Revizuire: bijuteria bastonului

Știați că gulpingul alimentelor câinilor este foarte rău pentru tractul digestiv al câinelui? Dacă câinele dvs. mănâncă ca și cum nu a văzut niciodată mâncare înainte, trebuie să găsiți o modalitate de a-și încetini mâncarea. Cu cât câinele tău mai repede mănâncă, cu atât mai puțin timp își ia pentru a-și mesteca mâncarea. Buzzleul de ghidare vă poate ajuta să vă încetinească mâncarea câinelui.

Gulpingul alimentelor poate duce la sufocare sau gagging și poate fi și începutul agresiunii alimentare. Mâncarea de eșarfare poate duce, de asemenea, la o afecțiune numită dilatare gastrică-Volvulus (GDV), care ar trebui să fie cea mai mare preocupare a dvs. Mâncarea rapidă de alimente pentru câini are ca rezultat lichid excesiv, aer și alimente care umple stomacul.

Aceasta este urmată de umflarea cavității stomacului. Pe măsură ce stomacul crește, se poate răsuci pe axa sa (Volvulus). Acest lucru va face imposibil ca orice să treacă prin stomac în intestine. Dacă se întâmplă acest lucru, câinele dvs. ar putea intra în șoc și, eventual, să moară foarte abrupt.

Hestoare de câini lentă, cum ar fi Gazzle de ghidare De la Wag Haus, va reduce drastic timpul de mâncare al câinelui tău. Ciocolata Labrador, Saddie, obișnuia să mănânce 1.5 cești de mâncare în mai puțin de un minut, dar acum o iau aproximativ 5 minute pentru a mânca aceeași cantitate de hrană pentru câini. Buzzleul de ghip este durabil și făcut cu materiale de siguranță alimentare. Îmi place să-l folosesc cu Saddie!

CITESTE ACEST: Câini boluri care încetinesc mâncarea - când ai nevoie de unul?

Gazzle Bot Slow Dog Review

Gazzle Bot Slow Dog Review

Când am tras botul de ghid, trimis la mine Wag Haus, din cutia sa, am observat instantaneu cât de durabil a simțit. Este făcută cu plastic PVC de calitate alimentară și siliciu. Construcția este robustă, iar cum veți vedea în revizuirea mea, există o margine de cauciuc în jurul castronului și a patch-urilor mici din cauciuc în partea de jos pentru ao păstra de la alunecare pe podea.

Am observat, de asemenea, marginile imediat. Ei rămân aproximativ o jumătate de centimetru, astfel încât alimentatorul deține în mod foarte bine. Chiar dacă puiul tău este un piggy ca al nostru, el nu va putea să facă o mare parte dintr-o mizerie. Buza din jurul marginii vă permite, de asemenea, să amestecați apa cu câinele dvs. Kibble dacă preferă să mănânce așa.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă încetini mâncarea animalelor de companie, aceasta este o alegere excelentă. Este mult mai durabil decât multe produse similare și este ușor de curățat. Îl puteți arunca în mașina de spălat vase sau o puteți clăti cu săpun ușor și apă caldă.

Muzza de ghip este concepută pentru a vă menține câinele de la vărsături sau contractare și # 8220; # 8221; de la a mânca prea repede.

Gazzle Bot Slow Dog Review

Așa cum veți vedea în videoclipul meu, acest alimentator lent are o mulțime de obstacole într-un model asemănător cu labirint, care vă va păstra câinele distrați și angajat în timp ce mănâncă. Este proiectat să vă stimuleze câinele mental și să-și păstreze mintea activă. Acesta este un instrument excelent pentru câinii care sunt plictisit în timpul zilei În timp ce proprietarul lor este departe!

Veți vedea boxerul nostru Chloe, oferind acest alimentator lent o încercare în videoclipul meu. Chloe este un boxer, iar ea nu mănâncă repede. Am vrut să încerc acest produs cu ea, deoarece a susținut că funcționează bine pentru rasele cu fața în față. Am găsit multe produse pe care Chloe nu le poate mânca fără să facă o mizerie uriașă, ci Sunt bucuros să raportez că botul giosului funcționează foarte bine pentru câinii nunți!

Gazzle Bot Slow Dog Review

Acest produs vine în două dimensiuni. Dimensiunea pe care o vedeți în videoclipul meu este mare. Acesta deține 1.5 cești de alimente și este recomandat pentru câinii care cântăresc mai mult de 20 de lire sterline. Buzzula mică de ghip deține 3/4 ceașcă de hrană pentru câini și este recomandată pentru câinii care cântăresc mai puțin de 20 de kilograme.

Puteți achiziționa gala prin intermediul site-ului companiei. Va costa 19 $.95 pentru dimensiunea mică și 24 de dolari.95 pentru mare. Dacă nu sunteți la fel de mulțumit de faptul că eu sunt cu botul goale, puteți profita de GARANȚIA DE BAZĂ BANILOR WAG HAUS ".

REZUMATULUI BUZZULUI BUZZULUI SLOW DOG Review

Pro: Acest alimentator lent funcționează pentru a vă încetini mâncarea animalului. Laboratorul nostru obișnuia să-și fie capabil să mănânce cina în mai puțin de un minut, acum este nevoie de 5 minute pentru a mânca aceeași cantitate de hrană pentru câini. Este durabil și accesibil. Buzzleul de ghidare este, de asemenea, ușor de curățat și poate fi utilizat în interior sau în afara.

Contra: Dacă căutați un alimentator lent, atunci botul gios este cu siguranță o alegere excelentă. Nu există într-adevăr nici un dezavantaj al acestui produs. Funcționează bine pentru toate rasele și este sigur că durează o lungă perioadă de timp. Am fost complet mulțumit de bobina guzală.


Acum e rândul tău

Ați folosit Bătălia de câini lentă de baie deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru alimentatorul de câine de bot Ghe GuZazy de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: bijuteria bastonului