Setterul irlandez moare după ce a fost otrăvit la cruuri, spun proprietarii

Setterul irlandez moare după ce a fost otrăvit la cruuri, spun proprietarii

O știri proaste a lovit Crufers 2015 Dog Arată organizație în această duminică 8 martie 2015. Cei trei ani Satisfacția Thendara Jagger, deținute de Dee Milligan-Bott și Alexandra Lauwers, sa prăbușit după ce sa întors în Belgia în ziua următoare.

Jagger este un setter irlandez care, potrivit coproprietarilor săi, a murit după ce a fost otrăvit la REGS 2015. Nimic nu părea greșit până când câinii și proprietarii lor s-au întors la casa lui Dee Milligan-Bott din Belgia vineri.

Toți câinii au alergat și jucând împreună și Jagger părea un pic obosit, incapabil să țină pasul cu ceilalți ", a spus ea.

Dee Milligan-Bott, pe Pagina de Facebook, a informat întregul dogosphere despre starea acestui eveniment trist.

Aceasta nu este ceea ce ar trebui să fiu postat.

Satisfacția Thendara (Jagger), deținută de Aleks & Wim Lauwers și Jeremy & I, este mort.

O autopsie a dezvăluit că a fost otrăvit o cantitate mare de carne de vită, umplute cu 2-3 otrăvuri diferite a fost cusută în carne. Acest lucru a dus la o moarte foarte dureroasă pentru băiatul nostru frumos. Timpurile de la autopsie fac clar că singurul loc pe care l-ar fi putut fi dat lui Jagger era în timp ce pe bancă la cruuri. Poliția a fost informată.

Te rog din tine dacă cineva își poate aminti să vadă ceva suspicios, vă rog să-mi spuneți. Vă rugăm să nu contactați aleks ea trebuie să se întristeze în pace.

Jagger, clasa de dee =
Jagger, câinele lui Dee. (CREDITE: Dee Milligan Bott)

O examinare post-mortem a fost efectuată și proprietarii au declarat că a arătat că au fost adăugate diferite substanțe otrăvitoare la cuburile de carne. Acum așteaptă un raport de toxicologie completă pentru a confirma diagnosticul oferit de autopsie.

Toată lumea așteaptă acum să audă de la serviciile de poliție care vor verifica imaginile CCTV de la Centrul Național de Expoziții din Birmingham, unde a avut loc Crucs 2015 Dog Show.

D-na. Dee Milligan-Bott se simte acum ca scena spectacolelor de caine nu mai este pentru ea. Ea a spus că preferă să-și țină câinii afgani și alți câini departe de ea. Este o rușine pentru a vedea lungimile persoanelor care doresc să meargă, pur și simplu pentru o panglică.

Cred că și sper că a fost un act aleatoriu de către cineva care urăște câinii, un oportunist. Am avut sprijin de la competitori din întreaga lume. Aceștia sunt oameni pe care îi concurez și mulți dintre ei au fost în lacrimi.

Dee Milligan-Bott

Clubul Kennel a spus că susține proprietarii și va face tot ce este necesar pentru a ajuta la găsirea vinovaților.

Suntem profund șocați și am întristat să aud de moartea lui Jagger, iar simpatiile noastre sincere ies la proprietarii săi.

În timp ce suntem neclar de exact ce sa întâmplat, înțelegem că un raport de toxicologie se datorează săptămâna viitoare și că această chestiune a fost raportată poliției - vom lucra cu ei și vom ajuta totuși putem.

Suntem în contact cu proprietarii și vom face tot ce putem pentru a le susține la acest timp trist.

Caroline Kisko, secretar al clubului Kennel

Clare balding, BBC Preender, și-a exprimat groaza pe Twitter după ce a învățat știrile.

Cum să creați site-ul dvs. de crescător de câini
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Setterul irlandez moare după ce a fost otrăvit la cruuri, spun proprietarii