Bacteriile de la câini pot fi benefice pentru sănătatea umană

Bacteriile de la câini pot fi benefice pentru sănătatea umană

Cercetătorii de la Universitatea din Arizona au creat inițiativa de cercetare a interacțiunii umane (Hairia) pentru a studia conexiunile biologice dintre câini și oameni. Ei se concentrează în mod specific asupra legăturilor de sănătate dintre cele două specii.

Netzin Steklis, co-fondator al părului părului, a explicat că cercetătorii au observat în mod constant interacțiunile dintre oameni și speciile non -ane. De fapt, Steklis și soțul ei, dieterul, dețin un retriever negru de 8 ani Labrador, care este mai mult ca un membru al familiei decât un animal de companie.

Bacteriile de la câini pot fi benefice pentru sănătatea umană

LEGATE DE: Câine de baie sfaturi: Cum de a da un câine o baie

Cei doi au început să-și dea seama că obiceiul ciudat de legare și petrecere a timpului cu animalele a fost de-a lungul mii de ani, iar motivul pentru care aceste relații funcționează atât de bine, deoarece acestea sunt reciproce. Atunci au fondat părul. Înțelegerea relațiilor dintre oameni și animale este fundamentul studiilor lor.

Cercetarea pe câini este primul pas; în special cercetarea pe "câini ca probiotice."Studiul se bazează în mod liber în afara informațiilor care au ieșit recent de la Universitatea din Colorado Boulder care a arătat că cuplurile căsătorite împărtășesc de fapt mai multe bacterii cu câinii lor decât ei cu celălalt.

Părul testează teoria că bacteriile din tractul gastro-intestinal și pe piele pot ajuta la prevenirea inflamației și reproducerea altor bacterii care cauzează boala. Studiul a arătat că oamenii împărtășesc acest microbiome unul cu celălalt, dar, de fapt, ei împărtășesc de fapt mai mult cu câinii lor decât cu alți oameni din gospodărie.

LEGATE DE: PET Trackers de sănătate devin mai populare

De asemenea, au fost făcute legături între copiii care cresc cu un câine în casă și rate mai mici ale tulburărilor autoimune, iar programul Hairia dorește să ajungă la fundul acesteia. Pentru a face acest lucru, ei vor fi partener cu Societatea Humane din Arizona de Sud și se potrivesc adulților mai în vârstă cu câini foster. Atunci ei vor observa relațiile timp de trei luni și vor urmări sănătatea lor. Ele vor testa și vor compara pielea, saliva și eșantioanele fecale caută o legătură între bacterii care au fost trecute de la câine la om.

Această fază a studiului este încă în etapele de recrutare, dar toți participanții aleși vor avea ocazia să-și adopte câinii la sfârșitul studiului. Steklis "speră să găsească dovada că bacteriile au trecut de la câini la oameni au un efect pozitiv asupra sănătății lor. Ei cred că acest lucru ar putea duce la o dezvoltare majoră în modul în care cercetătorii văd relațiile umane și că vor apărea multe noi oportunități de cercetare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bacteriile de la câini pot fi benefice pentru sănătatea umană