10 Cancer care provoacă ingrediente în alimentele câinilor

Unele ingrediente care sunt rentabile pentru producătorii de alimente pentru animale de companie ar putea fi în detrimentul unui câine. Când faceți cumpărături pentru animalul dvs. de companie din Kibble, aveți grijă de anumite cancer care cauzează alimente pentru câini care au fost găsiți în branduri de calitate slabă. Conservanții, materialele de umplutură și substanțe chimice sunt doar câteva dintre ingredientele incluse în mărcile comune de mâncare pentru câini care pot face rău.

1. Etoxhin

Etoxichinul este un conservant în mod obișnuit în hrana pentru câini. Alimentele de câine cu masă de pește vor conține de obicei etoxhin (1), pentru că u.S. Garda de coastă necesită ca toate produsele de pește transportate cu barca să fie tratate cu etoxichin, Potrivit USDA (PDF).

Etoxichinul a fost inițial dezvoltat ca a erbicid. Deci, de ce hrănim acest lucru câinilor?

Producătorii de alimente pentru câini folosesc acest conservant, deoarece este ieftin, dar a fost legat de o mulțime de probleme de sănătate (2, 3). Nu numai că acest conservant poate cauza cancer al ficatului, splinei, stomacului și al pielii, dar este legat și de leziuni renale și hepatice, sindromului de deficiență imună și orbire (4).

Toate alimentele cu câine cu mese de proteine ​​animale și grăsimi animale sunt tratate cu conservanți. Aceasta include masa de pește, făină de pui, masă de carne de vită, masa de miel, etc. Dar unii producători de alimente pentru câini folosesc Conservanți naturali în loc de cele toxice potențial toxice.

Din punct de vedere legal, producătorii de alimente pentru câini nu au nici o cerință de a dezvălui conservanți adăugați ingrediente înainte de a ajunge la uzina de fabricare a alimentelor cu animale de companie. Aceasta înseamnă că dacă hrana pentru câini conține etoxhin, producătorii nu sunt obligați să o pună pe etichetă.

Cu cât este mai multă grăsime care se află într-un produs, cu atât mai mulți conservanți va avea nevoie de produs, așa că căutați alimente pentru câini cu conținut mai mic de grăsimi. Verificați cu medicul veterinar la achiziționarea unui nou brand de alimente, deoarece vor ști și adesea sfătuiește împotriva anumitor cancer care cauzează alimente pentru câini.

2. Hidroxianisol butilat

Hidroxanisolul butilat sau BHA, este un conservant potențial dăunător frecvent găsit în alimentele pentru animale de companie (5). BHA este prezentate pe listă de Colaboratorii cunoscuți și toxicantele reproductive din California de evaluare a pericolelor pentru sănătatea mediului. Poate fi responsabil pentru daunele renale atât la câini, cât și la oameni.

În timp ce BHA a fost în siguranță în unele cazuri, anumite studii au găsit acest ingredient legat de cancerul de sân și cancerul testicular (6, 7, 8).

În timp ce majoritatea alimentelor de câine au nevoie de pur și simplu de a conține o formă de conservanți, BHA nu este esențială pentru utilizare, iar conservanții naturali sunt o opțiune mult mai sigură. Căutați alimente pentru câini cu vitamina C, vitamina E sau chiar uleiuri de plante, cum ar fi ulei de rozmarin ca conservanți.

3. Propilen glicol

Propilen glicol este principalul ingredient în antigel (9). Este, de asemenea, utilizat în alimentele pentru câini comercial și unele companii au fost prinși și acuzat de câini de otrăvire. Aceasta este o substanță dăunătoare care are o aromă dulce, care apelează la câini. Surprinzător, a fost legată de unele probleme de sănătate, inclusiv de anemie (10).

Într-un studiu al țigărilor electronice, propilen glicolul (care este utilizat în e-cigs) a fost unul dintre contribuabili la cancer la persoane (11).

Brandurile de hrană pentru câini de calitate inferioară vor folosi în mod obișnuit propilenglicol pentru a masca aroma alimentelor. O problemă de sănătate asociată cu acesta este simplul fapt că câinii pot deveni dependenți de acest gust dulce și vor refuza să mănânce alimente mai sănătoase atunci când proprietarul lor modernizează la branduri mai sănătoase.

4. Aflatoxin

Aceasta poate fi una dintre cele mai toxice ingrediente găsite cancer care cauzează alimente pentru câini (12). Aflatoxina este de fapt, interzis În unele state și multe țări (13). Cu toate acestea, în statele care încă permit aflatoxina, cum ar fi Indiana și Oklahoma, ar putea fi încă contaminând alimentele animalului de companie.

Aflatoxina este un produs secundar al mucegaiului și unul dintre Mai periculos Ingrediente în alimente pentru animale de companie. Este o otrăvitoare, cancer care provoacă toxină pentru oameni, câini și animale (14). Când este expus la aflatoxin, există o De 30 de ori mai mare risc de a dezvolta leziuni hepatice și cancer la ficat, în special pentru câinii cu hepatită (15, 16).

Dacă locuiți într-un stat în care aflatoxina este încă permisă, verificați etichetele de alimente pentru câini pentru acest ingredient. Producătorii de alimente pentru animale de companie au o modalitate de a găsi lacune pentru a evita etichetarea ingredientelor. Cercetare online pentru rapoartele de aflatoxin și verificați cu medicul veterinar înainte de a decide pe un brand de mâncare pentru câini pentru câinele dvs.

