Revizuire: alimente de câine de cinci stele

Dieta alimentară a câinelui brut a fost câștigând popularitate în ultimii ani. Mulți proprietari de animale de companie caută o alternativă mai sănătoasă la Kibble uscate comerciale. Deși dieta brută nu este fără riscuri, mulți părinți de companie văd rezultate pozitive. Dacă v-ați gândit să încercați alimentele crude pentru câinele dvs, Cinci stele Raw Mâncare pentru câini este o alegere excelentă.

Când au auzit cuvântul și # 8220; Raw, & # 8221; Mulți proprietari de câini se gândesc imediat la bacteriile Salmonella și E-coli. Adevărul este că atunci când este fabricat corect, există Nici o amenințare bacteriană În alimentele de câine crud. Cinci stele se asigură că mâncarea de câine nu este niciodată dezghețată sau încălzită în timpul pregătirii, prelucrării sau ambalajelor din acest motiv.

Baza pentru mancare cruda Dieta este că câinii vor prospera pe o nutriție echilibrată, care este mai mult ca dieta lor strămoșii lor sălbatici au mâncat. Se compune din hrănirea cărnii crude, oase, legume și fructe. Cercetarea recentă este de a elimina lumina asupra impactului negativ al alimentelor comerciale pe bază de cereale, determinând mulți proprietari de câini să regândească ceea ce își hrănesc însoțitorii de canini.

Cinci Star Raw Dog Review Food

Cinci Star Raw Dog Review Food

Primul lucru pe care îl veți observa în imaginea de mai sus este că acest produs alimentar vine în tuburi, denumite chubs "# 8220;.& # 8221; Fiecare cocoș deține o jumătate de kilogram de hrană, iar alimentele cu câini brute de cinci stele vin în acest ambalaj, astfel încât să poată rămâne înghețată până la momentul utilizării.

Crudul mâncare pentru câini este expediat numai în anumite zile ale săptămânii, iar îngrijirea specială este luată la expedierea în jurul unei vacanțe. Mâncarea vine într-un container de etanșuri care este ambalat cu gheață uscată. Transportul de două zile asigură că primiți produsul în timp ce este încă complet înghețat.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Cinci retete alimentare pentru câini de cinci stele sunt făcute cu USDA inspectate, carne premium. De fapt, toată carnea musculară este primul ingredient din fiecare amestec. Sursa de proteine ​​este amestecată cu legume proaspete, iar fiecare ingredient pe care îl folosesc este calitatea gradului uman. Toate rețetele lor sunt boabe și gluten liber.

Cinci Star Raw Dog Review Food

Sursele companiei ingrediente de la furnizori din Statele Unite și alimentele lor de câine sunt produse și ambalate aici. Fiecare rețetă de cinci stele îndeplinește standardele Asociației Oficialilor American de Control al Fedului (AAFCO). Un inspector certificat USDA este la fața locului în fiecare zi pentru a vă asigura că alimentele de câine îndeplinește standardele de calitate superioară.

După cum am menționat, este o prioritate pentru cinci stele că fiecare lot al lor mâncare pentru animale de companie este sigur pentru câini. Temperatura alimentelor nu depășește niciodată 28 de grade Fahrenheit în orice moment în timpul producției sau transportului. Tot ce trebuie să faceți este să vă dezghețați mâncarea și să o așezați pentru animalul dvs. de companie.

Acest lucru prezintă un pic de hassle, așa cum trebuie să vă amintiți să luați mâncarea din congelator în avans. Puteți refrige alimentele pentru o perioadă de 2-3 zile, ceea ce face mai ușoară. Eu iau suficient timp de trei zile de fiecare dată și apoi nu trebuie să încerc să-mi amintesc în fiecare zi.

Nu microunde Cinci Star Brut Dog Hrană pentru a dezgheța. Va modifica caracteristicile nutriționale ale alimentelor.

