Ce mănâncă câinii în sălbăticie?

Ce mănâncă câinii sălbatici

Oricoi, oamenii încep să vorbească despre cel mai bun mod de a hrăni câinii, discuția se transformă în mod invariabil la lupi.

Acest lucru are sens cu o anumită măsură, ca Lupii sunt fără îndoială cele mai apropiate rude vii ale câinilor domestici.

Dar asta nu înseamnă că lupii și câinii sunt același lucru - pentru că nu sunt!

De fapt, contrar percepției populare, Câinii domestici nu sunt descendenții direcți ai lupilor gri.

Mai degrabă, majoritatea cercetătorilor sunt de acord acum Câinii domestici și lupii gri sunt veri evolutivi. Amândoi se credeau că au coborât de la o specii de lupi care au dispărut acum care locuiau în Europa și Asia.

Deci, în timp ce este util să luăm în considerare lucrurile lupi mănâncă atunci când încercați să determinați cea mai bună dietă posibilă pentru animalele noastre de companie, acest lucru nu va oferi răspunsuri clare (nu vă faceți griji și # 8212; vom discuta dietele de lupi și alți canini sălbatici oricum).

Dar există și alte animale pe care le putem lua în considerare: câinii domestici care trăiesc în sălbăticie.

Vom vorbi despre câinii liberi de mai jos și vom examina lucrurile pe care le mănâncă de obicei.

Acest lucru, combinat cu lucrurile pe care le cunoaștem despre Wolf Diets și lucrurile nutriționiști veterinari au fost capabili să-și dea seama, ar trebui să ne ajute să înțelegem mai bine nevoile dietetice ale câinilor și cel mai bun mod de a le hrăni.

Cuprins

  • Câini sălbatici: acum disponibile în mai multe stiluri diferite
  • 1. Câini cu roaming gratuit
  • 2. Caini vagabonzi
  • 3. Câini sălbatici
  • 4. Dingoes
  • 5. Noi câini de cântat la Guineea
  • 6. Câini sălbatici africani
  • Deci, ce mănâncă acești câini sălbatici?
  • Carrion
  • Gandaci
  • Animale mici
  • Animale mari
  • Vegetație cu frunze
  • Fructe
  • Gunoi
  • Ce mănâncă și alți canini sălbatici?
  • Ce mănâncă lupii?
  • Ce mănâncă coioții?
  • Ce mănâncă câinii sălbatici africani?
  • Ce mănâncă vulpile?
  • Dietele de câine sălbatic se schimbă cu timpul și locația
  • Unde câinii sălbatici primesc apă?
  • Alte caracteristici importante ale câinilor sălbatici
  • Câinii domestici trăiesc, de obicei, singuri (cu excepția cazului în care nu au)
  • Carnea este un favorit clar
  • Mâncarea proaspătă este preferabilă pentru alimentele vechi
  • Adesea devin crescători sezonieri
  • Cum ar trebui să folosim aceste cunoștințe despre obiceiurile de hrănire a câinilor sălbatice?
  • Asta înseamnă că îmi pot hrăni mâncarea de câine?

Câini sălbatici: acum disponibile în mai multe stiluri diferite

Există de fapt câteva tipuri diferite de câini sălbatici în lumea de astăzi. Toți coboară din plutile normale, domestice, dar s-au adaptat la circumstanțele lor într-o multitudine de moduri.

Vom explica elementele de bază ale fiecăruia, astfel încât să puteți înțelege diferențele subtile dintre ele.

1. Câini cu roaming gratuit

Ce mănâncă câinii sălbatici

Câinii cu roaming în roaming sunt animale de companie care sunt pur și simplu considerabile (și - în funcție de locul în care locuiți - o măsură de obicei nepotrivită) a libertății. Ei au o casă și un om sau două dintre ei, dar sunt de obicei permise să se elibereze.

Acești câini, evident, sălbatic, dar obiceiurile lor alimentare ar trebui să dovedească încă instructiv.

