Ar trebui să adaug canisa mea la directoarele de crescător de câini?

Ar trebui să-mi adaug canisa la directoarele de crescător de câini?

Înregistrarea canisei în directoarele de crescător de câini este probabil cea mai bună decizie pe care o faci pentru canisa ta. Nu numai că adaugă credibilitatea și autenticitatea mărcii dvs., dar vă ajută și vă ajută să vă promovați canisa și câinii. Cu aceasta, în cele din urmă, puteți să vă aduceți rămasificați la gândurile altor crescători care vă hogging pe succesul dvs. și să vă distrugeți reputația.

Adăugarea canisei la directoarele de crescător de câini vă permite să vă numiți câinii după canisa proprie. Fie că este vorba de un tovarăș sau un câine de lucru, numele oficial al câinelui nu poate fi schimbat decât dacă îl permiteți. În acest articol, vă vom duce prin beneficiile, procesul de înregistrare și chiar răspund la unele dintre întrebările cele mai frecvente; Stick cu noi!

Beneficiile adăugării unei canale la directoarele de crescător de câini

Deși este posibil să nu găsiți un beneficiu aparent de adăugare a canisei la directoarele de crescător de câini, există destul de puțini. Și asta ne-am îndreptat următor. Printr-o serie de avantaje, vă vom lua prin "De ce" ar trebui să vă îndreptați definitiv la înregistrarea caniselor la cluburile și directoarele locale.

Lista de listare

Majoritatea cumpărătorilor se vor îndrepta spre directoare de crescător proeminent pentru a-și obține partenerii canini. Este mai ușor ca ei să aibă încredere în o terță parte în acest fel și să obțină acces la crescători care indulgând în reproducerea calității. De unde puteți veni; Directoarele vă vor posta listele de gunoi și vă vor ajuta să găsiți clienții.

Listările includ toate informațiile necesare pentru ca un client să ia o decizie. Aceasta include informațiile dvs. de contact, informațiile despre câinele dvs. și imaginile dacă ați dori să le includeți. Cele mai multe registre de rasă pură vă vor cere, de asemenea, o inspecție a canisei pentru a vă asigura că sunteți de încredere, care adaugă numai la valoarea dvs. globală.

Credibilitate

Dacă sunteți interesați să vă îmbunătățiți vânzările de afaceri, veți avea nevoie de o anumită credibilitate. Indiferent dacă este vorba de o mică afacere de reproducere sau opusul, veți avea nevoie să obțineți încrederea și sprijinul clientului pentru a vă face amprenta pe piață. Adăugarea canisei la directoarele de crescător de câini vă sporește credibilitatea. Așa cum arată doar că sunteți dispus să îi arătați oamenilor că vă indulziți în activități legale și nu faceți parte dintr-o Puppy Mill.

Odată ce ați înregistrat canisa, puteți adăuga numele dvs. de canisaj la numele câinelui dvs., fie ca un prefix, fie ca un sufix. Indiferent dacă sunt spectacole de câine sau concursuri, marca dvs. este ceea ce este reprezentat. Spune câinii tăi crescuți câștigă concurența, asta-i în locul în care vă evidențiați și - și asta va avea un impact direct pe vânzările de afaceri.

Autenticitate

Deținerea animalelor de companie este o decizie mare pentru majoritatea familiilor, așa că sunt întotdeauna în căutarea crescătorilor autentici. PUTILLING-ul dvs. în directoarele de crescător accesibile publicului vă dovedește că sunteți autentic. Majoritatea proprietarilor sunt, de asemenea, conștienți de mai mulți directoare de crescător de câini de conducere, deci dacă vă înregistrați cu unul, veți crește masiv factorul de încredere.

Dacă vă decideți vreodată să mergeți Akc înregistrare, De asemenea, puteți participa la certificările de reproducere. În mod similar, alte registre și directoare oferă, de asemenea, certificări de îngrijire a câinilor pentru a vă adăuga la profilul dvs. Este o modalitate bună de a arăta oamenilor că sunteți cunoștinți și autentici în tehnicile de reproducere pe care le urmăriți.

Mai mare

Puteți posta gunoiul dvs. într-un director de crescător de câini și Adunați mai mulți clienți potențiali decât oricând. Nu este mai bine pentru o afacere decât pentru a avea o încărcătură de mai mulți cumpărători la ușă. Chiar dacă nu renunți la înregistrări în director, făcând parte din ea și arătând că prezența dvs. în comunitate se adaugă pentru a vă îmbunătăți credibilitatea.

Multe directoare celebre cum ar fi Akc Marketplace și vă permit să postați campanii plătite sau comercializate (sau înregistrări). Acest lucru vă pune listele de gunoi mai presus de alți crescători și acesta este un mare avantaj, în special pentru caniurile mai noi. Asigurați-vă că ați pus informația completă și fiți cât mai autentici posibil pentru a vă asigura că sunteți în măsură să vă convertiți punctele de vedere în vânzări.

