Dog show world: politic & # 038; pouches

Dog Show World: Politic & # 038; Pouches

Lumea spectacolului de câine este plină de dramă. Avem plăcerea să obținem un număr cinstit și crud al acestor povestiri aici Christopher & # 8220; Bully Kid & # 8221; Bennett Cine a scris pentru mai multe publicații, inclusiv revista Dogg Atomic, cititorul cititorului și a fost prezentat pe Pitbulls și Parole pe Planeta Animal.

Dog arată lumea este adesea privită ca această ciudățenie a unui domeniu. Plin de outcasturi ciudate, din punct de vedere social, care au probleme cu montarea în societate normală. După ce toți cei care se plimbe în pulovere puternic tricot cu animalul lor personal care acoperă frontul.

Cadourile de Crăciun sunt ușor, găsiți o cană cu rasa deținută și înfășurați-o! Dacă găsiți hârtie de ambalare a rasei potrivite, tocmai ați lovit loteria de la câine și va fi recompensată cu sărutări atât de la proprietar, cât și de animale de companie.

Adevărul este la prima vedere, majoritatea ar găsi Dog Arată entuziaști nu numai ciudat, dar slab. Nu chiar personalități dominante sau tipurile care ar fi consumate cu dramă și bicicletă de liceu. Acestea ar părea că sunt tipul de indivizi care ar evita conflictele cu toate costurile și se vor strădui să nu creeze o ruptură în iazul social al societăților Doggie Pool. Oh, ai fi surprins!

Sunt prezentări de câine care merită participante
Vedeți articolul nostru despre spectacolele de câini și dacă merită cheltuieli și eforturi.

Lumea spectacolelor de câine este plină de mai multe operi de săpun decât de televiziunea în timpul zilei în anii 1980. Este plin de bârfe, zvonuri, backstabing, nume-chemare și rivalități care ar contesta orice sezon de Zilele vieții noastre și # 8221;. Persoanele implicate adesea fiind personaje mai mari decât cele care trăiesc vieți normale în timpul săptămânii, dar vin în viață ca Monsters de evenimente sociale în weekend.

Doamna Birping prin Aisles cu pachetul de Bichons este de fapt un asistent dentar care este blând și ușor de manevrat în locul de muncă. La spectacolul de câine, cu toate acestea, ea este o regină a câinilor și cere o daneză largă. Tonul ei este ascuțit, atitudinea ei cerând, și strălucirea ei înghețată. Ea este cunoscută pentru a ataca începători și scufundări la orice indivizi care nu-și găsesc legătura cu cuvântul ei. Este ușor să o identificați ca pe cineva în această lume, de câte zâmbete pe față și se mișcă repede în partea când trece. Ea a fost zvonită că are mai mulți judecători de buzunar decât buzunarele reale, iar înregistrarea ei de câștiguri se potrivește cu afirmația.

După reginele și regii evidențiați, desigur aveți urmașii, bârfele și antagonizatorii.

Următorii sunt ușor de identificat pe măsură ce încearcă să se înființeze în apropierea regilor și a reginelor, au dezvoltat de obicei o bifare nervoasă de feluri care necesită că ei din cap și sunt de acord cu toate comentariile care vin din gura reginei sau a regelui. De multe ori ei pot purta în cutii, boluri de apă sau, de fapt, scoop-ul de la câinii lor falsi idoli. Nimic de a rămâne în harurile bune ale lui Dumnezeu și să nu cadă în rândul spectacolului casual care sunt ridiculizați și evitate la fiecare ocazie.

Următorul nu câștigă niciodată într-un mod în mare măsură, ci trebuie să câștige suficient pentru a rămâne o parte a cliquei, dacă nu se pregătește să fie aruncată și cunoscută ca un individ cu câini sub-par. Într-o lume în care toate lucrurile sunt titlurile și panglicile, sub-par nu taie muștarul!

Bârfele sunt un alt grup în întregime! Ei sunt cunoscuți că au murdărie pe toată lumea și nu se tem sau rușinează să sună o sumă echitabilă în direcția rivalilor lor dacă este împins! Ei stau lipite de forumuri de câini, site-uri sociale și telefoane mobile. Bârfa trăiește pentru a respira informații despre câine, de la cine a crescut care câine la care cățea, la cine are un fiu care a fost arestat pentru metal de gătit în baia lor.

Uneori este o minune că au chiar timp să arate un câine între a vorbi și a asculta alte bârfă! Cu toate acestea, ei reușesc să arate și să rămână oarecum relevante în acest azil nebun numim lumea spectacolului. Bârfele sunt de divertisment în sine și dacă sunt plăcute sau disprețuite că sunt ascultate.

Stivuirea mâinilor de câine
Definirea stivuirii mâinilor câinelui.

Acum, lumea arată că lumea are, de asemenea, nevinovăția. Aceste suflete sărace neajutorate sunt denumite începători. Newbies sunt orbi față de luptă, luptă sau ordine de legare a acestei lumi. Ele sunt de fapt doar acolo pentru că îi iubesc câinii și sunt mulțumiți de orice panglică de culoare pe care o pot realiza cu animalul lor de companie.

Această nevinovăție este de scurtă durată, cu toate acestea, deoarece restul lumii spectacolului se distra, râde și aglomerați începătorii. De obicei, o inimă bună sau două vor ajuta noul venit, le va arăta cablurile per se și toate pare perfect în lumea spectacolului "# 8230; Pana cand. Ai ghicit că noul primește prima lor panglică albastră sau majore! Odată ce acest lucru se întâmplă, ajutorul nu este atât de rapid să vină, zâmbetele prietenoase sunt înlocuite cu priveliști de gheață. Cei care v-au plăcut înainte de a deveni foarte bine cei mai buni critici! Este o chiuvetă sau o lume înot, iar cu cât mai devreme newbie se poate zbura cu atât mai devreme se vor ridica la vârf!

Acum am pictat o imagine destul de sumbră a lumii spectacolelor de câini. Există excepții de la fiecare regulă, iar pentru fiecare snooty, snobby persoană pe care o întâlniți, sunteți obligați să întâlniți o altă persoană care îi iubește pe animale la fel de mult ca și tine. Există o mulțime de cunoștințe care trebuie avut la spectacole și o tona de experiență la sfârșitul acelor leashes! Cheia este de a trece prin negative pentru a scoate diamantele pozitive și pentru a vă bucura de timpul dvs. făcând un hobby minunat! Uneori, adevărul este cel mai bine servit rece, dar după prima mușcătură, vă puteți da seama că mijlocul savuros merita crusta înghețată!

Gratios scris și oferit de Christopher & # 8220; Bully Kid & # 8221; Bennett și Vitamine pentru pitbulls.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog show world: politic & # 038; pouches