Montreal spca care circulă petiția pentru a pune capăt câinilor permanenți în provincie

Montreal Spca care circulă petiția pentru a pune capăt câinilor permanenți în provincie

Montreal Spca îi îndeamnă pe toți locuitorii din Quebec, Canada să semneze o petiție care va pune capăt lanțului permanent în provincie. Petiția este scrisă ministrului Christian Paradis cu privire la convingerea că înclinarea permanentă este în detrimentul unei bunăstări psihologice și fizice a lui Canine. Petiția a fost postată pe Cutthechain.ca și insistă asupra faptului că practica inumană ar trebui interzisă.

În prezent, aproximativ o treime din toate plângerile de cruzime animale din Quebec sunt legate de înlănțuirea câinilor care au rămas neglijați pentru perioade lungi de timp și sunt în afara suferințelor elementelor, inclusiv iernile canadiene dure. Această petiție vine pe tocurile lui Nova Scotia și noul Brunswick, introducând recent interdicții pe tethering permanent, de asemenea.

LEGATE DE: Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

SPA crede că este timpul ca Quebec să se alăture rândurilor provincii care au luat deja măsuri împotriva acestui act. Canada nu este singura țară care se prăbușește pe înlănțuirea permanentă. În U.S. mai mult decât 20 de state au adoptat deja o legislație similară, inclusiv Texas, Oregon, California și Nevada. Elveția, Germania și Austria au adoptat, de asemenea, măsuri similare.

Montreal Spca care circulă petiția pentru a pune capăt câinilor permanenți în provincie

Inițiativa Quebec a fost lansată ca urmare a unor mari îmbunătățiri ale legislației provinciale ale bunăstării animalelor, care au fost promise ca parte a proiectului de lege 54. Montreal Spca consideră că interzicerea permanentă Câini câștigători În aer liber trebuie să facă parte din modificarea viitoare.

Petiția solicită următoarele:

  • Interzicerea păsării unui câine legat în aer liber în condiții meteorologice extreme
  • Interzicerea păsării unui câine legat de un obiect staționar pentru mai mult decât un anumit număr de ore consecutive sau într-o anumită perioadă de timp
  • Interzicerea părăsirii oricărui câine care nu a ajuns încă la maturitate sau care este bolnav, rănit sau nesterilizat, legat nesupravegheat

O declarație făcută de Spca spune:

"Câinii înlănțuiți sunt la un risc crescut de rănire și sunt frecvent neglijați. Ele sunt expuse la o răceală extremă în timpul iernii și sufocau căldură în vară. Izolat, incapabil să socializeze, să se ocupe, să exercite sau să exprime comportamentul natural, câinii înlănțuiți dezvoltă plictiseala și frustrarea severă, ducând în cele din urmă la suferință psihologică."

Înlănțui permanent Un câine cauzează, de asemenea, o preocupare de siguranță publică. Dacă câinele se simte prins și nu poate fugi de nici un tip de amenințare percepută, el poate acționa agresiv. Câinii legați s-au dovedit a fi de trei ori mai multe șanse de a mușca decât câinii care nu sunt legați. Ele sunt, de asemenea, de cinci ori mai multe șanse de a mușca copiii. E o statistică înfricoșătoare!

LEGATE DE: Stai umane: mituri și fapte despre colierele de câini electrici

Montreal Spca care circulă petiția pentru a pune capăt câinilor permanenți în provincie

Ca majoritatea dintre voi, sunt complet împotriva legării permanent a unui câine și chiar nu-mi place ideea de a le lega deloc. Cu toate acestea, înțeleg că unii câini trebuie să fie legați și pentru unele familii care sunt singurele opțiuni pe care le au pentru izolare. Atâta timp cât se face în mod responsabil, tetheringul temporar nu ar trebui să provoace probleme pentru câine.

Dacă trebuie să vă legați animalul în orice moment, asigurați-vă că are apă proaspătă disponibilă și are o formă de adăpost pentru a scăpa de soarele fierbinte și elementele. Dacă vedeți vreodată un animal legat fără adăpost sau apă, apelați imediat agenția locală de control al animalelor. De asemenea, dacă vedeți vreodată un câine legat în timpul vremii nefavorabile, cum ar fi căldura severă, rece severă sau în timpul unei furtuni severe, trebuie să apelați imediat la controlul animalelor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Montreal spca care circulă petiția pentru a pune capăt câinilor permanenți în provincie