Videoclipuri cu cai cu mieloencefalită de ecvine protozoare (epm)

Medic veterinar în timpul examenului medical al unui cal

Una dintre dificultățile cu recunoașterea semnelor de mieloencefalită de ecvină protozoare (EPM) este cunoscută cum arată. Există mulți termeni pe care veterinari folosesc că nu sunt familiarizați cu media cal proprietarul pentru a descrie diferitele etape și simptome ale bolilor. Și nu există un set de simptome exacte, unele dintre simptome pot fi vagi sau nu sunt tipice. Care face mult mai greu de diagnosticat.

Una dintre cele mai bune modalități de a clarifica confuzia este să te uiți la cai cu boala pentru a vedea cum se prezintă fiecare simptom. Și, puteți vedea unele dintre testele utilizate pentru a testa fizic pentru instabilitatea care adesea însoțește boala. Acest lucru este imposibil atunci când nu există cai cu EPM în jur - care, desigur, este un lucru bun. Datorită videoclipului online pe YouTube.COM Cu toate acestea, puteți obține o privire la ceea ce pot arăta diferitele simptome și cum EPM este diagnosticat. Există, de asemenea, unele tratamente interesante care sunt cercetate.

Simptome și teste de câmp

Pathogenes Inc. a postat mai multe videoclipuri cu cai afectați de EPM. Aici veți vedea cum arată diferitele simptome. Colecția are, de asemenea, un videoclip instructiv despre modul în care este pregătit un test de teren. Dacă aveți un cal pe care îl suspectați că are EPM, această pagină oferă instrucțiuni despre cum să faceți un videoclip, astfel încât simptomele să poată fi trimise prin e-mail.

Un proprietar demonstrează cum Testele musculare și a echilibrului se fac la diagnosticarea EPM. Făcând aceste teste pe cont propriu nu ar trebui să fie un substitut pentru ca calul diagnosticat de un medic veterinar. Cu EPM, cu atât mai repede și mai consistent îngrijirea veterinară a unui cal, cu atât este mai probabil ca calul să aibă o șansă de recuperare.

Acest cal are a Cazul suspectat al EPM. Videoclipul Afișează posibilele dovezi ale infecției parazitului.

Slăbiciune

Acest Video clip a fost preluat în 2008 și arată un cal Pinto cu EPM care este foarte slab. Acest cal nu este în măsură să-și organizeze membrele pentru a se sprijini cu coordonare.

Atrofia musculară

Nici un videoclip aici, dar asta fotografie arată clar un bun exemplu de atrofie musculară. Acesta este momentul în care mușchiul devine scăzut și este unul dintre numeroasele simptome devastatoare ale EPM în timp. Pe acest cal, există o atrofie profundă pe o parte a gînșiei, în timp ce cealaltă parte rămâne normală. Din păcate, atrofia nu poate fi tratată și este permanentă.

Tratament

Dr. Samuel Hurcombe de la Universitatea de Stat din Ohio arată un cal cu Simptomele EPM în acest videoclip și discută posibilele strategii de tratament pentru a face față bolii.

Nu toți caii cu EPM pot fi salvați, din păcate. Acest videoclip arată o castan cal cu boala care a fost câteva zile mai târziu eutanasiate în mod uman din motive de siguranță. Caii instabili se pot răni sau pe cineva destul de aproape ca să fie în cale dacă se încadrează.

Avansurile din științele medicale au beneficiat de cai și unul dintre cele mai interesante câmpuri este terapia cu celule stem. În acest videoclip, Progresul unei maree Mare care a primit terapie cu celule stem este urmărit Peste șase luni.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Videoclipuri cu cai cu mieloencefalită de ecvine protozoare (epm)