Cum se adaugă canisa dvs. într-un director

Nu sunteți sigur cum să continuați cu adăugarea canisei către directoarele de crescător de câini? Asta este ceea ce vom discuta în continuare. Printr-o serie de pași, să vedem cum vă puteți înregistra numele canisei. Noi vă vom oferi și câteva indicii despre cum să alegeți un nume de canisa bun!

Doar pentru a seta lucrurile drepte, vom folosi Clubul american Kennel Formulare de înregistrare în acest exemplu. Cu toate acestea, sunteți liber să alegeți un director al dorinței dvs. și procesul va fi cel mai probabil același. Lăsați-o:

Înregistrare online pentru Kennels
Cele mai multe cluburi s-au mutat la înregistrarea online.

Obțineți formularele de înregistrare

Mergeți la directorul de crescător de câini și să vedeți ce proces urmează pentru înregistrarea caniselor. Cel mai probabil, nu va fi o aplicație pe care o completați cu informațiile dvs. personale și informațiile preferate ". AKC are un program de "nume de kennel înregistrat", pentru care oferă un formular de cerere.

Puteți găsi formularul de cerere Aici (AKC Login nu este necesar pentru descărcare). Dacă intenționați să urmați acest proces cu un alt club, verificați site-ul lor. Majoritatea cluburilor s-au mutat la înregistrările online.

Înțelegeți premisele

Înainte de a trece la umplerea aplicației, vom trece peste câteva dintre cerințele pe care fiecare crescător trebuie să îl urmeze. Cluburile de la Kennel sau directoarele de crescătorie ar determina în mod normal aceste cerințe pe aceeași pagină ca formularul de cerere. Cele mai proeminente registre au cerințe destul de similare, dar pentru a simplifica, vom lua în considerare formularele de înregistrare AKC aici.

AKC Statele Unite trei cerințe Pentru fiecare înregistrare a crescătorilor de crescători. Iată cele trei cerințe AKC:

  1. Fii un crescător și urmați standardele AKC
  2. Au participat la evenimente deținute de AKC în trecut (cu documentație)
  3. Îndeplinesc oricare dintre aceste cerințe de reproducere:
  1. Au înregistrat cel puțin 5 litri în ultimii 5 ani
  2. Au înregistrat cel puțin 1 gunoi în ultimii 5 ani (aprobare provizorie)
  3. Câini de știri proprii cu peste 40 de litri în ultimii 10 ani

Alegerea unui nume de canisa

Aceasta este probabil cea mai importantă fază a procesului dvs. de înregistrare. Nume de canisare atrăgătoare sunt ceea ce vă separă, canisa și câinii dvs. de la alți crescători și canioane. Înainte de a vă înregistra un nume pentru dvs., asigurați-vă că este unic. Verifica Akc sau alte cluburi pentru a vedea dacă cineva a luat-o deja; În caz contrar, totul a ta!

Aceasta este una dintre cerințele pentru a numi și canisa - ar trebui să fie unică. Să aruncăm o privire la unele dintre cerințele care sunt indicate de AKC pentru denumirea canisei (și înregistrarea acestuia):

  1. Numele canisei ar trebui să fie doar două cuvinte și sub 15 caractere (cu spații)
  2. Un singur nume de canisare poate avea doar doi proprietari înregistrați
  3. Numele canisei ar trebui să fie unic pentru ameliorator (solicitant)
  4. Nici un crescător nu ar fi trebuit să folosească același nume în ultimii 10 ani
  5. Numele de canisare nu trebuie să conțină fraze derogatorii sau cuvinte cheie
  6. Reclamantul nu ar trebui să participe la dealeri de câini sau la deschiderea magazinelor de companie

Aceasta este o listă ușoară de cerințe, dar ați putea fi greu să găsiți un nume pentru canisa dvs. Puteți utiliza generatoarele de nume de nume de câini sau liste de nume de canisare pentru inspirație. Odată ce ați înregistrat numele, numele dvs. de canisaj este protejat și disponibil numai pentru a utiliza ca prefix sau un sufix pentru câinii dvs.

Alegerea unui nume de canisa
Alegeți un nume de canel!

Completarea formularului de cerere

Ați terminat deja majoritatea aplicației. Apoi, începeți pur și simplu completarea aplicației cu informațiile dvs. personale și informațiile despre co-solicitantul dvs. (dacă există). În al doilea rând, veți intra în două opțiuni pentru numele canisei, înregistrarea căreia este complet la registru. În al treilea rând, vei intra în rasa de câine pe care tu sau canisa ta o va rasa. Amintiți-vă, fiecare rasă de câine vă veți înregistra numele de canisaj, veți trebui să trimiteți o mică taxă de procesare. Prețul depinde de clubul de canisaj pe care îl alegeți.

