Poarta diy dog: cum sa faci unul

Dacă ați fost un proprietar de câine pentru orice timp, știți că caninele sunt imprevizibile. Niciodată nu știi unde le va lua curiozitatea sau ce vor găsi interesante. A Poarta DIY DOG va păstra animalul de companie să intre în zonele pe care nu ar trebui să aibă acces la.

Peturile de animale de companie sunt bariere care vor împiedica introducerea sau ieșirea la o anumită zonă. Ele sunt concepute pentru a vă menține animalul departe de orice care ar putea să-i facă rău. Ele sunt, de asemenea, benefice în cazul în care aveți nevoie pentru a vă separa câinele dintr-un anumit motiv sau păstrați-l conținut într-o anumită cameră pentru o perioadă de timp.

Porțile de câine vin la îndemână dacă aveți a curios catelus, un câine care se recuperează de la o vătămare și când aveți oaspeți în casa dvs. Există zeci de motive pentru care ar putea fi nevoie de o poartă de companie, motiv pentru care recomand ca fiecare proprietar de câini să aibă unul.

Porțile comerciale sunt scumpe. Vă puteți salva o mulțime de bani făcând o poartă DIY Dog pentru mai puțin de 20 de dolari. Îmi place poarta asta pentru că poate fi adaptată nevoilor dvs. specifice. Puteți să-l faceți înălțimea și lungimea potrivită pentru a se potrivi oriunde veți fi utilizați și reglabil!

Poarta DIY Dog: Cum sa faci unul

Poarta DIY DOG

Consumabile de care aveți nevoie

DIY Dog Poarta

Cum să faci o poartă DIY Dog

Înainte de a colecta consumabile, veți avea nevoie, măsurați ușa sau holul pe care intenționați să îl blocați cu poarta. Va trebui să obțineți 2 tije de tensiune care vor extinde cel puțin mult. De exemplu, dacă ușa pe care doriți să o blocați este 32 și # 8243; Wide, veți avea nevoie de tije de tensiune care se extind cel puțin 32 și # 8243;.

Acum, va trebui să măsurați pentru țesătura pe care va trebui să o achiziționați. Luați măsurarea lățimii ușii / holului și adăugați 6 și # 8243;. Aceasta înseamnă că țesătura va fi 6 și # 8243; mai larg decât ușa, care vă va permite să o ajustați pentru a se potrivi unei zone mai largi, dacă este necesar în viitor.

Luați în considerare cât de mare doriți ca poarta să fie. Adăugați 6 și # 8243; la înălțimea dorită. Acest lucru va permite 3243; de țesătură suplimentară pe partea superioară și inferioară care poate fi utilizată pentru a fixa țesătura în tijele de tensionare.

Unul dintre lucrurile minunate despre această poartă DIY Dog este că puteți alege orice material pe care îl doriți. După cum puteți vedea, am ales un model de imprimare a animalelor pentru a se potrivi cu decorul fiicei mele Décor. Puteți alege orice material care se va potrivi cu casa dvs. sau un model cu culori îndrăznețe care se lipesc, dacă asta vrei.

DIY Gate de câine - cum să faci unul 2

DE ASEMENEA: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Câine care privește peste poarta de casă

Acum că aveți toate materialele, este timpul să vă puneți Pet Pet împreună. Este atât de simplu! Doar înfășurați marginea superioară a țesăturii în jurul uneia dintre tijele de tensionare și lipici fierbinte în partea din spate a țesăturii. Puteți vedea o închidere a modului în care fac acest lucru în videoclipul de mai sus.

Faceți același lucru cu marginea inferioară a țesăturii și cealaltă tijă de tensiune. Este atât de simplu. Acum aveți un Poarta de câine reglabilă care arată grozav și poate fi mutat în jurul casei dvs. când este necesar.

Țineți minte că Aceasta nu este o poartă foarte stabilă. Dacă aveți un câine care zgârieturi sau urcă, veți avea nevoie de o poartă mult mai puternică. În acest caz, veți dori o poartă care asigură peretelui cu hardware pentru a vă asigura că câinele dvs. nu poate să-l bată.

Citiți următorul: Cum să alegeți porțile de câini și la Playns pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poarta diy dog: cum sa faci unul