5 Posibile complicații după spionarea câinelui

Sunt multe beneficii să-ți spui câinele. Cu această procedură făcută, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pooch-ul dvs. în căldură la fiecare trei săptămâni și toate complicațiile care poate prezenta, posibilitatea ca puii și riscul crescut de boli.

În plus, studiile au arătat că puteți crește speranța de viață prin spargere și scăzând șansele de boli viitoare, inclusiv cancerul de sân și infecțiile uterine. Cu toate beneficiile spargerii câinelui dvs. de sex feminin, este important să țineți cont de posibilele complicații după ce ați decis. De obicei, problemele posibile care s-ar putea întâmpla După operație Includeți infecția, incontinența spay, deschiderea unei incizii, a seromilor și a herniei.

5 Posibile complicații după spionarea câinelui 1

1. Infecţie

Incizia suturată pe un câine tânărAr trebui să vă verificați puii de sex feminin pentru infecție nu mai puțin de două ori pe zi. O infecție va face ca site-ul de incizie roșu și fierbinte la atingere. Ar putea, de asemenea, să provoace site-ul inciziei pentru sânge sau puss.

O infecție ar putea apărea dacă câinele dvs. este curățenic excesiv sau mestecat la locul de incizie. Nu permiteți niciun alt animal de companie în casă să lingă nici site-ul inciziei.

Urmați instrucțiunile medicului veterinar de a păstra site-ul de incizie curat pentru a ajuta la minimizarea posibilității de infectare. De obicei, suturile interne sau cusăturile sunt folosite pentru a închide deschiderea de la intervenția chirurgicală spay, astfel încât să nu puteți vedea cusături vizibile. Totuși, dacă sunt infectate sau deranjate, suturile s-ar putea deschide.

2. Incizia deschisă

Chiar dacă suturile sunt plasate intern, există o șansă ca câinele dvs. să se deschidă sau să spargă suturile deschise. Prin deschiderea inciziei, există un risc mai mare de infecție și o serie de alte probleme.

Câinele dvs. poate fi capabil să-și deschidă suturile prin lins sau gnawing pe site-ul inciziei. Ea poate deschide, de asemenea, incizia prin ruperea sau ruperea suturilor dacă joacă greu sau exercită prea mult.

Pentru a reduce riscul ca câinele dvs. să-și deschidă incizia după intervenția chirurgicală spay, este posibil să doriți să utilizați un Elizabethian guler, mai cunoscut mai umor ca "conul rușinii."Acest guler cu conul de câine se atașează la gulerul pe care câinele dvs. le poartă deja și va împiedica lingerea sau răsturnarea câinelui dvs. la site-ul inciziei, chiar dacă nu puteți urmări fiecare mișcare.

3. SPAY incontinența

SPAY incontinențaAceastă complicație post-spay nu apare imediat după intervenția chirurgicală a câinelui. De fapt, ar putea dura ceva timp pentru ca această complicație să se prezinte. SPAY incontinența se întâmplă din cauza scăderii nivelului hormonului de estrogen al câinelui.

Mușchiul sfincter al câinelui dvs. este controlat în parte de hormonul său de estrogen. Prin scăderea hormonului, câinele dvs. nu poate să-și controleze vezica urinară. Această complicație este de obicei văzută la câini de la rasele mai mari.

Dacă câinele dvs. suferă de incontinență post-spay, discutați cu medicul veterinar. VET va fi capabil să evalueze animalul și va prescrie medicamentul ei. Estrogenul suplimentar, precum și suplimentele pe bază de plante, sunt utilizate în mod obișnuit pentru a ajuta sănătatea urinară a câinelui dvs. În plus, medicul veterinar poate sugera că evitați anumite boabe, care ar putea supăra tractul urinar al câinelui.

5 Posibile complicații după spionarea câinelui 2

4. Seroma

Un serom este o bucată sau blister care apare la, aproape, sau sub site-ul inciziei. Seromii sunt de obicei umpluți cu fluid care ar putea fi apoasă în textură și / sau roșu în culoarea. Dacă există păsări care iese din zonă, atunci câinele dvs. ar putea avea un abces.

Un abces este cauzat de o bacterie specifică care a creat o infecție. Medicul veterinar poate diagnostica în mod corespunzător dacă câinele dvs. are un serom sau un abces prin examinarea zonei și luând o mostră de fluid din zona în cauză.

De multe ori, seromii sunt nedureruri și se vor clarifica pe cont propriu. Dacă observați umflături sau bulgări care au umezi la site-ul de incizie de sex feminin, ar trebui să o duci la medicul veterinar. În general, Oozing Puss indică un abces. Abcesele pot fi dureroase pentru câinele dvs. și pot indica o infecție care are nevoie de tratament.

5. Hernie

HernieO hernie va arăta ca o bucată proeminentă din abdomenul din apropierea site-ului inciziei. Dacă o hernie pe un câine este alcătuită numai din grăsimi, atunci poochia dvs. nu poate experimenta nici o durere; Cu toate acestea, unele herniii sunt rezultatul unor organe care alunecă prin peretele abdominal, cum ar fi intestinul sau vezica urinară.

Dacă câinele dvs. are o hernie, cel mai probabil va necesita o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema. Uneori, Herniile la câini pot pune viața în pericol, așa că dacă bănuiți că are o hernie, ar trebui să vă întoarceți imediat la medicul veterinar.

Alte probleme de informare

În plus față de complicațiile de chirurgie post-spay, este important să discutăm despre complicațiile care s-ar putea întâmpla în timpul intervenției chirurgicale.

O posibilă complicație în timpul intervenției chirurgicale este că câinele dvs. de sex feminin are o reacție rea la anestezie. Cu toate acestea, există teste pe care medicul veterinar le poate face pentru a se asigura că nu va avea o reacție rea la acest lucru. Dacă sunteți îngrijorat de posibilitatea unei reacții negative sau dacă știți că câinele dvs. a avut o reacție la anestezie în trecut, este important să discutați cu VET înainte de începerea intervenției chirurgicale.

Rețineți că o intervenție chirurgicală spay este o procedură majoră pentru câinele dvs. Odată ce operația este completă și canina ta se întoarce acasă, este crucială să-i păstrați calmul, curat și confortabil. Nu doriți să permiteți ca animalul dvs. să devină prea încântat sau să se exercite. Urmați sfatul veterinar pentru îngrijirea după îngrijire pentru a vă asigura că câinele dvs. este confortabil și are cea mai mare șansă de a evita complicațiile posibile și periculoase.

Top 5 complicații posibile după spionarea câineluiDupă intervenția chirurgicală spay, medicul veterinar poate sugera medicamente pentru durere și / sau antibiotice. Durerea medicamentelor și antibioticelor vor scădea probabil potențialul pentru unele dintre complicațiile chirurgicale spay menționate mai sus. Pentru a vă asigura că puii dvs. obține cele mai multe dintre medicamentele și antibioticele durerii, asigurați-vă că urmați cu atenție recomandările de dozare.

Animalul poate, de asemenea, să prezinte semne de complicație post-chirurgicală prin vărsături, având scaune libere, gâfâind excesiv sau se confruntă cu probleme de respirație. Dacă bănuiți că câinele dvs. de sex feminin are o complicație din partea chirurgiei spionilor, duceți-o înapoi la medicul veterinar cât mai curând posibil pentru a preveni orice alte daune sau probleme mai rele.

Citiți următorul: 8 complicații potențiale de muncă pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Posibile complicații după spionarea câinelui