Hrănirea gliantelor de zahăr

Close-up de zahăr mănâncă vierme pe țesături roșii

Dieta corectă pentru glidenții de zahăr este un subiect controversat. Ca multe animale care sunt relativ noi în comerțul cu animale de companie, Nevoile lor sunt oarecum unui mister, dar cu atât sunt mai lungi sunt păstrate mai mult despre nevoile lor. Din păcate, multe cărți, magazine de animale de companie și site-uri de internet oferă informații conflictuale, ceea ce face puțin pentru a ajuta situația. Cu toate acestea, ca și în majoritatea speciilor, descoperirea a ceea ce funcționează nutrițional este o chestiune de încercare și eroare, deoarece există puține studii privind nutriția speciilor de animale de companie, altele decât pisicile sau câinii.

Evident, cerințele planetelor de zahăr sunt importante pentru sănătatea lor generală și sunt predispuși la Boala osoasă metabolică care rezultă dintr-un raport necorespunzător de calciu la fosfor din dietă.

Avertizare

Dacă o dietă este mai mare în fosfor decât calciu, calciul va fi curățat din oase și alte țesuturi la nivelurile de echilibrare din sânge. Acest lucru are ca rezultat o înmuiere a oaselor, făcându-le susceptibili la fracturi, împreună cu o multitudine de alte probleme de sănătate legate de dezechilibrul de calciu.

Glidanții de zahăr în hrana sălbatică cu guma de eucalipt, sap, insecte, nectar și honeydew (un produs excretor al insectelor neactarului). Ei vor mânca, de asemenea, ouă de păsări, șopârle, păsări mici și alte mici pradă. Această dietă este dificil de replicat în captivitate. Pentru a prospera în captivitate, ei necesită o dietă variată care include fructe și legume proaspete și proteine ​​din diferite surse (în principal insecte). Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în orice moment.

Ce-specific ar trebui să fie inclus într-o dietă variată? Am vorbit cu medicul veterinar de animale exotice și am autorizat pe Dr. Cathy Johnson-Delaney pentru a afla.

Dr. Recomandările Johnson-Delaney

Recomandările sale de hrănire se bazează pe studii privind dietele naturale ale planoarelor de zahăr concepute în consultare cu zookepers și veterinari australieni. Sumele sugerate sunt per planor de zahăr, pe zi, hrănit seara. Suma trebuie ajustată în funcție de activitate, dimensiune, reproducere etc.

  • 1 amestec de linguriță (rețetă urmează)
  • 1 lingură Zoo Calitate Insectivore Dieta (E.G. Produse de proteine ​​fiabile Dieta insectivore) sau insecte. Dacă utilizarea insectelor, soiul este important (greieri, viermi de masă, viermi de ceară, molii, păianjeni etc.), iar insectele ar trebui să fie hrănite de hrană de înaltă calitate, cum ar fi alimente comerciale de cricket, dus cu un supliment complet de vitamine / minerale.
  • Tratați: cantitate mică de fructe, tăiate împreună, astfel încât glidenții să nu poată alege favoritele lor.
  • Rețetă de amestec de plumbbeater
  • 150 ml apă caldă
  • 150 ml miere
  • 1 ou fiert, fiert
  • 25 de grame de cereale bogate de proteine
  • 1 lingură de vitamină / minerală
  • Se amestecă apa caldă și miere. Amestecați oul, apoi adăugați treptat amestec de apă / miere. Apoi amestecați în pulberea de vitamina până la netedă și apoi amestecați în cereale pentru copii până la netedă. Păstrați refrigerat până la servit.

Consultanță generală de dietă

După cum sa menționat anterior, recomandările pentru hrănire sunt multe și variate. Considerații importante sunt menținerea unui raport de calciu-fosfor care este în intervalul de 1-2: 1 calciu la fosfor și evitarea grăsimilor și a zaharurilor rafinate. Dacă vă decideți să schimbați o dietă, trebuie să o faceți treptat și să vă asigurați că glidenții nu sunt stresați de schimbare și se adaptează de fapt la noua dietă. Dacă mențineți multiple Glidante în aceeași cușcă, trebuie acordată o atenție deosebită pentru a vă asigura că toți planoarele consumă o cantitate adecvată și o combinație de alimente.

Notă: Nu hrăniți niciodată ciocolata de zahăr, deoarece este toxică!

Referințe și resurse

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrănirea gliantelor de zahăr