Chicago, văzând o creștere a cazurilor de gripă pentru câini

Chicago, văzând o creștere a cazurilor de gripă pentru câini

Canina gripa este cu siguranță o preocupare în fiecare an, dar acești veterinari de iarnă din întreaga țară observă o creștere a numărului de cazuri suspectate; în special în zona Chicago. Potrivit medicilor veterinari și experți din zonă, Chicagoland nu a văzut un focar de gripă de câine, așa din 2008.

Dr. Natalie Marks, un medic veterinar la Spitalul Blum Animal din oraș, spune că a existat a focar mare de boli respiratorii infecțioase în și în jurul zonei din Chicago în ultimele luni.

Ea avertizează pe proprietarii de câini că simptomele gripei de câine sunt mult mai severe decât cele ale tusei de canisa, iar proprietarii de animale de companie ar trebui să fie conștienți de ceea ce sunt. Acestea pot include: letargie, tuse, strănut, respirație rapidă sau dificilă, o febră variabilă, pierderea apetitului și descărcarea limpede din nas care progresează la mucusul galben / verde gros.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Câinii cu gripă canină se îmbolnăvesc foarte repede, de obicei în intervalul de una până la trei zile. Este, de asemenea, o boală foarte contagioasă, astfel încât câinii care sunt expuși la alte animale de companie la parcurile câinilor și îngrijirea zilei de câini sunt cele mai sensibile. Depinde de proprietarii de animale de companie să-și monitorizeze sănătatea câinilor și să observe simptome rapid.

Chicago, văzând o creștere a cazurilor de gripă pentru câini

Există o lovitură de gripă disponibilă pentru canini, iar veterinarii recomandă-o de obicei câinilor care sunt expuse la alte animale de companie în mod regulat. La fel ca vaccinul uman, nu poate fi administrat câinilor care sunt deja bolnavi, iar riscurile sunt minime.

Pentru că există nici un centru pentru controlul bolii pentru animale, veterinarii din zonă solicită proprietarilor de câini să ia măsuri de precauție speciale. Cel mai bun sfat al acestora este de a reconsidera luarea câinelui dvs. în locuri unde ar putea fi expuse virusului. Sperăm că, în următoarele două săptămâni, virusul va fi controlat și va fi sigur să vă aduceți din nou câinele înapoi la locurile publice, dar până atunci, mai bine în siguranță decât îmi pare rău.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Unii câini au murit recent de la virus, dar niciunul dintre cazuri nu a fost confirmat ca fiind gripă canină. Unii experți cred că a fost doar tuse de canisa.

Nu există medicamente antivirale specifice disponibile pentru a vindeca gripa canină, dar trebuie luată o atenție adecvată, iar orice câine cu boala trebuie monitorizat îndeaproape de un medic veterinar. Tratamentul pentru virus în sine este foarte asemănător cu oamenii; Să-i ruleze cursul. Cu toate acestea, dacă virusul nu este tratat pentru o perioadă de timp, se pot dezvolta complicații secundare, inclusiv pneumonie, care ar putea fi fatală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Chicago, văzând o creștere a cazurilor de gripă pentru câini