Revizuirea cărților: ricochet scris de judy fridono

Dacă vă place să citiți și sunteți un iubitor de câine, Șansele sunt probabil că vă place să citiți cărți despre câini. Și dacă este adevărat, atunci tu și cu mine am multe în comun! Am fost trimis cartea Ricoşeu scris de Judy Fridono să revizuiască și am fost cu adevărat impresionat de povestea adevărată inspirată.

Judy a scris această carte despre un pupigy foarte special, Ricochet, care a devenit conștient de după un videoclip YouTube al câinelui surfing a intrat viral. Deși nu mai face o mulțime de navigare, fanii pot urma călătoria lui RicoChet prin intermediul Pagina de Facebook În timp ce își petrece mult timp, dându-i înapoi comunității ei și poporului pe care îl inspiră.

W. Bruce Cameron a scris înainte pentru această carte și cred că a rezumat perfect atunci când a spus:

& # 8221; Abilitatea lui RicoChet de a echilibra o surfboard este impresionantă, dar, pe măsură ce citiți povestea ei, probabil că vă veți găsi mai entuziasmat de modul în care acesta intuează nevoile oamenilor pe care o întâlnește.& # 8221;

Revizuirea cărților: Ricochet scris de Judy Fridono

Ricochet scris de Judy Fridono

Ricochet nu este doar un câine care știe să surf - ea este și un câine de terapie. Ea navighează cu copii cu dizabilități, veterani cu PTSD și oameni cu nevoi speciale. Oricine a urmat povestea lui Ricochet știe că a ajutat și a inspirat mii de oameni în viața ei scurtă, dar lucrurile nu erau întotdeauna atât de promițătoare.

LEGATE DE: Revizuirea cărților: Câini - Cartea unui copil de rase de câine

Îmi place că această carte oferă cititorului în spatele viziunii lui Ricochet. Pentru a vedea lucrurile din afară, așa cum sunt acum, nu ați ști niciodată că a existat un timp în care această atenție a câinelui a împiedicat-o să-și completeze formarea inițială a câinilor de serviciu. Este povestile ca aceasta care ne arată că fiecare câine poate face lucruri minunate atâta timp cât cineva are timpul și răbdarea de a lucra cu ei.

Judy Fridono a început să pregătească cățelușul de lucru sperând să facă o diferență în lume. Totul a mers atât de bine cu Ricochet la început, până la o zi când puștiul era de aproximativ 16 săptămâni.

Dar am realizat curând că nu a fost doar o zi - a fost fiecare zi după aceea pentru multe, multe luni. În ciuda eforturilor mele de ao motiva, ea a avut un interes zero în orice, inclusiv formarea care a fost distractivă anterior. - Ricochet scris de Judy Fridono

Cincisprezece luni în pregătirea câinilor de serviciu Ricochet Fridono a luat decizia de a o elibera. Poate că a avut mari speranțe la început, dar câinele tocmai nu o va tăia. Acest lucru este dezvăluit aproximativ un sfert din calea prin carte și restul lui Ricoşeu Scris de Judy Fridono se referă la călătoria incredibilă a unui câine uimitor care a luat traseul pitoresc pentru a ajunge acolo unde mergea.

Ricochet scris de Judy Fridono

Această carte este scrisă minunat! Puteți auzi vocea autorului pe măsură ce citiți de-a lungul. Dacă sunteți interesat de o comoară ușor de citit, care va fi o minunată citire pentru întreaga familie, aceasta este aceasta! Am citit o parte din ea cu voce tare la fiul nostru de 5 ani și sa bucurat cu adevărat! De asemenea, nepoata mea de 12 ani citește Ricoşeu scrise Judy Fridono și iubea arată mult ea a adus-o în școală pentru a împărtăși cu prietenii ei.

Există, de asemenea, patru secțiuni mici în întreaga carte plină de fotografii minunate ale lui Judy, câinii ei și toate aventurile lor.

Plus, citate din unele dintre familiile ale căror povești sunt informate în întreaga carte sunt incluse și în aceste secțiuni. Este o adăugare frumoasă la scriere și într-adevăr îi ajută pe cititori să se conecteze cu Judy și câinii de terapie. Mi-a plăcut aceste secțiuni la fel de mult ca și copiii!

De la început până la sfârșit, această carte arată pasiunea neclintită că Fridono are pentru munca pe care o face cu câinii de terapie. Poveștile menționate în această carte explică într-un mod foarte poetic, importanța și puterea Bond între canină și oameniDacă v-ați întrebat vreodată cum câinii pot ajuta oamenii în modul cel mai prolific, tot ce trebuie să faceți este să citiți această carte.

Dacă sunteți un iubitor de câine, vă veți conecta cu Fridono și Ricochet imediat și vă veți bucura de fiecare pagină a acestei povestiri inspirationale. Dacă nu sunteți cel mai mare ventilator canin, această carte vă poate schimba mintea. Desigur, Ricochet este un câine special, dar toate animalele de companie au puterea de a atinge vieți și inimi deschise dacă le-am lăsat.

LEGATE DE: Interviu: Cum să scrieți o carte despre câini

Ricochet scris de Judy Fridono

Am ales să împărtășesc această poveste cu copiii mei din cauza mesajului inspirat, și aleg să o împărtășesc cu cititorii noștri din același motiv. Această carte nu este pur și simplu despre câini și oameni sau călătoria extraordinară a unui pup. Este vorba despre inspirarea oamenilor într-un timp îngrijorător.

Există atât de multă negativitate în lume astăzi, iar televiziunea și mass-media socială par să adauge în cea mai mare parte combustibil la foc. Toată lumea are lupte și greutăți proprii - unele mai mult decât altele. Toți avem nevoie de îndrumare uneori și cu siguranță avem nevoie de inspirație când ne simțim scăzuți. Asta e ceea ce este scris de Ricochet de Judy Fridono.

Noi toți suntem pe călătorii și suntem ghidați de-a lungul drumului. Uneori, ghidurile noastre sunt semne, cum ar fi sincronitățile care adesea par a fi coincidențe; Uneori, mesagerii noștri sunt umani; și, uneori, mesagerii de animale ne arată calea cea mai clară. Indiferent cine sau ce ne ghidează, este întotdeauna atunci când ne deschidem inimile și ascultăm că suntem mai bine să auzim și sperăm că înțelegem mesajul. - Ricochet scris de Judy Fridono

Aș vrea să iau acest timp să mulțumesc Judy Fridono Pentru că mi-a trimis această carte și pentru a scrie. Aș recomanda această carte ca o citire ușoară pentru copiii mai mari sau pentru adulți. Asigurați-vă că verificați Surfdogricochet.COM și cumpărați cartea pe Amazon. De asemenea, puteți urma ricochet pe Facebook pentru a ține la curent cu toate cele mai recente aventuri!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea cărților: ricochet scris de judy fridono