Câinii cu roaming-ul liber arată ca niște câini tipici, și vin într-o serie de forme, rase și dimensiuni. De obicei, le puteți distinge de celelalte tipuri de câini sălbatici discutate mai jos, căutând un guler. Majoritatea (dar nu toți) câinii de roaming gratuit vor purta un guler.

2. Caini vagabonzi

Dieta de câine rătăcită

Câinii vagi sunt destul de asemănători cu câinii cu gamă liberă, cu excepția faptului că nu au o familie sau o familie umană proprie.

Multe straturi încep ca câini liberi, și pur și simplu se rătăcesc la un moment dat. Alții au fost abandonați de oamenii lor și au fost forțați să se descurce singuri.

Ca câinii cu gamă liberă, câinii vagabonzi tolerează de obicei oamenii; Unii sunt chiar prietenoși. Cu toate acestea, ele pot deveni mai puține încredere în oameni, pe măsură ce își petrec perioade mai lungi de timp care trăiesc pe cont propriu.

Câinii rătăciți sunt la fel de variați ca câini cu gamă liberă și câini tipici de animale de companie. Unele sunt mari, unele sunt mici, unele au păr lung, unele au haine scurte. Dar toți arată ca niște câini normali.

Ei bine, câini normali care au nevoie de o baie.

FAPT AMUZANT: Interesant, compania de testare a DNA de câine ADN-ul a făcut tone de noi cercetări de ultimă oră de identificare și catalogare ceea ce se referă la ca câini de sat.& # 8221; În multe părți ale lumii, câinii servesc mai mult ca niște loiterești comunitari, care nu sunt deținute de nici un singur individ, ci funcționând ca un fel de cruce între un câine cu rază liberă și o rătăcire, cu mulți indivizi diferiți care oferă alimente și îngrijire pentru câinii din sat.

3. Câini sălbatici

Dieta câinilor sălbatici

Câinii sălbatici sunt cei care trăiesc complet independent de oameni și au făcut acest lucru de la o vârstă fragedă. De fapt, mulți câini ferați sunt de fapt născuți în sălbăticie.

Spre deosebire de câinii liberi și rătăciți, câinii sălbatici tind să se teamă de oameni, fără să nu fie legați de toți subsolurile în timpul lor fereastră de socializare.

De fapt, O teamă de oameni este una dintre criteriile largi folosite adesea pentru a distinge câinii sălbatici de la straturi.

Straturile vor învăța adesea să aibă încredere în oameni în timp, în special cu experiențe repetate, pozitive. Dar câinii sălbatici tind să-și păstreze frica de oameni și să meargă la mari lungimi pentru a ne evita în întregime.

Câinii sălbatici arată ca niște câini tipici pe care l-ați văzut la parcul câinilor, dar, așa cum Centrul de Internet pentru gestionarea daunelor sălbatice a pus-o, "După câteva generații de reproducere necontrolată, un mongrel generalizat tinde să se dezvolte."

Rețineți că câinii cu adevărat ferați sunt destul de rare, cel puțin în u.S. Unele autorități se luptă că câinii sălbatici reprezintă doar aproximativ 2.5% din întreaga populație de câini din lume.

4. Dingoes

Originea Dingoes este un pic noroios, iar oamenii de știință dezbate istoria precisă și clasificarea corectă a acestor doggo-uri. Cu toate acestea, ele sunt în mod clar descendenții câinilor domestici, care au continuat să trăiască singuri în sălbăticie.

Dingoes trăiesc în habitate foarte diferite și s-au confruntat cu presiuni selective foarte diferite decât câinii domestici, dar ar trebui să servească drept un punct de date valoros pentru discuția noastră.

Dingoes au fost în jur de aproximativ 3000 de ani, iar ei s-au despărțit de câinii domestici în câteva moduri în acest moment. Evident, acest lucru include stilul lor de viață, dar prezintă, de asemenea, unele diferențe minore de detalii de craniu. Ele arata, în esență, ca niște câini de tip bronz, de dimensiuni medii, ca niște păstori.

