Fda hrană fără cereale avertisment: 16 alimente pentru câini corelate cu dcm

FDA-câine-alimente-branduri
Vet-fapte-check-box

Proprietarii de câini au fost într-o frenezie din 17 iunie 2019, când FDA a lansat un raport Afișarea unei legături între anumite branduri de hrană și probleme cardiace fără cereale la câini.

Ce spune raportul? Ce înseamnă asta pentru câinele tău? Noi vom discuta totul aici.

FDA fără cereale Alertă alimentară pentru câini - Iată situația:

În iulie 2018, FDA a anunțat că încep să investigheze rapoartele de DCM (cardiomiopatie dilatată de canin) găsită la câinii care mănâncă anumite tipuri de alimente pentru câini.

Constatările din această investigație au fost Publicat pe 17 iunie 2019, Detalizarea mărcilor și ingredientelor specifice FDA găsită corelată cu rapoartele DCM la câini.

Aceste noi Rapoartele despre DCM au venit în mare măsură de la câini pe o dietă alimentară fără cereale, care conținea A Numărul mare de mazăre, linte și alte leguminoase și / sau cartofi în diferite forme (întreg, făină, proteină etc.).

Alimentele cu câini problematice caracterizează acestea ca ingrediente principale (AKA enumerate în primele 10 ingrediente din lista ingredientelor, înainte de vitamine și minerale).

Iunie 2020 Actualizare: Cercetare conflictuală

Pentru a complica mai mult conexiunea DCM-Tuarine-Beg, o nouă revizuire a literaturii, publicată în Iunie problema revistei de științe animale, Solicită sub semnul întrebării unele dintre faptele despre legătura dintre Dietele Beg și DCM.

Cercetatorii au dezvaluit niste dovezi care demonstrează o legătură între dietele Beg și DCM.

Cu toate acestea, ei au subliniat, de asemenea, faptul că cerințele dietetice ale fiecărui câine individual variază ușor, astfel încât să se facă recomandări în ceea ce privește cerințele nutriționale sunt problematice.

Un câine poate să prospere pe o dietă îndoită; altul poate dezvolta DCM după ce mănâncă aceeași mâncare.

Cercetătorii subliniază, de asemenea, o serie de probleme de colectare a datelor și analitice în unele dintre studiile anterioare. Aceasta include lucruri precum:

  • Prelevări de eșantionare, care înseamnă, în esență, că cercetătorii inițiali nu au colectat date dintr-o colecție reprezentativă și adecvată de animale.
  • Colecția de istorii medicale incomplete.
  • Utilizarea informațiilor conflictuale.
  • Includerea raselor care sunt deja predispuse genetic la DCM.
  • Incorporarea unor avize de la influentanții nutriției veterinare.

Întreaga lucrare merită citită, dar cercetătorii au concluzionat că:

Utilizarea Acronimul "Beg" și asocierea sa cu DCM sunt fără merit, deoarece nu există dovezi definitive în literatură.

Pe baza literaturii actuale, incidența DCM în populația generală a câinilor este estimată între 0.5% și 1.3% în Statele Unite. Cu toate acestea, numerele de caz FDA (560 de câini) sunt cu mult sub prevalența estimată. Prin urmare, Este imposibil să se tragă concluzii definitive, în aceste cazuri, legând diete specifice sau ingrediente specifice la DCM.

Ei continuă să solicite mai multe cercetări și să se încheie spunând:

În timp ce determină cauza cazurilor recent raportate de boală cardiacă este de cea mai mare importanță, pe baza acestei revizuiri a literaturii actuale, Nu există nicio relație definitivă la aceste caracteristici de dietă implicate și DCM.

Vom simți necesar să subliniem asta Mulți dintre oamenii de știință implicați în acest studiu sunt afiliați cu partenerii BSM - un grup de consultanță pentru industria animalelor de companie.

Acest lucru nu implică neapărat părtinire, dar este important de remarcat.

Ce a fost în raportul de alertă alimentară FDA?