După cum veți vedea în recenzia mea video, atunci când este corect dezghețată, acest produs alimentar arată foarte asemănător cu consistența Hamburgerului RAW. Puteți vedea biți de legume cu carnea, dar are o textura foarte moale, netedă. Aceasta ar fi o alternativă mult mai sănătoasă conserve cu mâncare pentru câini Dacă animalul dvs. are probleme de mestecat Kibble.

Mă așteptam ca această mâncare de câine să aibă un miros funky, dar într-adevăr nu observați prea mult de miros, dacă nu vă lăsați nasul chiar lângă mâncare. Ambii câini noștri se bucurau cu adevărat de această mâncare. Ei se îngroapă de îndată ce am pus-o jos. Fiecare amestec pare a fi foarte gustos.

Am fost, de asemenea, impresionat că hrana pentru câini de cinci stele este echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru câinii de orice vârstă. Avem un laborator de ciocolată de 8 luni și un boxer de 5 ani, așa că îi hrănim de obicei două kibble uscate diferite. Cu această mâncare, puteți să vă hrăniți toți câinii același lucru, ceea ce este mult mai convenabil.

Cinci Star Raw Dog Review Food

LEGATE DE: Cele mai bune oferte de hrană pentru câini online

Fotografiile de animale de companie de cinci stele sunt formulate special de un nutriționist de animale cu doctorat. Acestea includ amestecul potrivit de carne, organe, legume proaspete și oase fine măcinate. Fiecare rețetă este de asemenea făcută cu un amestec patentat de minerale și vitamine, pentru a vă oferi câinelui tot ceea ce cere corpul său.

Cinci stele afirmă că animalul dvs. de companie nu va trebui să ia suplimente alimentare în timpul acestei diete, deoarece oferă tot ceea ce va avea nevoie.

Dacă nu ați ghicit până acum, dezavantajul acestei alimente pentru câini este prețul. Fotografiile de câini brute de cinci stele nu se vor potrivi în toată lumea buget, Dar dacă vă puteți permite să vă alimentați animalul, această dietă nu veți regreta. Probabil va ajunge să plătească și pe termen lung!

Acest hrană pentru câini este vândută după caz, care este formată din 13 chuburi de o jumătate de lire. Puteți amesteca arome-și-potrivire, comandați un pachet de greutate sănătos sau selectați pachetul de rotație, astfel încât câinele dvs. obține arome diferite tot timpul.

Dacă vă înscrieți pentru un plan de plată, vă va costa 104 USD.99 pe caz ($ 8.08 per kilogram) sau puteți alege oferta de abonament, care vă va economisi 10%. Asta e doar 94 de dolari.99 pe caz (7 $.31 pe kilogram).

Rezumat de cinci stele Raw Dog Review Food

Pro: Valoarea nutritivă a acestui hrană pentru câini brut este de cea mai bună calitate. Nu primește niciunul mai sănătos decât asta. Acest produs alimentar este, de asemenea, formulat pentru a oferi o dietă echilibrată pentru câinii de orice vârstă, deci nu va trebui să cumpărați diferite amestecuri pentru diferite animale de companie. Câine`s natural dorește acest tip de mâncare, deci este, de asemenea, extrem de gustos. Chiar și cel mai tare câine ar mânca hrană pentru câini de cinci stele.

Contra: Acest hrană pentru câini vine cu un preț mare de preț. În comparație cu alte alimente pentru animale de companie de aceeași calitate, este în gama medie de preț, dar în comparație cu o dietă uscată Kibble, este foarte scumpă. Bugetul dvs. deoparte, obțineți ceea ce plătiți și veți sfârși probabil să economisiți bani pe termen lung pe îngrijirea veterinară, deoarece sănătatea câinelui dvs. este direct legată de alimentele pe care le mănâncă. În termeni de la Layman, o dietă mai sănătoasă face ca un câine mai sănătos.


Acum e rândul tău

Ați folosit Cinci stele de câine crud deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru cele cinci stele de câine de câine de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: alimente de câine de cinci stele