5 Sfaturi expert în fotografie pentru lămâiere minunate fotografii de câine

Câinii se mișcă continuu. Cum ar trebui să obțineți o imagine a FIDO, care nu este neclară? Dreapta când sunteți pe punctul de a face clic pe obturatorul, latră sau ceva îi prinde ochiul. Dog Foto Shoots poate fi o provocare, dar sunt, de asemenea, foarte recompensați atunci când capturați momentul perfect pe care proprietarii îl vor prețui.

Dacă sunteți ceva de genul meu, vă așteptați ca pooch-ul dvs. să lovească o pisică ca câinii care se află în calendarul agățat în bucătăria dvs. Când vedeți un adorabil Fotografia unui câine pe social media, credeți că Sparky poate face asta!& # 8221; Obțineți totul se înființează doar corect, și că atunci când Sparky decide că are nevoie de o băutură sau vrea să meargă afară.

Dog Foto Shoots sunt toate despre planificarea înainte și momentul perfect. Dacă știți ce să faceți, puteți captura câteva fotografii extraordinare ale companionului dvs. de canin, că va trebui să vă uitați înapoi de acum. Iată cinci sfaturi pentru a lua fotografii profesionale de câini - chiar și modelele cele mai necooperante.

5 Sfaturi de Fotografie Expert`s pentru lăcomia minunată a fotografiilor de câine

Expert de fotografie

1. Face ca pooch-ul confortabil și prezent

Chiar și câinii bine pregătiți ar putea să nu înțeleagă cum să rămână încă, nu doar "Stați."Încercați să reduceți cantitatea de stimulent pe setul de fotografii și să oferiți câinelui tratate, așa că simte conținut. De asemenea, puteți utiliza tratamente pentru a-și menține atenția asupra unui anumit punct.

Apa rece este, de asemenea, un element esențial pe care îl are pe set. Câinele se poate pantaloni și devine deshidratat, în special sub lumini fierbinți sau în afara unei zile calde. Dacă nu se îngrijea în mod corespunzător, nu va vrea să facă parte din orice lăstari de fotografii câine. Asigurați-vă că câinele a fost hrănit, oferă apă proaspătă adecvată și dă-i o mulțime de afecțiune.

Câinii nu sunt diferiți decât modelele umane atunci când vine vorba de a fotografia cel mai bine atunci când arată profesional coafate și îngrijite.

Luați câinele la groomer înainte de sesiune pentru o tăiere, periajul părului și tăierea unghiilor sau puteți Fă-ți îngrijirea acasă Dacă vă simțiți confortabil cu asta. Verificați-l cu atenție chiar înainte de tragere pentru a vedea orice frunze sau alte resturi.

2. Alegeți un câine care ascultă

Expert de fotografieCând fotografiați un câine mai mare, trebuie să selectați unul care ascultă bine proprietarului său. Câinele își va lua toate indicii de la proprietar, așa că aveți nevoie de cineva care este calm, dar ferm responsabil.

Câinele nu numai că trebuie să urmeze comenzi, dar starea de spirit și postura generală a proprietarului vor determina în mare măsură capacitatea câinelui de a vă relaxa și de a se distra. De-a lungul timpului veți găsi că anumite rase sunt mai dispuse și capabili să rămână constante pentru perioade lungi de timp.

3. Gestionați provocarea catelului

Dog Photo Sfaturi

Aceasta nu va veni ca o surpriză, dar manipularea fotografiilor Puppy prezintă provocări unice. Lăsați-o deoparte timp suplimentar, deoarece ar putea necesita o oră de fotografiere pentru a găsi o mână de poze bune.

Dacă o parte a angrenajului foto implică o cutie de fundal alb, atunci se așteaptă ca puștiul să-l murdări cu imprimări sau nibble.

Puppies, de asemenea, dormi foarte mult, deci înțelegeți un pui de somn rapid poate fi necesar înainte de a relua fotografiile de câine - sau puteți obține ceva adorabil fotografii ale catelului în timp ce doarme.

Puii nu sunt, de asemenea, la fel de dornici de a asculta proprietarii lor atunci când distragerile precum recuzită și camere sunt aproape. Doar fiți răbdători și sunteți sigur că veți obține toate fotografiile adorabile pe care le sperați.

4. Configurați în mod corespunzător

Vă doriți în mod ideal o setare a camerei video. Câinii se mișcă mereu (dacă nu au adormit), deci doriți să capturați imagini seriale și apoi să alegeți pur și simplu fotografiile ideale în post-producție. Luând fotografii de calitate ale oricărui subiect implică gestionarea diferitelor aspecte ale fotografiei. Vrei să alegi o lumină bună și să nu așezi niciodată pooch-ul în fața soarelui.

O abordare este să stai pe pământ dintr-un colț umbros pentru a face fotografii. De asemenea, aveți nevoie de un subiect clar și trebuie să îmbrățișați regula treimilor și alte orientări de bază de fotografie. Nu vă fie frică să lăsați spațiul gol în jurul câinelui, așa cum doriți să existe un sentiment de scară / deschidere.

Zoomarea prea aproape de câine va avea ca rezultat un aspect "stoarsed" la fotografii. De asemenea, trebuie să vă ajustați la expunerea și culorile minime, pentru aspectul cel mai natural.

Expert de fotografie

5. E vorba de acea față

Când fotografiați un câine, trebuie să vă concentrați ochii. Ei evocă emoții, minune și devotament și sunt esențiale pentru pozele câțiva impact. Utilizați lămpile de captură pentru a evidenția elevii pentru un efect cu adevărat uimitor.

De asemenea, puteți captura ochii și fața când sunt în mișcare prin fotografiere în timpul mâncării, alergând și săriți. Cereți proprietarului să rămână în afara viziunii timp de câteva minute și apoi să reepească brusc să iasă aspectul câinelui de surpriză încântată.

Un sfat final este unul care se aplică fiecărei sarcini și în fiecare zi. Pur și simplu distrați. Munca dvs. creativă va străluci cel mai bine dacă vă bucurați de fotografia, chiar dacă Bowser mestecă pe recuzită și joacă în castronul său de apă.

Această coloană a fost scrisă de Vremea viselor Pro fotographer Debora Gattuso.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi expert în fotografie pentru lămâiere minunate fotografii de câine