În timp ce DCM a fost o problemă îndelungată pentru anumite rase mai mari (în special retrieverul de aur, Dobermans, Marele Danezii și Wolfhounds irlandez), Ancheta din 2018 a început atunci când veterinările au observat că chiar câinii care nu au fost predispuși la problemele DCM au început să vină cu probleme de inimă.

rasele DCM
Din Raportul de investigație FDA

În timp ce motivul exact cu privire la motivul pentru care această corelație între Diete fără cereale iar DCM există este necunoscut și încă în curs de investigare, există suficiente dovezi pentru a justifica îngrijorarea.

Câte cazuri de DCM DCM au fost raportate?

În sensul raportului FDA, numerele includ numai cazuri în care un terțolog veterinar sau medic veterinar a diagnosticat DCM într-un animal de companie. În timp ce câteva cazuri de DCM au fost raportate în 2014, majoritatea au fost în 2018 după FDA a eliberat inițial notificarea potențialului conexiune / DCM.

Deși a existat o creștere semnificativă a numărului de câini diagnosticați cu DCM care nu au fost pre-dispuse, este încă merită să ne amintim aici Acest raport prezintă 524 de rapoarte privind DCM (515 de câini, 9 pisici) între 1 ianuarie 2014 și 30 aprilie 2019.

Având în vedere că în SUA există 77 de milioane de câini de companie, acesta este un număr destul de mic. De fapt, este .0000067% din populația câinilor de companie. Și în timp ce există cu siguranță ar putea Fiți o mulțime de cazuri DCM nedeclarate cauzate de dietă, chiar dacă acest număr de cazuri DCM raportate a fost de 2 ori sau 3x, ar fi în continuare o fracțiune foarte mică din populația câinilor de companie din SUA.

Corelația mazărelor și a lintelor

Raportul FDA depune eforturi pentru a face distincția între diferitele etichete și categorii pentru alimentele cu câini suspectate DCM.

Din alimentele de câine implicate în cazurile DCM, 90% au fost clasificate ca fiind fără cereale, în timp ce 93% au avut mazăre sau linte. O subsecțiune mai mică a alimentelor de câini DCM raportate conțineau cartofi și / sau cartofi dulci.

În ceea ce privește sursele de proteine ​​pentru alimentele cu câini raportate de DCM, multe au conținut un amestec de proteine. Cu toate acestea, carnea de pui, miel, somon și whitefish erau proteine ​​comune.

Desigur, acest lucru se poate datora faptului că aceste alimente sunt pur și simplu mai populare și mai frecvente - nu că proteinele în sine cauzează orice fel de problemă.

Așa cum am subliniat de mai multe ori în acest articol, adevăratul cauză din problemele DCM sunt necunoscute, deși există corelații.

Branduri fără cereale pentru a evita (conform FDA)

În raportul FDA din iunie 2019, au remarcat că unele mărci de alimente pentru animale de companie au fost raportate în cazurile de DCM mai des decât altele.

Orice marcă numită 10 sau mai multe ori este inclusă în raport. Dacă medicul veterinar vă sfătuiește, Poate doriți să luați în considerare evitarea retetelor fără cereale de la aceste mărci.

  • Acana
  • Zignură
  • Gust de sălbăticie
  • 4 Hhealth
  • Earthborn Holistic
  • Buffalo albastru
  • Domeniul naturii
  • De la
  • Merrick
  • California Natural
  • Echilibru natural
  • Orijen
  • Varietatea naturii
  • Nutrisource
  • Nutro
  • Rachael Ray nutrish

Căutați mâncăruri de câini în condiții de siguranță, de cereale? Verificați ghidul nostru Fără mâncare fără cereale aici!

DCM Dog Dog Brands

Formulele fără cereale ale acestor branduri sunt, probabil, bine

Trebuie remarcat faptul că multe dintre acestea sunt foarte apreciate, branduri reputate. Și proprietarii nu ar trebui absolut să se teamă să-și hrănească câinilor rețetele de cereale de la aceste mărci. Este doar soiurile fără cereale care sunt potențial precaute de.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că nu ar trebui să fim în pericol aceste branduri pentru aceste incidente DCM, cu producătorii pur și simplu urmând tendințele și # 8212; Cu mai mulți proprietari care doresc să-și hrănească câinilor o dietă fără cereale care reflectă dorința proprie de produse fără cereale, producătorii de alimente pentru câini au răspuns cererii.

