Cum să faci o casă de câini mai mică de 30 de dolari

Câinii au nevoie de un spațiu sigur și sigur ieșiți din elementele când sunt lăsate în aer liber. Câinii se bucură de o zonă asemănătoare unei dentare pentru a vă relaxa - este instinctul lor natural. Dacă câinele dvs. nu este lăsat afară pentru perioade lungi de timp la un moment dat, este posibil să fiți interesat să învățați Cum să faci o casă de câini pentru mai puțin de 30 de dolari.

Evident, 30 de dolari nu vă va face o mare parte dintr-o casă de câini. Dacă câinele dvs. petrece mult timp afară, va avea nevoie de o casă durabilă, caldă, care îl va proteja de vremea aspră. O casă ca aceasta va trebui să fie construită cu materiale puternice și bine izolate.

Vă arăt cum să construiți o casă de câine dintr-un tote de plastic mare, deci nu va fi foarte durabil. De asemenea, nu va fi bine insultat. Este o casă mare de câine pentru oricine trăiește într-un climat blând sau într-o persoană care ar dori să aibă un adăpost de câine pe o verandă acoperită.

De asemenea, puteți folosi această casă de câine ca adăpost pentru animalele rătăcite / ferate. Dacă locuiți într-o zonă în care există o mulțime de pisici și câini ferme, aceste adăposturi ar face un loc sigur pentru ca ei să se odihnească.

Dacă căutați o casă de câini mai durabilă, caldă, puteți vedea articolele noastre Cum de a construi o casă de câini și DIY Casă rece pentru câini.

Cum să faci o casă de câini
(pentru mai puțin de 30 de dolari)

Cum să faci o casă de câiniDupă cum puteți vedea, această casă de câine este destul de simplă. Singurele consumabile pe care le aveți nevoie sunt:

  • Tote mari de plastic
  • marker
  • taietor de cutii
  • cel puțin 4 mize de cort
  • Zip legături (opțional)
  • Mat de cauciuc (opțional)

Asigurați capacul de pe plasticul de plastic și flip-l cu susul în jos. Utilizați marcajul pentru a desena o schiță a unei uși. Asigurați-vă că ușa va fi suficient de mare pentru ca câinele dvs. să intre.

Acum, utilizați cutia de tăiere pentru a tăia în jurul valorii de contur. În acest moment, când învățați cum să faceți a Casa de câine, Trebuie să decideți dacă doriți sau nu o clapetă de ușă. Vă recomandăm să adăugați o clapetă de ușă pentru a menține vântul și vremea să intre în adăpost.

Dacă doriți să faceți o ușă, utilizați conturul ușii ca un șablon. Ușa va trebui să fie de aproximativ 1 și # 8243; mai înalt decât conturul ușii. Tăiați o ușă din mat de cauciuc. Amintiți-vă, cu atât este mai groasă, cu atât va fi cea mai grea ușă.

Nu vrei ușa Tu nusă fie prea greu sau va împiedica fluxul de aer.

Utilizați tăietorul cutie pentru a face câteva găuri mici în partea superioară a deschiderii ușii și partea superioară a clapei ușii. Utilizați legăturile zip pentru a fixa clapeta ușii la casa de câine.

Când învățați cum să faceți o casă de câini, va trebui, de asemenea, să știți cum să vă asigurați casa la sol. Case de companie mai grele din lemn poate rezista vântului, dar acest lucru va sufla cu ușurință.

Puteți asigura această casă de câine la sol cu ​​mize de cort. Găuri găuri în fiecare colț al fundului casei de câine. Asigurați corturile prin găuri, iar acest lucru ar trebui să păstreze casa de câine de la suflare. Dacă sunt prevăzute vânturi foarte mari, ar fi o idee bună să aducem această casă de câine înăuntru.

De asemenea, ar trebui să adăugați așternut la casa de câine pentru a da Fido un loc confortabil pentru a se odihni. Utilizați pături vechi sau un pat mic câine. Doar asigurați-vă că spălați paturile frecvent și închideți-l să se usuce dacă se udă.

Citiți următorul: Importanța unei case de câine de calitate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci o casă de câini mai mică de 30 de dolari