5. Noi câini de cântat la Guineea

Noua Guinee cântând fotografia câinelui de la Wikipedia.

Noul câine de cântând Guineea este strâns legat de Dingo, iar istoria sa este în mod similar înnorat. Dar ei trăiesc în fel de mult în același mod că Dingoes fac și hrănesc cu alimente similare.

Câinii cântând, de asemenea, seamănă cu Dingoes fizic. Câinii cântând, totuși, stau puțin mai scurt și posedă capete de blocare decât verișorii lor din Dingo.

6. Câini sălbatici africani

Dieta pentru câinii sălbatici

Câinii sălbatici africani - cunoscuți biologilor caLycaon Pictus- sunt creaturi frumoase și uimitoare, ale căror comportamente de vânătoare și diete au fost examinate temeinic de cercetători.

Dar din pacate, aceste superbe Câini africani nu sunt câini domestici - sunt de fapt destul de îndepărtați de carnivore dormind pe podeaua bucătăriei pentru moment.

Deci, nu vom fi scufundări foarte profund în obiceiurile de hrănire aici. Dar am vrut să le menționăm, așa că am putea explica de ce nu includem acești "câini sălbatici" în discuție.

Deci, ce mănâncă acești câini sălbatici?

Există câteva diferențe subtile între dietele diferitelor tipuri de câini sălbatici pe care îi identificăm mai sus.

Cu toate acestea, marea majoritate mănâncă același lucru: orice poate găsi că este comestibil și ușor disponibil.

Câinii, se dovedește, sunt cu siguranță oportunistă.

Câteva dintre cele mai frecvente alimente pe care le includ meniurile de câini de viață sălbatică includ:

Carrion

Carrion (carcase de animale moarte) este o sursă importantă de alimente pentru multe carnivore și omnivore sălbatice.

Câinii de viață sălbatici se pot împiedica într-un cadavru delicios, doar oriunde, dar Roadkill este probabil cea mai consistentă sursă pentru acest tip de alimente în lumea dezvoltată.

Gandaci

Cel mai PET POOCHES vor mânca bug-uri din când în când, așa că nu ar trebui să fie surprinzător că câinii rătăciți și ferici includ, de asemenea, pe meniu.

Acest lucru include cu siguranță bug-uri mari, relativ lent (și, prin urmare, ușor de capturat), cum ar fi Roade, Caterpillars și Beetles. Dar câinii sălbatici consumă, de asemenea, bug-urile de zbor destul de prost pentru a zbura în intervalul de snot-snowping.

Mulți dintre noi au văzut cu siguranță acest lucru cu câinii noștri și este probabil un reflex semi-automatic, mai degrabă decât o încercare de a-și satura foamea.

Desigur, ar trebui să subliniem, de asemenea, că unii câini par mai bine potriviți pentru bug-uri de luptă decât altele.

Animale mici

Câinii care trăiesc în sălbăticie consumă o mulțime de animale mici, la fel ca mulți canini de dimensiuni similare care sunt cu adevărat "sălbatice."

Coioții, De exemplu, substituiți în mare parte pe șobolani, șoareci, veverițe, chipmunks și critterii similari, și se pare că câinii vii sălbatici fac același lucru.

Animalele puțin mai mari, cum ar fi gâștele și rațele, ajung, de asemenea, în jos în jos capătul de afaceri al unei canine sălbatice înfometate ocazional. Cu toate acestea, aceste animale sunt de obicei vizate numai atunci când sunt în mod evident răniți și, prin urmare, este puțin probabil să se poată scăpa.

Animale mari

Deși nu se întâmplă foarte des, Câinii sălbatici se predau ocazional pe animale mari.

Acestea includ animale precum cerbul, dar animalele de fermă - inclusiv oi, caprine și porci mici - sunt probabil cele mai frecvente animale mari, câinii sălbatici sau sălbatici mănâncă.

oaie

De fapt, oficialii de conducere a faunei sălbatice trebuie să învețe să facă distincția între animalele care au fost ucise de câini, față de cei care au fost uciși de coioți sau lupi.

