Plângeri de crescător - akc, ukc, fci, kc & mai mult

Plângeri de crescător - AKC, UKC, FCI, KC & MORE

Din păcate, există momente în care ați putea întâlni un ameliorator care nu își păstrează câinii așa cum ar trebui. Ei pot trăi în condiții neigienice care duc la o sănătate slabă. Sau poate că puii pe care îl vând sunt răniți. Indiferent de motiv, este posibil să trebuiască să cunoașteți protocolul de depunere Plângeri de crescătorie.

Puteți să dosați Plângeri despre crescători direct la cei afectați Clubul Kennel. Alternativ, puteți face postări pe social media sau contactați societatea americană corespunzătoare. Vom explica cum să contactăm fiecare dintre aceste departamente, precum și atunci când este ocazia potrivită.

crescătorii de câini neigienici
Crescătorii de câini neigienici pot determina câinii lor să aibă o sănătate slabă.

Ce sunt plângerile de crescător

Plângerile de crescător sunt depuse la autoritățile competente Când un ameliorator nu își îndeplinește corect locul de muncă sau etic. Plângerile de crescător pot fi vizate față de performanța crescătorului cu comunicare, finanțe și chiar pretenții frauduloase. Dacă sunteți vândut un câine care este anunțat să crească dintr-o anumită linie, cum ar fi doi câini de curse campion, atunci o plângere poate fi depusă dacă acest lucru nu este adevărat. O altă problemă poate fi cu comunicarea crescătorului. Poate că ignoră orice preocupare pe care îi contactați sau sunteți nepoliticos când răspund. Orice preocupare financiară ar trebui depusă imediat ca plângeri, cum ar fi cerințele nerezonabile sau solicitarea de interes financiar care nu a fost convenită.

Etica și îngrijirea câinilor ar trebui să fie orice prioritate de crescător, totuși, CRESTERS BURS nu va avea aceeași părere. Câinii pe care îi vedeți sau vizitați pot fi subponderali și apar emaciați. Alte probleme de sănătate pot include vizibile Fleas sau Probleme cutanate. Problemele de îngrijire pot dura o lipsă de curățenie. Câinii pot fi amplasați într-o zonă cu materie fecală veche și urină. Sau vă puteți îngrijora dacă proprietarul este agresiv cu câinii dacă prezintă excesul de agresiune, frică sau au răni sau răniri.

Dacă apar vreunul dintre aceste semne, este posibil să doriți să le raportați, precum și să emită reclamații de crescător. Crediții pot fi raportate chiar dacă după adoptarea unui câine încep să apară bolnav, Acest lucru poate prezenta mai multe elemente dezvăluite de îngrijire proastă. Un veterinar va fi capabil să diagnostheze motivul pentru comportament și reacții, dar dacă se dovedește că au jucat o parte, poate fi necesar să luați în considerare contactarea autorității competente.

În cazul în care pentru a depune o plângere a crescătorului

Deși puteți contacta cu ușurință diferite cluburi de kennel, nu este întotdeauna atât de simplu atunci când depuneți o plângere. Severitatea problemei alături de zona în care locuiți poate influența în cazul în care ar trebui să depuneți plângerea. Dacă un crescător este înregistrat cu un club de canisa specific, cum ar fi AKC, puteți merge direct la ele pentru a raporta o plângere. O altă opțiune poate fi contactați USDA (Departamentul de Agricultură al Statelor Unite), deoarece unele rase de câine sunt reglementate de acest departament federal.

Dacă sunteți preocupat de tratamentul și bunăstarea câinilor unui crescător, este posibil să doriți să vă gândiți și la apelarea poliției sau ASPCA Pentru a raporta posibile neglijare. Cu toate acestea, fără a emite o plângere la organele de conducere corespunzătoare, alți cumpărători ar putea să le viziteze în continuare. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu pot fi conștiente de tratamentul acestor câini. Reclamațiile pot duce la cluburi de kennel înlăturarea numelor acestor crescători și chiar media socială care observă avertismente despre ele. Acest lucru ar trebui să împiedice cumpărătorii viitori să ia în considerare un ameliorator cu standarde slabe de îngrijire sau gestionare a animalelor.

