Revizuire: miu pet hands system gratuit de mers pe jos și guler reglabil

Dacă nu ați auzit niciodată de o lesa de câini liberi Sistemul de mers pe jos, lipsește. În mod tipic, ele constau dintr-o centură purtată în jurul taliei proprietarilor și o leșie de câine care se atașează la această centură. Aceste tipuri de sisteme de leșie sunt ideale pentru proprietarii care merg sau alerg cu animalul lor de companie de multe ori și asta Mâini Sistem de mers pe jos pentru câini din Miu animal de companie este o opțiune minunată.

Cea mai bună lesa de câine va fi confortabilă pentru proprietar și câine. Acest sistem de mers pe jos al mâinilor este cu siguranță confortabil, și este mult mai convenabil decât o lesa tradițională. Dacă mergeți sau alergi cu animalul dvs. de companie frecvent, înțelegeți de încercarea de a vă lega pantoful, treceți la un cântec diferit pe iPod-ul dvs. sau chiar să luați o băutură de apă în timp ce încercați să vă așezați pe lesa câinelui.

Cu un sistem de mers pe jos pentru câini liberi, ca acesta de la Miu Pet, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciuna dintre acestea. Desigur, după cum vă puteți imagina, având un câine legat de talie, cu siguranță nu este ceva ce ați vrea să faceți cu fiecare canină. Câinele tău trebuie să fie bine instruit pe o lesa pentru acest produs pentru a vă oferi beneficii.

Revizuire: MIU Pet Hands System gratuit de mers pe jos și guler reglabil

MIU Pet Hands Free Walking System Review

HANDS Sistem de mers pe jos pentru câini liberi

În primul rând, trebuie să vă spun că nu am folosit niciodată un sistem de leșie liberă. Am fost sceptic cu privire la confortul ei și cu adevărat nu am avut mari speranțe pentru funcționalitatea sa. Sunt recunoscător că am reușit să testez acest produs de la Muu Pet, deoarece mi-a schimbat complet gândirea despre mersul mâinilor fără câine.

Primul lucru pe care l-am observat a fost cât de surprinzător de confortabil a fost centura. Este fabricat dintr-un material de polipropilenă durabil, care este moale și neted la atingere. Cureaua este de 3.5 centimetri lățime în jurul spatelui și laturilor, permițând suficientă sprijin pentru a distribui tragerea animalului de companie fără a vă provoca niciun disconfort.

MIU Pet Hands Free Walking System Review

LEGATE DE: Cea mai bună leșie de câine

Dacă comandați acest sistem de mers pe jos, veți obține alegerea a două leziuni. Una este o lecție standard tipică. Cealaltă, pe care am ales-o, are a bungee secțiune În mijloc. Leșia standard este de 1 inch, cu o lungime reglabilă de la 2.8 picioare până la 5.6 picioare (cu excepția mânerului fix).

Leashul Bungee este de 1 inch larg, iar secțiunea bungee este de 9.4 inci lungime. Există, de asemenea, o curea reglabilă pe această lesă care îi permite să se extindă de la 15 la 30 de centimetri (cu excepția mânerului fix). Am ales lesa de bungee pentru că am crezut că ar oferi un pic mai mult da dacă câinii noștri au tras pe lesa.

Îmi place versatilitatea acestui sistem de mers pe jos.

Ambele leashes sunt echipate cu două mânere - un mâner standard de leșie și un al doilea mâner cu un clip de carabină. Puteți să țineți mânerul standard și să utilizați lesa ca pe care doriți să le conduceți tradițional sau puteți atașa clema de carabină la centură pentru confortul gratuit. Mânerul cu clema de carabină este detașabil, deci nu se încurcă doar în aer dacă folosiți cablul standard.

Acest sistem de mers pe jos vine și cu un atașabil Geantă de deșeuri Titular. După cum veți vedea în revizuirea mea, acest lucru este detașabil dacă nu aveți nevoie de ea. Nu o folosesc adesea, dar întotdeauna o țin pe centură pentru a ține alte lucruri. Se potrivește cu cheile mașinii, Chap Stick, licența șoferului și cardul de debit frumos - dacă mergem la parcul de câine, nu trebuie să-mi aduc punga mea!