De multe ori, fermentanii sunt șocați să descopere că multe presupuse coiote sau lupi de lup au fost cauzate de câini rătăciți sau sălbatici.

Vegetație cu frunze

Nu este de 100% clar ce tulpini de plante și frunze câinii sălbatici par să preferă, dar sunt cunoscut pentru a consuma din când în când materialul verde cu frunze. Acest lucru ar trebui de așteptat, deoarece câinii sunt omnivore, care se bucură de o varietate de diferite tipuri de alimente, inclusiv legume.

frunze verzi

Este totuși posibil ca o mare parte din materialul cu frunze verde care se termină într-un stomac de câine sălbatic a fost consumat din greșeală.

De exemplu, un câine poate ridica accidental o gură de iarbă sau frunze de copac atunci când alege o carcasă de veveriță moartă de pe pământ.

Fructe

Multe fructe sunt populare cu câini de viață sălbatic (precum și canini cu adevărat sălbatici, cum ar fi coioții și vulpi).

Aceasta include totul de la mango, piersici și perei că proprietarii de case se cultivă în mod deliberat, precum și fructe sălbatice comune, cum ar fi mure, zmeură, persimmoni și cireșe.

mure

Gunoi

Toate articolele discutate mai sus apar în dietele câinilor sălbatici cu regularitate. in orice caz, Există o sursă de alimente covârșitoare, care doar despre fiecare pooch sălbatic se bucură: gunoi.

Așa este, refuzul uman este o sursă de hrană incredibil de importantă pentru câinii sălbatici (pentru asta, o mulțime de PET POOCHES PERUSE Gasele de gunoi in mod regulat).

Și acest lucru are sens perfect.

La urma urmei, alimentele umane constituie o mare parte din gunoi pe care le aruncăm zilnic, iar câinii care trăiesc în casele umane, în mod esențial, subsol pe resturi. Sigur, acei "resturi" sunt făcute într-o bucătărie comercială undeva și expediate într-o pungă cu o pooch adorabilă pe etichetă, dar sunt în esență resturi de masă fantezie.

Deci, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că câinii sălbatici se mișcă adesea prin gunoiul nostru pentru a-și umple bellurile.

Câinii sălbatici mănâncă gunoi

Ce mănâncă și alți canini sălbatici?

În timp ce încercăm să rămânem concentrați asupra dietelor sălbatice câini, Ne gândim că unii dintre cititorii noștri pot fi pur și simplu curioși cu privire la dietele altor canini, cum ar fi lupii și coioții.

Vom explica dietele de bază pentru aceștia și alte canini sălbatici de mai jos.

Ce mănâncă lupii?

Dietele lupilor au fost studiate extensiv, deci există micul mister cu privire la carnea pe care o mănâncă.

Diferitele populații de lupi se concentrează pe diferite specii de pradă, dar în general vorbind, Lupii mănâncă erbivore mari, copite. Aceasta include totul de la cerb la Moose la Elk, dar consumă, de asemenea, oi și alte animale atunci când oportunitatea se prezintă.

Lupii mănâncă, de asemenea, pradă mai mică, cum ar fi iepurii și apa de apă, mai ales atunci când vânează fără un pachet.

Ce mănâncă coioții?

Coioții mănâncă aceleași tipuri de alimente pe care mulți câini sălbatici o fac, ceea ce înseamnă că mănâncă puțin din tot.

Ei primesc o mulțime de calorii prin curățarea gunoiului, a drumurilor și a alimentelor pentru animale de companie rămase în aer liber. Coioții sunt, de asemenea, îndrăgostiți de fructe și legume, iar unii indivizi vor pila producătorii de case de produse cresc.

Dar Coalioții captează și mănâncă pradă vie. Ele se hrănesc în primul rând pe pradă mică, cum ar fi veverițele, chipunțele, șobolanii și șoareci, dar uneori mănâncă animale mai mari, cum ar fi cerbul. Și, din păcate, coyoții ocazional prinde și consumă câini mici mici.