Cum să depuneți o plângere a crescătorului

Iată toate autoritățile recomandate să plângă o plângere și metoda corectă de a face acest lucru. Fiecare departament gestionează diferite tipuri de plângeri pe care le vom explica.

Departamentul de Agricultură al SUA

Puteți contacta Departamentul de Agricultură al SUA daca esti preocupat de bunăstarea unui câine sau mai mulți câini deținute de ameliorator. Acest formular de cerere este numai pentru îngrijorarea îngrijirii animalelor și nu pentru vânzările inadecvate de reproducere. Orice de la malnutriție la un nivel ridicat de frică vizibilă la câini poate fi prezentat și trimis la USDA. Pentru a trimite o plângere, faceți clic pe următoarele legătură. Veți fi dus la pagina de reclamații unde vă cer să includeți aceste puncte în caseta de reclamații:

  • Data la care ai văzut câinii
  • Că animalul pe care l-ai văzut era un câine
  • Comportamentul câinelui
  • Starea câinelui
  • Cum arată spațiul de locuit al câinelui (cât de curat și sigur este)
  • Acțiunile și comportamentul amelioratorului
  • Unde se află crescătorul

După ce ați completat plângerea, va trebui, de asemenea, să completați orașul și să stați pe care crescătorul a fost localizat printr-o cutie cu mai multe opțiuni. Alături de numele licențiatului USDA / solicitantului înregistrării (dacă este cunoscut) și numărul USDA / numărul de înregistrare (dacă este cunoscut). Aveți opțiunea de a permite un contact suplimentar după raport sau să rămână anonim.

Departamentul de Agricultură al SUA
Dacă locuiți în SUA, puteți raporta crescători de câini rău la Departamentul de Agricultură al SUA.

Akc

Clubul american Kennel este unul dintre cele mai mari cluburi de canisme din America. Orice crescător care este înregistrat în AKC este reprezentat atât AKC, cât și este publicat și de ei. Prin trimiterea unei plângeri cu privire la îngrijirea câinilor sau etica afacerii, AKC poate continua acest lucru. Dacă găsesc acest lucru pentru a fi exacte, Ele pot împiedica orice publicitate sau recunoaștere a crescătorului pentru a împiedica pe oricine altcineva să cumpere de la ei.

Pentru a plânge și a raporta un crescător la AKC, apăsați pe următoarele legătură. Va trebui să scrieți o scrisoare detaliată despre preocupările și plângerile dvs. Trebuie să afișați orice dovezi și documente pe care le aveți de interacțiuni cu amelioratorul. În plus, trebuie să includeți numele, adresele și datele de contact ale dvs. de crescător. Fax sau prin poștă scrisoare la următoarea adresă:

Clubul american Kennel
Departamentul de suport pentru înregistrarea clienților.
PO Box 900066
Raleigh, NC 27675-9066
Fax - 919-816-4250

UKC

UKC recomandă raportarea oricărei îngrijorări grave sau juridice îngrijorătoare pentru aplicarea legii. După aceasta, acestea încurajează ca orice preocupări să fie raportate la UKC pentru examinare, deoarece doresc să reprezinte numai crescătorii cu politici de bunăstare și clienți. in orice caz, UKC & # 8220; nu se va implica în litigiile contractuale sau să acționeze ca arbitru în oferte de câini și # 8221;. UKC este un alt club cunoscut de kennel din Regatul Unit. Dacă doriți să raportați un crescător înregistrat UKC, faceți clic pe următoarele legătură. Va trebui să scrieți o scrisoare la următoarea adresă pentru a raporta orice preocupare:

Clubul Kennel United
ATTN: Departamentul de rezoluție a problemelor
100 E. Kilgore Rd
Kalamazoo, Mi 49002 Fax: 269.343.7037

UKC cere acest lucru Toate reclamațiile sunt scrise de mână și semnate. De asemenea, trebuie să conțină numele amelioratorului, adresa, adresa dvs., toate fișierele de susținere și cât mai multe detalii posibil. Plângerile vor fi înregistrate și luate comitetului de acțiune disciplinară dacă solicită acest lucru.