5. Colorarea colorantului albastru

Albastru de colorat alimentar, în mod specific albastru 1 și albastru 2 culoarea alimentelor, poate fi foarte periculos pentru animale (17, 18). A fost legată de tumorile cerebrale (19).

Centrul pentru Știință în interesul public a făcut a Întreaga diagramă Explicarea pericolelor fiecărui tip de colorare. Alimentele de câine nu trebuie să fie albastru în culori pentru a conține aceste coloranți nocivi; Ingredientul poate fi găsit în mai multe produse alimentare pentru câini.

Verificați lista ingredientelor și evitați orice alimente pentru câini cu colorant albastru listat.

6. Cereale specifice

Granulele sunt un subiect discutabil, însă trecutul este că nu toate boabele sunt rele, iar boabele integrale sunt de fapt benefice pentru câini, sprijinind sănătatea inimii (20). Recent, FDA a constatat că dietele complet fără cereale sunt de fapt rele Pentru câini, creșterea riscului bolilor de inimă.

Cu toate acestea, unele boabe specifice rămân în continuare dăunătoare și este mai bine să le eviți deoarece acestea pot hrăni cancerul (21). Centrele de tratare a cancerului din America Website sprijină acest lucru, afirmând că dietele mari de zaharuri ridică riscul de cancer în timp (22).

Acest lucru este valabil pentru oameni și câini. Unele boabe sunt ambalate cu carbohidrați simpli și cu amidonuri (zaharuri simple). Celulele canceroase cresc mai puternice pe dietele de zaharuri simple.

7. Caragenan

Carrageenan se găsește în multe produse alimentare pentru câini, chiar și alimente naturale pentru câini. Este un îngroșător și emulgator făcut din alge marine. Deși poate fi naturală, poate cauza inflamația gastrică atât la oameni, cât și la animale (23).

Se găsește cel mai frecvent în brandurile alimentare conservate și umede. Nu există prea mult decât nici o valoare nutritivă acestui ingredient, este indigestibilă pentru câini și este inclusă numai pentru a face alimentele mai groase. Datorită necesității reducerii costurilor de fabricație, Produse alimentare ieftine pentru câini sunt mai predispuse să conțină acest lucru.

8. Deșeuri industriale alimentare / secundare

Producătorii de alimente pentru animale de companie vor folosi în mod obișnuit produse deșeuri din industria alimentară în producția de alimente pentru câini. Produsele deșeuri din industria alimentară includ carnea de produse alimentare expirate, animalele care au fost bolnav și au murit, resturi de restaurante și alte cancer care cauzează alimente pentru câini.

Păstrați ochiul deschis pentru etichetele produselor alimentare pentru animale de companie care includ ingrediente, cum ar fi grăsimea animală și făina osoasă, deoarece conțin în mod obișnuit pentobarbital de sodiu. Acest compus este utilizat de medic veterinari la eutanass animale și este toxic pentru a consuma (24).

Produsul secundar este rămășițele interne ale unui animal. Aceasta este nu carne de mușchi. Similar cu problema boabelor, în timp ce produse secundare nu sunt întotdeauna rele și uneori chiar și bine, anumite tipuri de ele vor fi țesuturi bolnave, organe și tumori.

9. GMOS

Nu toate OMG-urile sunt rele, cele mai multe sunt foarte sigure (25) și există o mulțime de motive logice le includ (26). Cu toate acestea, acest lucru nu vine fără risc, iar anumite tipuri de OMG-uri sunt rele pentru oameni și, de asemenea, dăunătoare pentru câini. GMOS au fost legate în mod liber la unele boli, inclusiv cancer (27).

OMG-urile sunt folosite pentru a accelera creșterea culturilor și, de obicei, își găsesc drumul în alimente umane și câine. Multe mărci de mâncare câine pretind că sunt GMO gratuit. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care produsul este complet natural, probabil că are unele OMG-uri în el.

Peste 90% din soia și porumbul cultivat în Statele Unite sunt modificate genetic. Multe alimente pentru animale de companie le caracterizează în ingredientele lor, deci dacă alimentele dvs. de companie sunt certificate organice, este probabil să conțină OMG-uri.

10. Produse de porumb

Porumbul este un material de umplere ieftin găsit în mod obișnuit în hrana pentru animale de companie și Nu este rău Pentru câini de la sine (28). Dar unele produse fabricate din porumb care ajung în alimente pentru animale de companie sunt unul dintre cancerul comun care cauzează alimente pentru câini.

Amidon de porumb este alergic la câini (29). Siropul de porumb este Zahărul adăugat la alimente pentru a ajuta "îndulcirea" un palat al unui câine. Dar câinii nu au nevoie de nici un tip de îndulcitor adăugat la mâncarea lor. Firește, câinii nu mănâncă lucruri dulci în sălbăticie, așa că nu au nevoie de ele în dieta lor.

Câinii nu necesită sirop de porumb, amidon de porumb sau alte surse de zahăr în dieta lor. Excesul de zahăr poate duce la probleme de sănătate la câini, inclusiv hiperactivitatea și creșterea în greutate. Cancer Celulele iubesc, de asemenea, zahărul și hrăniți-l.

Citiți următorul: 8 produse de câine cauzând cancer și cum să le eviți

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 10 cancer care provoacă ingrediente în alimentele câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cancer care provoacă ingrediente în alimentele câinilor