Ce mănâncă câinii sălbatici africani?

Câini sălbatici africani sunt câțiva dintre cei mai formidabili prădători de pe Savanna, așa că mănâncă aproape orice le place.

Pentru că ei sunt vânători de pachete foarte sociali, câinii sălbatici africani sunt capabili să reducă prada care este mult mai mare decât orice câine individual este. Unele dintre cele mai frecvente ținte includ Zebra, Wildebeests, Warthogs, Antilopes și Gazelles.

Câinii sălbatici vor smulge, de asemenea, gustări mai mici, inclusiv păsări, mamifere mici și șopârle mari, când primesc șansa.

Ce mănâncă vulpile?

Vulpi sunt destul de mici prin standardele caninei; cel mai cântărește mai puțin de 15 kilograme. Aceasta înseamnă că ei trebuie să dispară pe pradă mai mică decât lupii sau câini sălbatici africani.

În consecință, meniul celor mai multe vulpi este plin de lucruri cum ar fi păsările, ouăle, iepurii și rozătoarele.

Foxele mănâncă, de asemenea, un pic de vegetație. Ei au fost cunoscuți pentru a fura fructe și legume de la grădinari și fermieri, și ei deseori deseori pe persimmoni și alte fructe în creștere naturale.

Foxii vor săpa, de asemenea, prin gunoi uman și gunoi de compost caută obiecte comestibile.

Dietele de câine sălbatic se schimbă cu timpul și locația

Rețineți că câinii - chiar și câinii sălbatici sau cei sălbatici - sunt toți indivizi.

Asa de, Toți prezintă preferințe și tendințe diferite, care se pot manifesta în alegerea lor de surse alimentare. Un câine poate iubi să se înclecească la dump, în timp ce altul preferă să se prăbușească pe chipmunks în pădure.

În plus, acești câini trăiesc în locuri diferite, care oferă diferite habitate, surse alimentare și tendințe climatice pentru cei patru subsoluri.

Câinii care trăiesc într-o națiune de dezvoltare tropicală vor consuma, fără îndoială, alimente diferite decât cele care trăiesc într-o regiune agricolă din mediul american.

Câinii care trăiesc în sălbăticie își modifică și obiceiurile de hrănire pe tot parcursul anului. Bugs, de exemplu, sunt de obicei disponibile mai ușor în timpul verii, în timp ce lucrurile precum Roadkill și Coșul de gunoi servesc ca opțiuni de cădere frumoase, pe tot parcursul anului.

Unele alimente, cum ar fi boabele de maturare de iarnă, sunt disponibile numai în timpul iernii, astfel încât câinii vor folosi ocazia de a se desena.

Unde câinii sălbatici primesc apă?

La fel ca câinii domestici, câinii sălbatici au nevoie de regulament Accesul la apă a rămâne sănătos. Și ei primesc apă dintr-o varietate de locuri, inclusiv toate sursele evidente.

Ei vor bea din râuri, râuri, lacuri și iazuri, și chiar vor fi chiar înfășurați apa în puddle dacă trebuie să fie (la fel ca mulți dintre animalele noastre proprii). Ei pot linge, de asemenea, roua în afara vegetației în orele de dimineață devreme.

În zonele ocupate de om, câinii liberi, rătăciți și cei ferici pot bea de la băi de păsări și diverse articole care au colectat apă.

Câinii sălbatici primesc apă

În plus, Câinii sălbatici primesc o mulțime de apă din alimentele pe care le mănâncă.

Câinii noștri au adesea nevoie să bea cantități abundente de apă, deoarece de obicei mănâncă Kibble, care este extraordinar de uscat. Dar carnea musculară, fructele și legumele sunt pline de apă, ceea ce ajută la menținerea copiilor sălbatici hidratați.

Alte caracteristici importante ale câinilor sălbatici

Ne-am concentrat în primul rând pe dietele câinilor sălbatici, dar există o varietate de alte trăsături, acești expoziții de câini de roaming și feral care merită o discuție.

