaționale, băutură alcool sau fum ar putea fi foarte benefică.

Nu există, de asemenea, nici o diferență în educație sau venituri în speciile canine. Suma scăzută a variabilelor poate facilita cercetătorii să studieze legătura directă între inteligență și sănătatea. Deoarece performanța pe testele de informații pare să aibă multe modele similare pentru oameni, câinii pot fi, de asemenea, capabili să ajute experții să înțeleagă bolile legate de vârstă precum demența.

Arden explică faptul că câinii sunt una dintre celelalte alte animale care replică multe dintre caracteristicile importante ale demenței. Înțelegerea abilități cognitive de canini ar putea fi foarte valoroasă în învățarea despre ceea ce cauzează demența la om, iar tratamentele pentru boală ar putea fi testate pe câini în viitor.

Câinele dvs. suferă de demență canin

Canina demență este de fapt destul de comună, iar câinii dezvoltă multe dintre aceleași tanguri și plăci de creier ca oamenii care suferă de boală. Modificările comportamentale expuse de câini cu demență sunt similare și cu oamenii. Ei pot uita bucăți de rutina lor normală, devin agitate sau devin mai puțin sociale. Alte simptome pot include:

  • Anxietate generalizată
  • Scăderea nivelului de activitate
  • Tulburări de somn
  • Lătratul necorespunzător și alte vocalizări
  • Comportamente repetitive (cum ar fi stimularea)
  • Uitându-se la pereți
  • Dezorientare

LEGATE DE: 6 sfaturi veted despre cum să aibă grijă de câini de rang înalt

Recunoașterea simptomelor devreme este extrem de utilă cu intervenția și tratamentul. Va trebui să faceți o întâlnire cu Medicul veterinar cât mai curând posibil pentru a crea un plan de sănătate pentru câinele dvs. Este probabil ca ei să sugereze aderarea la un program strict pentru a vă ajuta pe animalul de companie confuz. Medicamentele specifice demenței pot fi o opțiune, precum și medicamente pentru a vă ajuta să gestionați anxietatea câinelui.

Veterinarul dvs. va putea să vă evalueze câinele și să creeze un plan de management care să-și îndeplinească nevoile specifice. De asemenea, este posibil să doriți să căutați ajutorul unui comportament veterinar, deoarece acestea vor putea oferi cea mai cuprinzătoare abordare a intervenției. Ei vă vor putea oferi informații și planuri de tratament pe care medicul veterinar nu le poate fi conștient.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele dvs. Suferă de demență canin?