KC

Clubul Kennel este unul dintre cele mai mari cluburi din Marea Britanie și are mulți crescători înregistrați la acesta. Este renumit ca fiind cel mai vechi club de canisa din lume. Clubul Kennel are o formă completă pe care trebuie să o completați și să le trimiteți înapoi, urmați acest lucru legătură Pentru a accesa formularul.

Este foarte aprofundată și necesită o mulțime de informații. Este cunoscut ca Formularul de plângere a schemei de crescător și are cinci secțiuni pentru a completa numele și adresa dvs.; detalii despre câini; Detalii de contact ale crescătorului asigurat KC; Informații despre reclamație; și semnătura ta. În cadrul secției de reclamație, trebuie să detaliați cu atenție informațiile plângerii, precum și încercările pe care le-ați luat pentru a rezolva problema și rezoluția dvs. idealizată. Există o așteptare de la clubul de kennel pe care l-ați încercat să ajungeți la o rezoluție dacă problema este ceva gravă sau necesită o intervenție mai mare. Trimiteți acest formular la următoarea adresă:

Sistemul asigurist al crescătorului Kennel Club Clarges Street
Piccadilly London W1J 8AB

Societatea umană a SUA

Societatea umană a SUA este o societate de protecție a animalelor. Puteți să le contactați dacă simțiți că oricare dintre câinii dintr-o îngrijire a unui crescător este în stare proastă de sănătate datorită acțiunilor lor. Acest lucru ar putea să vă suspectați producția unui crescător de cățeluș sau a unui crescător de curte sau ar putea fi legat de comportamentul cățelușului și de împrejurimile vii. Indiferent de motiv, merită întotdeauna să raportați un ameliorator dacă simțiți că un câine este în pericol de tratament și îngrijire săraci. Pentru a depune o plângere, faceți clic pe următoarele legătură.

Acest formular necesită o mulțime de profunzime din detaliile obișnuite ale numelui și adresa la cantitatea de cercetare pe care ați pus-o în vigoare înainte de a vizita crescătorul. Pune întrebări referitoare la toate domeniile descoperirii dvs. de ameliorator la îngrijirea pe care ați asistat-o. Sunteți obligat să trimiteți formularul online împreună cu orice documente sau formulare pe care le puteți trimite ca dovadă sau dovadă a interacțiunilor.

FCI

Nu există nici un formular de plângere directă Creat de Federația Cynologique Internationale. În schimb, dacă doriți să raportați o plângere cu privire la un ameliorator către FCI, luați în considerare următoarele contacte:

  • Biroul FCI, locul Albert 1er, 13, B-6530 Thuin, Belgique
  • Tel: +32 71 59.12.38
  • Informații generale: [Email & # 160; Protejat]
  • Departamentul CACIB: [Email & # 160; Protejat]
  • Departamentul de titluri: [Email & # 160; Protejat]
  • Departamentul Name Cannel: [Email & # 160; Protejat]

Social Media

Social media este o modalitate excelentă de a atrage conștientizarea în orice comunitate. Posturile de pe social media sunt este puțin probabil să promoveze acțiunea legală împotriva amelioratorului, dar vor răspândi cuvântul din natura crescătorului. Acest lucru, la rândul său, ar trebui să împiedice un potențial cumpărător să privească câinii acestui crescător. Dacă sunteți interesat de prevenirea cumpărătorilor noi să privim numai conținutul de crescători, apoi utilizați doar social media. Dacă doriți să realizați acest lucru alături de acțiunea legală, luați în considerare contactarea clubului sau al societății Corecte.

Nu există nici un mediu social pe care îl recomandăm mai presus de alții, însă există anumite domenii ale mass-media sociale care vor atrage mai multă conștientizare. Dacă postați pe Facebook, Vă recomandăm să se alăture unui grup de reproducere a câinilor pentru a obține cuvântul printre grupurile care trebuie să știe. În alte medii sociale ar trebui să luați în considerare utilizarea hashtags, astfel încât postul să primească mai multă atenție. Doar asigurați-vă că nu săriți la concluzii sau nu sunteți în mod inutil nepoliticos. Fi profesionist, dar ferm și cinstit.

Plângeri de crescătorie pe social media
Social media este o modalitate excelentă de a atrage conștientizarea!

