8 Câini să urmeze dacă iubiți câinele de bărbierit

Un câine Tan Shiba inu așezat pe pat, uitându-se la aparatul foto în timp ce purta o coroană DIY

Dacă nu urmăriți Câine pentru bărbați, Bodhi, încă Instagram, trebuie să schimbi acest drept în cel de-al doilea. Posturile obișnuite ale lui Bodhi sunt hilar. Ei l-au îmbrăcat în unele îmbrăcăminte elegantă și care prezintă un model. Bodhi a fost prezentat în publicații cu profil înalt, inclusiv New York Times și GQ, iar el este chiar modelat pentru campanii de anunțuri pentru branduri, inclusiv ASOS și bara de legătură. El este faimos și elegant!

Din fericire, există atât de multe conturi de animale de companie acolo în aceste zile, deoarece social media permite proprietarilor să-și prezinte prietenii lor amuzanți și unici blană. Câine de câine este doar vârful aisbergului când vine vorba de personalități amuzante de instagram.

01 din 08

Toast & Oakley

Shiba inus sunt pui fermecător, frumos că unii spun că sunt aproape ca pisicile din cauza independenței și alocanței lor. Un lucru este sigur că shibas sunt adorabili. Toastul și Oakley îl vor dovedi pe hrana lui Instagram. Acești câini sunt ca două mazăre într-un pod. Ele sunt întotdeauna adunate împreună și care prezintă camera. Uneori chiar aventura în costumele potrivite.

Urmați toasta și Oakley pe Instagram.

  • 02 din 08

    Simon stă

    Faceți cunoștință cu Simon și Hipster Alter-Ego, Sawyer. Simon locuiește în NYC cu proprietarul său, Isabel, care la adoptat de salvarea coreeană K9. Ei l-au salvat pe Simon și pe familia sa pe străzile din Coreea de Sud, iar acum el locuiește în Brooklyn, New York City. Isabel își captează bine aventurile zilnice. Simon călărește metroul, ia plimbări cu mașini lungi, joacă cu tot felul de pui la parcul de câine și acționează ca un goofball în mod regulat. Și el nu este străin la costume amuzante fie. Simon nu poate fi un shiba plin ca câinele de bărbietorie, dar credem că este la fel de hilar.

    Urmați Simon pe Instagram.

  • 03 din 08

    Momo + Dango

    Luați o privire la asta Perfect perechea Instagram hrană și vei cădea în dragoste. Aceste două shiba inus iubesc să joace și, în general, să fie Goofalls împreună. Momo este un shiba lână cu păr lung, plin de bucurie, în timp ce Dango este un Shiba roșu, prezentând o haină frumoasă maronică, roșiatică mai scurtă. Părinții lui Momo și a lui Dango iubesc să pună perechea pe Display pe Instagram, arătându-ne pe aventurile lor zilnice și oferindu-ne spectatorii un gust al personalităților OH-So-Funny.

    Urmați Momo + Dango pe Instagram.

  • 04 din 08

    HappyGoriley

    Riley Shiba Inu a găsit prima faimă prin postarea de fotografii amuzante în situații precare, de multe ori purtând un costum amuzant. El sa alăturat acum de fratele său adorabil, Lucas, care se întâmplă la fel ca să fie cel mai frumos păstor australian din Univers. Pe hrana lor de instagram, veți vedea tone de imagini ale celor două care prezintă împreună și intră în anumite situații lipicioase. Un lucru este sigur - acești doi pui se iubesc reciproc la lună și înapoi. Anticul lor Goofy dovedesc asta.

    Urmați HappyGoriley pe Instagram.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Umi Shiba inu

    Shiba Inus sunt întotdeauna adorabili, dar credem că UMI este la un alt nivel. Acest băiat frumos poate fi găsit Frolicking, joc și zâmbind peste tot el merge. Când nu explorează plaja sau drumeții prin pădure, UMi poate fi găsit snoozând în pat sau lovind proprietarii săi. Hrănirea lui Instagram are într-adevăr fiecare tip de fotografie sau video pe care ați putea dori-o într-un profil de companie-aventuros, cei Goofy și adorabili adorabili cuddly.

    Urmați Umi pe Instagram.

  • 06 din 08

    Brooklyn

    Din hrănirea Instagram din Brooklyn, puteți spune Sunny San Diego este chiar acolo unde face parte din. În fotografiile sale, el mereu lounging la plajă, înghițit printr-un câmp, sau drumeții cu cele mai bune muguri. Ca și câinele de menswear, Brooklyn este un puști frumos Shiba inu. Dar, spre deosebire de câinele de bărbați, Brooklyn are un strat întunecat. El este cel mai mare negru cu marcaje Tan, care este un pic mai unic printre Shiba Inus, care sunt de obicei ilustrate ca având părul bronz sau roșu.

    Urmați Brooklyn pe Instagram.

  • 07 din 08

    Waziming

    Aveți nevoie de mai multe shiba inus în costum pe hrana dvs. de instagram? Acesta este contul pentru dvs. Acești părinți de companie postează fotografii ale lui Shiba Inus în mod regulat purtând în mod regulat Costume și să se întâmple în necazuri. Indiferent dacă au o zi spa, se blochează în uscător sau luând o excursie de camping, veți găsi întotdeauna acești pui zâmbind. Ei, evident, își iubesc viața adună împreună prin Rusia.

    Urmați Weiming pe Instagram

  • 08 din 08

    Domnul Sesshomaru

    Această cutie mică are sediul în Florida unde locuiește cu mama sa și explorează zilnic plajele, traseele și parcurile locale. El iubește îmbrăcarea în haine amuzante și care prezintă camera, iar personalitatea lui Goofy este cu siguranță în concordanță cu majoritatea celorlalți Shiba Inus. În timp ce el iubește să exploreze, el este întotdeauna în jos pentru a se relaxa și el face în mod constant urmașii săi râd prin fotografiile sale și videoclipuri.

    Urmați pe Domnul Seshomaru pe Instagram.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Câini să urmeze dacă iubiți câinele de bărbierit