Guler de siguranță reglabil

Am fost, de asemenea, trimis noul guler de siguranță reglabil Miu Pet, care perechează perfect cu hands-ul lor fără câine de mers pe jos. Dimensiunea mare, pe care avem nevoie, vine într-o culoare roșie strălucitoare, iar dimensiunea mică este un galben vibrant. Chiar și prin laboratorul nostru de ciocolată, blana întunecată, suntem capabili să vedem cu ușurință gulerul foarte bine.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune coliere de câine pentru stil

MIU Pet Hands Free Walking System Review

Lungimea fixă ​​a gulerului mic este de 11 inci și se adaptează de la 5.5-9 centimetri. Gulerul mic este de 1 inch larg și recomandat câinilor sub 60 de kilograme. Lungimea fixă ​​a gulerului mare este de 13.6 inci și poate fi ajustat de la 6-10 inci. Aceasta este 1.2 centimetri lățime și recomandat pentru câini între 55 și 150 de lire sterline.

Am observat imediat interiorul gulerului când l-am scos din cutie. Stratul exterior este realizat cu nailon tradițional - similar cu altele Coliere de câine la magazin. Nylon este o alegere excelentă pentru gulere datorită durabilității sale și simțului bun. 

Interiorul acestui guler este diferit de oricare altul pe care l-am văzut vreodată. Este echipat cu o bandă de plastic spongios, care este foarte moale la atingere. Acesta este adăugat la guler pentru a preveni iritarea pe gâtul câinelui.

De obicei, nu recomand produse cu hardware din plastic, dar acest lucru pare a fi modul în care industria se sprijină. Inelul O de pe acest guler este fabricat din oțel inoxidabil, care este mare, dar catarama care leagă gulerul în jurul gâtului animalului dvs. este plastic. Este totuși un plastic puternic robust și pare foarte durabil.

MIU Pet Hands Free Walking System Review

O altă caracteristică unică pe care acest guler de câine de la Miu Pet Oferte este o buclă laterală mică care este plasată lângă logo-ul companiei. Această buclă este fabricată din plastic și este specifică pentru Id etichete. Îmi place această idee. Acesta oferă un nivel de siguranță care nu se găsește pe alte produse similare.

Dacă etichetele de identificare sunt separate de zona în care lesa este tăiată și deconectată, este mai puțin probabil ca etichetele să cadă de pe guler. Nu va trebui să vă faceți griji că vă asigurați că etichetele sunt sigure atunci când vă jucați leșia animalului la gulerul său. Această buclă nu este menită să asigure o lesa - dacă încercați, bucla va întrerupe probabil foarte repede.

Am observat că catarama reglabilă de pe guler are o tendință de a glisa - făcând gulerul mai mare - când Saddie îl trage pe el. De exemplu, suntem în procesul de Lesa de antrenament ea și dacă mergem pe o plimbare lungă și ea trage pe o buchetă de leșie, gulerul este de aproximativ 1/2 un centimetru de looser când ajungem acasă.

Această problemă nu se întâmplă de multe ori. Este doar atunci când o mulțime de forță este pus pe guler. Am menționat că catarama din plastic este groasă și durabilă, care este minunată, dar face, de asemenea, un zgomot puternic când îl rupeți în jurul gâtului câinelui. Boxerul nostru este foarte timid și o sperie.

Rezumatul MIU Pet Hands Free Walking System și revizuirea gulerului reglabil

Pro: Sistemul de mers pe jos și lesa sunt foarte bine făcute. Calitatea lor durabilă va dura mult timp. Comoditatea sistemului de mers pe jos este minunată, iar versatilitatea lesa este mare, de asemenea. Puteți să o utilizați ca un cablu standard pe care îl țineți în mână sau să-l clipiți la centură și să utilizați sistemul HANDS Free System. Gulerul este proiectat pentru confort, iar culoarea luminoasă se remarcă pe orice culoare de strat.

Prețul este și corect! Puteți lua gulerul doar pentru doar 12 $ și întregul sistem de mers pe jos (centură, lesa și deșeuri) pentru doar 21 de dolari.

Contra: Cureaua pentru acest sistem de mers pe jos de câini liberi nu se va potrivi tuturor. Curea mică de rulare are o lungime fixă ​​de 2.6 picioare și este reglabil 0.6-0.9 picioare.

Cureaua de rulare mare este de 2.9 picioare lungi și reglabile 0.6-0.9 picioare. Este, de asemenea, un produs pe care veți dori să îl utilizați cu câinele dvs. dacă nu este bine pregătit pe o lesă și nu este un produs pe care copiii ar trebui să îl folosească.

Catarama de reglare a clapetei gulerului atunci când o mulțime de presiune de tragere este pusă pe ea, iar catarama de plastic groasă face o lovitură puternică care poate sperie câinii timizi. Nici una dintre aceste probleme nu sunt întreruptoare, dar cu siguranță merită menționat.


Acum e rândul tău

Ați folosit MIU PET HANDS System gratuit de mers pe jos și guler reglabil deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru sistemul de mers pe jos Miu PET și gulerul reglabil de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: miu pet hands system gratuit de mers pe jos și guler reglabil