Plângeri de crescătorie - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că ne-am răspuns la toate întrebările despre cum să trimiteți în mod corespunzător reclamațiile de crescător, am compus acest lucru întrebări frecvente. Aceste patru întrebări ar trebui să răspundă la tot ce trebuie să știți.

Cum mă plâng de un crescător de câini?

Primul pas este Luați în considerare adresa direct de crescător, Dacă aveți vreo preocupare, poate că amelioratorul va implementa schimbări sau scuze. Aceasta poate să nu fie o opțiune sau este posibil să nu simțiți că este potrivit din cauza situației, atunci trebuie să începeți depunerea plângeriiS. Dacă se referă la sănătatea unui câine sau a câinilor multipli, ar trebui să luați în considerare societatea umană a SUA și a Departamentului de Agricultură al SUA pentru a raporta bunăstarea săracă a câinelui. De asemenea, puteți lua în considerare contactarea clubului de kennel că crescătorul este înregistrat, deoarece acestea vor căuta în continuare problema și vor aplica disciplinarii dacă este necesar. Dacă preocuparea afectează în mod direct contactul cu dvs. sau cu etica și protocoalele în afaceri, trebuie să contactați clubul de kennel și chiar social media.

De unde știi dacă un crescător este legit?

Ar trebui să vă acordați atenție dacă sunt înregistrat la un club de kennel și dacă au multe recenzii pozitive. Cluburile de la Kennel utilizează standarde înalte de etică, iar înregistrarea unui ameliorator reflectă adesea unul care urmărește să respecte aceste standarde. Backyard Breeders încearcă să evite orice documentație pentru un profit maxim și ușurința vânzărilor. De asemenea, ar trebui să vă uitați la comentariile lor. Sunt cunoscuți și sunt mulți proprietari pozitivi despre îngrijirea lor? Comentariile mai pozitive, cu atât este mai de încredere un crescător.

Dacă un crescător discută a Contract de crescător, Acesta este, de asemenea, un semn minunat de mare grijă. Contractele de crescător vor cere, de obicei, standarde înalte de îngrijire și dovezi ale acestuia fiind afișate pe parcursul perioadei de proprietate sau un an la minimum. Orice Crescător de reputație conștient de grija câinilor lor după ce proprietatea a tranzacționat, mâinile arată un ameliorator care îi pasă cu adevărat de câinii lor.

Cresterul trebuie sa ia un catelus inapoi?

În mod legal, un crescător nu trebuie să ia un catelus înapoi, un crescător din punct de vedere moral ar trebui să fie dispus. Există ocazii în care proprietarii au circumstanțe neașteptate, cum ar fi o pierdere de locuri de muncă sau moartea unui membru al familiei, care cere cainele să se muteze casele. Luând câinele înapoi ar fi cea mai bună decizie pentru ei și, prin urmare, crescătorul ar trebui să fie dispus să facă acest lucru. Verificați articolul nostru dedicat Dacă un crescător ar trebui să ia un catelus înapoi.

Cum raportez un crescător rău în Marea Britanie?

Dacă doriți să raportați un crescător rău din cauza îngrijirii și bunăstării sărace, contactați RSPCA. Dacă doriți să raportați un crescător În general, este mai bine să contactați clubul de kennel înregistrat și chiar social media. UKC și KC sunt două dintre cele mai mari cluburi de kennel din Regatul Unit și majoritatea crescătorilor reprezintă unul dintre aceste două cluburi. Consultați explicațiile noastre mai devreme pentru protocolul direct de raportare a unei plângeri către UKC și KC.

În calitate de cumpărători și colegi de crescători, niciunul dintre noi nu vrea să caute crescători săraci, dar le vei întâlni ocazional. Știind ce măsuri trebuie să luați dacă simțiți că acțiunile lor trebuie raportate, poate face o situație stresantă mult mai ușoară. Fiecare câine și un nou proprietar merită respect și bunătate din partea comunității noastre, trebuie să se facă schimbări dacă acest lucru nu este cazul unui ameliorator și acesta este calea de făcut.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Plângeri de crescător - akc, ukc, fci, kc & mai mult