Răspunsul meu la ura lui peta către creșterea câinilor

Răspunsul meu la ura lui PETA către creșterea câinilor

Suporterii PETA și-au arătat ura de crescători de câini, spectacole de câine și reproducerea câinilor în general. Sa întâmplat marți în afara orașului Madison Square Garden, unde are loc spectacolul de câine Club Westminster Kennel.

Acesta este un post rapid pe care l-am scris, am vrut doar să obțin ceea ce mi-am avut în minte și inima acolo. S-ar putea să editez mai târziu.

Peta nu o primește

Pe blogul lor, PETA a dat explicații sărace cu privire la motivul pentru care creșterea câinilor este groaznic. Nimic nu este cu adevărat nou, nu este prima dată când s-au încercat la ea și știm muzica.

Cu toate acestea, încă mai citesc totul, de lucru de due diligence & # 8230; Nu a fost ușor, destul de plictisitor. Foarte bine scris, dar din nou, critica merge în fiecare direcție posibilă. Nu există o substanță reală, doar spielul obișnuit al lui Nu cumpărați, adoptați, și atacurile adresate de crescători care au participat la spectacole de câini, deoarece spectacolele de conformație sunt aparent conducând la pugs extrem de plină și ca câini de cavalier bolnav letal, printre altele.

Haideți crescătorii boicotului!

Deși PETA afirmă în mod clar că animalele (atât de câini) nu sunt ale noastre pentru a le folosi pentru divertisment, ei încă recomandă adoptarea lor. Cred că numai câinii achiziționați de la crescători nu sunt pentru divertismentul nostru; Se pare că cei adoptați vor face bine ca creaturi distractive.

Punctul foarte interesant și interesant pe care PETA îl face atunci când îi vindecă pe crescători care nu-i ucid câinii, dar încurajând adăposturile care le ucid.

Indiferent, PETA este acum oficial solicită un boicot de crescători de câini, deoarece noile lor variază de campanie.

Nu cumpărați adoptarea adăposturilor PETA
Peta vrea un boicot de crescători de câini, dar încurajează adăposturile (și știm câte adăposturi își tratează animalele!)

Deși adoptarea unui câine adăpostit este uimitoare și ar trebui încurajată, găsesc că doresc să dispăruți crescătorii și câinele responsabili repulsiv.

Cum cumpărați un câine ucide altul? Este simplu: cumpărarea unui câine ia o casă departe de un câine a cărui viață depinde de a fi adoptat de la un adăpost.

Lindsay Pollard-Post

Dacă vreau să cumpăr un câine, spre deosebire de PETA, vreau să știu totul despre acest câine: temperamentul său și ce să se aștepte, pedigree, strămoșii lui, frații lui. Vreau să văd în ce mediu a fost ridicat și așa mai departe. Nu toată lumea are astfel de exigențe și adăposturi sunt minunate pentru acești oameni, dar pentru acei oameni care au astfel de cerințe, găsirea unui crescător bun de câine este crucial și necesar.

Nu puteți pune vina pe noii proprietari din cauza proprietarilor iresponsabili din trecut. Da, câinii salvați sunt în situații oribile pentru majoritatea lor și toți merită să găsească o casă, dar nu este noua povară a proprietarului de a purta.

PETA ia problema de către sfârșitul greșit: vina, sancțiunea și pedepsi proprietarii anteriori care abandonează acești câini săraci, nu crescătorii și viitorii proprietari.

Să protejăm adăposturile

Recomandarea adăposturilor pentru adopție, din nou și din nou, nu este o idee bună. Chiar știți câte familiile sunt improprii unui câine salvat?

Oamenii ascultă activiștii pentru drepturile animalelor și aduc o casă de câine salvat, fără să știe ce să se aștepte. Cei mai mulți au abilități zero despre cum să se ocupe de acest câine și că câinele sărac reeșat se termină într-un adăpost pentru a doua oară în viața sa. Cu excepția cazului în care doriți ca câinele sărac într-un adăpost să se rătăcească pentru a fi re-adăpostite, nu puteți recomanda fiecare persoană aleatorie care vrea ca un câine să meargă și să ia unul dintr-un adăpost.

De cele mai multe ori, când te duci la un adăpost, vedeți fețe drăguțe Doggy, dar nu aveți nicio idee despre ce sa întâmplat în trecut. Nu știi ce a trecut câinele în interiorul adăpostului și la casa lui anterioară. Vă aflați pentru un joc de noroc, iar acest lucru nu poate fi luat de Joe.

Vă rugăm să vizitați adăpostul local și chiar și cel mai drăguț câine trece prin cele mai dure tratamente. Mulți ar argumenta că adăposturile sunt pur și simplu întreprinderile care fac degajat în non-profit: calitatea vieții pentru câini este adesea foarte slabă, dar prețul a cerut să ia o casă este extrem de mare. De ce, unde merge banii?