Vom împărtăși câteva dintre cele mai interesante trăsături și fageole despre câinii sălbatici de mai jos.

Câinii domestici trăiesc, de obicei, singuri (cu excepția cazului în care nu au)

Deși există o mulțime de neînțelegeri care înconjoară comportamentul social al lupilor, ei adesea amice în jurul valorii de alte lupi și pachete de forme.

in orice caz, câinii trăiesc de obicei pe cont propriu.

De fapt, După cum sa explicat de cercetătorul Sarah Marshall-Pescini care a efectuat recent un studiu care compară câinii sălbatici cu lupi: "Am fost surprinși de cât de puțini au cooperat câinii."

Cu toate acestea, câinii sălbatici vor forma ocazional pachete de scurtă durată. Potrivit lui Bonnie V. Beaver, în cartea sa din 2009 Comportamentul caninului:

"Majoritatea indivizilor sălbatici sunt scavoare solitari care participă la un pachet numai pentru perioade scurte sub o ierarhie rigidă. Când câinii sălbatici se împachetează împreună, ambalajul are până la 10 membri, format din doi bărbați și șase până la opt femele. Un pachet de câine feral durează de obicei doar 1 la 2.5 săptămâni și are un câine mare ca lider.& # 8221;

Carnea este un favorit clar

Așa cum am menționat mai devreme, câinii sălbatici se hrănesc foarte mult pe gunoi.

Dar, în timp ce vor eșua cu siguranță orice este disponibil și, fără îndoială, consumul de alimente, fructe și legume pe care le găsesc în coșul de gunoi, canini sălbatici prezintă o preferință puternică pentru carne.

Potrivit cărții lui Beaver, ficatul prăjit și puiul copt au fost două dintre elementele de meniu Câinii au preferat cel mai mult.

Evident, nu este surprinzător că câinii ca carnea, dar ilustrează în continuare Importanța cărnii în dieta câinelui dvs.

Mâncare pentru câini cu carne de vită

Mâncarea proaspătă este preferabilă pentru alimentele vechi

Un alt fapt complet surprinzător de faptul că cercetătorii au descoperit când studiază câinii vii sălbatici a fost că caninii preferau gunoi proaspăt la vechime. Studiat Câinii sunt de obicei prioritizate consumul de alimente care au fost mai mici de aproximativ 72 de ore.

Este ușor să înțelegi de ce fac.

Pentru un singur lucru, gunoi proaspăt gust cu siguranță mai bine decât gunoiul vechi (aceasta este o frază pe care nu am așteptat-o ​​niciodată de a scrie). Dar gunoiul proaspăt este probabil mai sigur de a mânca prea, deoarece bacteriile prezente nu au avut încă timp pentru a multiplica la fel de mult ca o perioadă lungă de timp.

Adesea devin crescători sezonieri

Spre deosebire de pisici și alte animale care au un sezon de reproducere destul de bine definit, Câinii domestici sunt crescători non-sezonieri.

Calendarul comportamentelor lor de reproducere este legat de ritmurile hormonale, mai degrabă decât de lungimea zilei, așa cum se întâmplă la pisici. Acesta este motivul pentru care câinii de companie pot rămâne gravidă în orice lună a anului.

Dar cel puțin unele populații de câine sălbatic - cum ar fi unul în Bengalul de Vest, India, care a fost recent studiat de biologi - s-au mutat într-un ciclu de reproducere sezonieră puternic.

Acești câini particulari au demonstrat un singur sezon de reproducere, dar unele alte populații par să crească de două ori în fiecare an.

Dieta de câine ferată

Cum ar trebui să folosim aceste cunoștințe despre obiceiurile de hrănire a câinilor sălbatice?