De exemplu, dacă ați creat retrieveri de aur și ați înregistrat doar numele de canisaj pentru asta, Tu vei plăti un total de 150 de dolari (pentru AKC). De asemenea, alte registre vă vor percepe, de asemenea, o mică taxă pentru procesare - puteți verifica taxele de înregistrare UKC sau alte cluburi pentru referință. În cele din urmă, ei vă cer să introduceți informațiile câinelui dvs. și evenimentele pe care le-ați participat la AKC. Pentru ca informațiile să fie lizibile, ar trebui să fiți deținut sau deținut câinele. Veți completa aceste două domenii:

  • Numărul de înregistrare AKC
  • AKC a înregistrat numele câinelui

Care ar trebui să completeze procesul de aplicare și ar trebui să fiți gata să îl trimiteți la AKC pentru procesare!

Adăugarea canisei la directoarele de crescător de câini - Întrebări frecvente

Asta e destul de o mână de cunoștințe chiar acolo. Dacă sunteți încă confuzi cu privire la orice, această secțiune este totul despre asta. Noi vom răspunde la unele dintre cele mai frecvent întregi de către colegi și iubitorii de câini pe internet.

Cum înregistrați o canisa de câini?

Puteți să vă înregistrați canisa de câine prin adăugarea canisei în directoarele de crescător de câini. Pentru aceasta, veți alege un nume unic, atrăgător și semnificativ pentru canisa dvs. și îl veți trimite la registru. După procesare, puteți să vă numiți câinii cu numele pe care l-ați înregistrat fără griji al altcuiva care o copiază.

Procesul de înregistrare vă cere să completați o aplicație simplă și să furnizați registrul cu informațiile dvs. Odată ce ați trecut prin aceasta, asigurați-vă registrul că câinii pe care îi creează sunt puici, pe măsură ce vă furnizați documente juridice. Acest lucru ajută, de asemenea, la construirea încrederii cu cumpărătorii și potențialii clienți. Deseori primim întrebări despre cum să înregistrați un nume de canisaj cu UKC. Procesul este, de obicei, același, dacă ați înregistrat vreodată la clubul local; Completați aplicația, plătiți taxa, trimiteți formularele. Dacă numele dvs. este valabil și totul este în ordine, numele dvs. se va înregistra în zilele viitoare.

Acum există o altă întrebare care apare: Cum să vă înregistrați un câine fără hârtii? Din fericire, UKC are o secțiune separată numită "Lista de performanță& # 8216; Pentru câinii care nu sunt fie purați, fie nu respectă schemele lor regulate de înregistrare.

Cum numiți o canisa de câine?

Numirea canisei de câine este probabil cea mai importantă decizie pentru canisa dvs. Ar trebui să fie scurtă, atrăgătoare, unică, semnificativă și cu adevărat memorabilă, toate simultan. Puteți folosi fie imaginația proprie, luați inspirație din alte nume de canisare, utilizați generatoare de nume de câini de câine sau pur și simplu navigați pe web.

Adăugarea canisei la directoarele de crescător de câini va necesita respectarea schemelor de numire. Cele mai multe directoare permit doar o limită de caractere cu două cuvinte pentru numele dvs. Din fericire, multe site-uri de crescător de câini deja satisface acest lucru și sugerează multe nume - cu un mic amestec și meci, veți fi gata!

Site-urile de crescător sugerează numele canisei
Căutați site-uri care au sugestii de nume de kennel!

Crescătorii trebuie să fie înregistrați?

Crescătorii pot funcționa fără înregistrare sau licențe dacă nu intenționează să-și vândă puii sau așternuturile. Dimpotrivă, amelioratorul ar trebui să se înregistreze cu un club local și să dețină o licență valabilă pentru rasa și vânzarea în multe țări. Acest lucru ajută la promovarea standardelor de reproducere adecvate și respectarea codului celor mai bune practici.

Înregistrarea permite cluburilor locale să aibă acces la club pentru verificări și evaluări regulate. Din nou, acest lucru asigură încrederea în clienții dvs. și vă arată pasiunea pentru muncă. Adăugarea canisei dvs. către directoarele de crescător de câini va asigura, de asemenea, niciun alt crescător nu vă poate folosi greșit numele și reputația în viitor.

Sperăm că ne-am inspirat să luați în considerare înregistrarea canisei la directoarele de rasă de câini. Acum știi cum să faci acest lucru, lucrurile principale de făcut este să alegi un nume!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să adaug canisa mea la directoarele de crescător de câini?