Chiar Cercetătorii care descoperă corelația dintre dietele fără cereale și DCM nu știu De ce Există o problemă aici. Este dependența de leguminoase și cartofi? Este altceva? Nimeni nu știe, și nici acești producători.

Nu există, cu siguranță, un fel de neglijență sinistru.

Colectiv, ca proprietari de câini și iubiți, sunt eliberate noi informații care schimbă peisajul alimentar de câine existente. Suntem toți să învățăm aceste noi informații împreună și ce înseamnă pentru animalele noastre de companie.

Deci, ceea ce cauzează DCM la câini?

Comunitatea veterinară consideră că creșterea DCM are ceva să facă cu alimente fără cereale, dar nimeni nu cunoaște specificul.

În timp ce FDA a testat nivelurile diferitelor minerale, metale și aminoacizi de hrană fără cereale fără cereale, nu au apărut anomalii.

Ambele produse de cereale și produsele fără cereale au fost testate pentru:

  • Proteine, grăsime, umiditate
  • Fibră brută, fibre dietetice totale, fibre solubile, fibre insolubile
  • Amidon total, amidon rezistent
  • Cistină, metionină și taurină

Procentele pentru acestea au fost similare pentru alimentele cu câini fără cereale, cât și pentru alimentele fără cereale, dar testarea continuă.

Este deficiență taurină sau altceva?

Mulți proprietari au crezut că deficiența taurină să fie la rădăcina problemelor DCM la câini și căutate Mâncare de câini cu câini de înaltă taurină și suplimente de taurine ca o soluție. Cu toate acestea, este important să înțelegem acest lucru Nu este complet clar ce niveluri de taurine corespunzătoare sunt pentru câini (și probabil variază de la un individ la altul).

Nivelul ideal de taurină deoparte, Se pare că multe dintre cele mai noi cazuri de DCM DCM apar fără deficiențe de taurină.

În schimb, problema pare a fi ceva în mâncarea fără cereale sau în modul în care alimentele sunt procesate și # 8212; Este greu de spus.

Lisa M. Freeman, DVM, pH.D., DACVN cu Centrul Medical Veterinar Cowmings la Universitatea Tufts, consideră că DCM nu este de fapt doar o problemă cu alimentele fără cereale, Dar cu toate dietele Beg:

În total, aceste diete problematice includ:

  • B - "Boutique" Branduri de mâncare pentru câini care vin de la producătorii mai mici
  • E - & # 8220; exotic & # 8221; ingrediente găsite în hrana de câine (cum ar fi cangur sau bizon).
  • G - & # 8220;Granule fără cereale & # 8221; Diete care se bazează pe leguminoase, năuturi și altele mai multe surse de carbohidrați neobișnuite.

Nu te descurci, câinele tău este probabil bine & # 8212; Dar discutați cu medicul veterinar

Rapoartele DCM DCM cauzate de dietă sunt încă destul de mici (515 în ultimii 5 ani), deci chiar dacă vă hrănești fără cereale, riscurile dvs. sunt probabil minime.

Totuși, este cu siguranță ceva ce merită discutat cu medicul veterinar și dacă sunteți gata să vă schimbați dieta câinelui, un comutator la a Alimentele fără cereale fără cereale nu este o idee proastă (și să opteze întotdeauna pentru boabe întregi mai degrabă decât boabe rafinate, dacă este posibil). Poate doriți să evitați complet alimentele.

Raportați simptomele DCM la VET dvs

Desigur, proprietarii vor dori să fie și mai vigilenți cu privire la semnele DCM și să contacteze medicul veterinar imediat dacă mărturisesc simptomele asociate cu DCM, inclusiv:

  • Scăderea energiei
  • Tuse
  • Respiratie dificila
  • Episoadele de prăbușire

Toate lucrurile înfricoșătoare, au făcut mai înfricoșătoare de faptul că nimeni nu știe cu adevărat ce cauzează aceste incidente sporite de DCM legate de dietă la câini. Cel mai bun sfat pe care îl putem da este să lucrăm pur și simplu cu medicul veterinar pentru a găsi o dietă sigură și potrivită pentru pooch-ul dvs.

Ce îți hrănești câinele? Ați schimbat dieta câinelui după raportul FDA? Distribuiți ceea ce credeți în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fda hrană fără cereale avertisment: 16 alimente pentru câini corelate cu dcm