Rețelele sociale merge la câini cu aplicația wooof

Rețelele sociale merge la câini cu aplicația WOOOF

Un nou social media aplicația de companie aduce câini mai aproape online. Oamenii au găsit o modalitate o modalitate de a împărtăși lumea minunată a rețelelor sociale cu canini.

Acum câinii își pot crea propriile profiluri, partajați fotografii, oferă prietenilor lor câțiva cu check-in-uri și actualizări ale locului în care acestea sunt și ceea ce fac și chiar înregistrează și împărtășesc timpul lor de mers și distanța lor.

Desigur, câinii nu sunt cei care postează de fapt conținut în pagina lor. Proprietarii de câini sunt cei care fac toată lucrarea reală, dar aplicația WOOOF nu numai să le împărtășească informații din punctul de vedere al câinelui, de asemenea, permite proprietarilor de câini să prezinte sfaturi și trucuri despre formare, veterinari, produse de câine, hrană pentru câini și Orice alte tidbite legate de câine pe care le simt sunt importante.

LEGATE DE: 8 Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucura

Yael Broitman, CEO-ul lui Wooof, spune că punctul de aici este că este prima rețea socială care permite ca câinii să fie centrul atenției. Ea spune că a crescut cu o mulțime de câini și a dezvoltat o afinitate puternică pentru ei. Vroia să creeze o aplicație care i-a permis să atingă baza cu alți oameni care iubesc câinii la fel de mult ca ea.

Rețelele sociale merge la câini cu aplicația WOOOF

În timpul căutării unei astfel de aplicații, ea a găsit o mulțime de aplicații legate de câini, dar toți aveau un singur lucru în comun. Toți s-au concentrat asupra unui singur aspect al îngrijirii câinilor, iar Broitmanul a vrut să creeze o aplicație care să aducă toate aceste informații la un loc central și să permită și aspectul de rețea socială.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini: Faceți cea mai bună alegere

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Aplicația WOOOF este că permite utilizatorilor să posteze când și unde văd "polițiștii Doggy."Acești oficiali de aplicare a legii verifică să se asigure că câinii sunt pe o leșie și că proprietarii au echipamentul adecvat de scooping la îndemână.

Broitman a fost surprins că o aplicație ca Wooof nu a existat deja. De cand Piața pentru produsele câinilor și tehnologia de câini nouă a fost în ultimii ani, a crezut că cineva ar fi crezut deja această idee.

Wooof este disponibil pe dispozitive iPhone și Android gratuit. Broitman speră să păstreze aplicația gratuit pentru utilizatori prin parteneriatul cu întreprinderile și furnizorii de servicii care vor face publicitate pe wooof. În prezent, este disponibil numai în Israel, unde trăiește pe Briteman, dar speră să se extindă în Rusia în continuare și apoi în cele din urmă din întreaga lume.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețelele sociale merge la câini cu aplicația wooof