Nu este responsabilitatea crescătorilor de câini să oprească reproducerea din cauza adăposturilor ucid câinii atunci când nu sunt rețați destul de curând. PETA, vina adăposturile și proprietarii care renunță, nu crescătorii.

.@Peta protestează de la #Kc Westminster Dog Show. #Adoptdontshop pic.stare de nervozitate.COM / 1CPELETOOK

— Rob Jensen (@robjpjensen) 12 februarie 2014

Creșterea câinilor este bolnavă

Câinii de reproducere pentru a se conforma "standardelor de rasă" determină, de asemenea, că mulți câini de rasă să sufere de probleme dureroase și, uneori, de sănătate și deformări.

Aceasta nu este nimic nou și am adresat această problemă anul trecut cu postul nostru comparativ CÂȘTIGUL MIXAT VS PUREBRED. Cluburile oficiale de kennel din fiecare țară care proiectează aceste standarde de rasă de câini și case pentru totdeauna tind să solicite ca câinii să fie înregistrați la aceste organizații, astfel încât crescătorii să respecte sau câinii lor vor ajunge cu siguranță în adăposturi.

O mulțime de crescători de câini, iar Clubul American Kennel însuși, îmbunătățesc aceste orientări și standarde solicitând mai multe proiecții de sănătate și teste ADN pentru a rasa condițiile ereditare din rasă.

Sănătatea tuturor câinilor și a raselor de câine este o prioritate ridicată a Clubului American Kennel. În 1995, a creat Fundația AKC Canine Health și a finanțat peste 24 de milioane de dolari în cercetare pentru a îmbunătăți calitatea reproducerii și îmbunătățirea câinilor. AKC sa alăturat, de asemenea, Parteneriatul internațional pentru câini, O colaborare la nivel mondial de crescători, judecători, veterinari, cercetători și alți profesioniști care lucrează pentru a spori bunăstarea câinilor.

Eforturile sunt făcute și ca tot ceea ce este legat și dependent de genetică, este nevoie de câțiva ani și generații pentru a vedea rezultate pozitive. Noi vom ajunge acolo.

Generalizarea arată extremismul

Condamnând un întreg grup de crescători pasionați, deoarece un procent mic în interiorul lor se reproduce pur și simplu pentru profit, fără nici o iubire pentru câinii pe care i-au pus la viață, este tristă și iresponsabilă.

Câinii de reproducere este sănătos în majoritatea cazurilor, cumpărând un câine de la un crescător este încă cea mai bună opțiune absolută atunci când cineva vrea să știe totul despre viitorul cățeluș și da, crescătorii de câini nu sunt în mod inerent mare ființe umane. Piesele de murdărie pe care le găsești în orice domeniu sau profesie din viață, se găsesc, de asemenea, în crescătorii de câini.

Peta ar trebui să rămână la campanii de marketing și bani

Cred că este vital să avem organizații precum PETA să deschidă ochii oamenilor la multe probleme legate de drepturile animalelor, dar extremismul a făcut să pierzi această bătălie foarte mult timp în urmă. PETA ar trebui să se întoarcă la locul de muncă la următoarea campanie de marketing de milioane de dolari pentru a genera donații pentru a-și putea continua afacerea ca de obicei.

Evident, îmi voi schimba mintea în ziua în care decid să lupte împotriva adăposturilor așa:

  • Ei au interzis să trateze câinii și alte animale atât de proaste
  • ei sunt interzise să omoare câini salvați dacă rămân fără un nou proprietar, fie de 3 săptămâni sau 3 ani

Deschiderea unui adăpost pentru a ucide câinii este ca și cum ați deschide un spital pentru a ucide oamenii. Statele noastre și guvernele trebuie să se ocupe de această problemă fie prin faptul că au o licență pentru deținerea câinilor sau prin furnizarea de mai multe fonduri pentru adăposturi.

Acum Peta, spune-mi și # 8230; ar trebui să oprim oamenii de la procrearea, deoarece există o mulțime de orfani în întreaga lume care caută o familie și moarte în condiții proaste?

[Optinform title = & # 8221; primiți alerte de știri câine!& # 8221; Subcapider = & # 8221; primiți cele mai recente articole de top Dog Arată chiar în căsuța de e-mail, astfel încât știi ce se întâmplă înainte de toți ceilalți!& # 8221; BG = & # 8221; https: // BirodingBusiness.COM / WP-Content / Încărcări / 2015/12 / Optin-BG-Dog-show.JPG & # 8221;]
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Răspunsul meu la ura lui peta către creșterea câinilor