Știind ce mănâncă câini sălbatici este un lucru, dar - în mod ideal - ar fi minunat să utilizați aceste informații pentru o mai bună îngrijire pentru animalele noastre de companie. Iată câteva camere interesante:

  • Câinii sălbatici par să consume o mare varietate de alimente și ar trebui, probabil, ar trebui să oferim animalelor de companie cu același lucru din când în când. Nu vrei să-ți schimbi mâncarea câinelui tău foarte des, deoarece poate duce la tulburări de stomac, dar poți oferi pieptului tău ocazional tratamentul human-hop pentru dragul soiului. Poate vă dați poveștile dvs. o uncie sau două pieptene de pui coapte și neasigurate, cu cina în această săptămână și schimbați-o și adăugați o mână de afine în castronul său săptămâna viitoare. Doar fiți sigur Evitați alimentele care sunt periculoase pentru canini.
  • Plângerea dvs. poate fi internă, dar probabil că este un predator capabil. Un studiu al câinilor sălbatici în Polonia a constatat că caninii au ucis aproximativ 33.000 de animale în fiecare an, plus aproximativ 280 de animale de fermă. Deci, de dragul celorlalți critterii care trăiesc în jurul casei dvs., păstrați un ochi pe suporta dvs. - mai ales când are acces la animale mai mici.
  • Câinii sunt animale incredibil de flexibile. Unul dintre cele mai remarcabile lucruri ilustrate de cercetarea privind dietele de câine sălbatice este că câinii se pot adapta la orice circumstanțe imaginabile. Acest lucru nu ne va ajuta cu adevărat să ne îngrijim de animalele de companie mai bune decât noi, dar vă ajută să explicați de ce relația de câine-umană a fost atât de reușită.

Asta înseamnă că îmi pot hrăni mâncarea de câine?

Având în vedere faptul că câinii sălbatici consumă adesea carcase de animale crude (precum și alimente rasfatate și altfel groază), unii cititori pot lua acest lucru ca dovadă că o dietă brută pe bază de carne este sigură pentru animalele de companie.

Dar Aceasta ar fi o greșeală.

Caini salbatici do Consumați carne crudă destul de frecvent, dar ele mor și la vârstele tinere.

De fapt, în conformitate cu un studiu, Doar 19% dintre puii născuți în sălbăticie supraviețuiește la vârsta de 6 luni. Asta înseamnă că patru din cinci membri ai fiecărui gunoi sunt destinați pentru o moarte timpurie (din punct de vedere statistic).

Nu am reușit să găsim studii bune care au examinat speranța de viață a câinilor sălbatici, dar mai multe autorități (cum ar fi Aceasta) Raportați că majoritatea puii născuți în sălbăticie se pot aștepta să trăiască doar pentru o chestiune de ore.

A celor care sunt suficient de norocoși pentru a supraviețui acestui timp dificil, cel mai probabil trăiesc doar pentru unul sau doi ani.

Motivele pentru care acești oameni sălbatici săraci mor atât de tineri variază.

Unii mor de la întâlniri cu prădători, în timp ce altele sunt lovite de mașini sau uciși intenționat de oameni. Cu toate acestea, boala și boala sunt, de asemenea, factori importanți care duc la moartea nenumăratelor câini sălbatici, iar acest lucru include, fără îndoială, unii care inghează bacterii periculoase, cum ar fi Salmonella sau E. coli.

Majoritatea proprietarilor nu sunt dispuși să ia riscuri similare cu animalele de companie, motiv pentru care este de obicei a Idee proastă de a oferi câinilor cu carne crudă.

Există foarte puțină ascendență față de practică (Kibble sau carnea gătită sunt atât perfect suficiente), cât și Cu toate acestea, riscurile asociate cu practica sunt destul de mari.

***

Sperăm că ați găsit acest articol interesant și că ți-a dat o înțelegere în viața câinilor sălbatici.

Vă puteți gândi la orice alte lecții pe care le putem culege din aceste informații? Această informație a schimbat modul în care intenționați să vă îngrijiți pentru ca animalul dvs. de companie să avanseze?

Spuneți-ne gândurile și întrebările dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce mănâncă câinii în sălbăticie?