Primăria cincinnati ar putea fi "merge la câini"

Cincinnati Primăria ar putea merge la câini

După un consilier Cincinnati, P.G Sittenfeld, a adus noul său catelus - numit Oakley - la o întâlnire organizată în aer liber la Primăria, a primit doi noi membri ai Consiliului. Nu ar fi frumos să adăugați Primăria Lista deja în creștere a afacerilor care au permis angajaților să-și aducă pooch-ul pentru a lucra cu ei în fiecare zi?

Chris Seelbach și Amy Murray sunt atât de entuziasmați de această idee că au colectat suficiente semnături pentru a sprijini o mișcare care a cerut administratorilor orașului elaborarea unei politici prietenoase pentru câini Pentru cei buni oameni care lucrează la Primăria din Cincinnati. Regulile și comitetul de audit al Consiliului au trimis apoi acest proiect în continuare pe scara administrativă

Cincinnati Primăria ar putea merge la câini

Președintele Comitetului, Kevin Flynn, este, de asemenea, dornici de a avea acest proiect de a deveni o politică reală și speră că nu va reveni ca și # 8220; imposibil.& # 8221; Alte locuri din Cincinnati au adoptat deja filozofia Pooches-permisă, deoarece știu beneficiile pe care le aduce angajaților lor.

LEGATE DE: Luați câinele dvs. în ziua lucrătoare: Construirea conștientizării câinilor adăpostiți

Seelbach motive că, de când alte companii fac acest lucru, primăria ar trebui să fie, de asemenea, la bord. La urma urmei, oamenii care sunt relaxați sunt mai puțin stresați și mai productivi la locul de muncă. Nu cetățenii lui Cincinnati merită să aibă cele mai bune din oamenii care îi slujesc în funcție?

Deși, având un câine la locul de muncă este o experiență minunată pentru acei părinți de dedicați de animale de companie, există cealaltă parte a monedei care poate avea un os pentru a se ridica și # 8221; Cu această nouă politică la locul de muncă. Potrivit studiilor efectuate de Astmul și Fundația Alergiei din America, 15% până la 30% din Populația totală suferă de alergii. Aceste alergii pot fi ușoare până la severe și pot include chiar erupții cutanate, respirații temporare, atacuri de panică și tulburări respiratorii severe.

Pentru acești oameni care au un număr de canini care rulează în jurul valorii de ar putea scrie un loc de muncă mai puțin productiv și mai mult timp bolnav fiind rezervat.

În plus, există oameni acolo (deși nu-mi pot imagina) care se tem de animale. Pentru acești angajați, având animale de companie la locul de muncă ar crea frică, stres și anxietate.

Cincinnati Primăria ar putea merge la câiniCâinii pot fi, de asemenea, imprevizibili, după toate acestea sunt încă animale care pot bolta, sari pe oameni sau fac o mizerie în birou. Acest lucru ar putea duce la apariția unor daune multiple și costisitoare. În plus, nu toate locurile sunt concepute pentru a fi prietenoase cu animalele de companie. Facilitățile medicale, restaurantele și laboratoarele sunt doar câteva zone în care prezența unei chiar o pooch nu ar fi binevenită sau chiar tolerată.

LEGATE DE: 20 cele mai bune studii științifice despre câini

Părinții de companie pot argumenta că câinii de terapie și service sunt permise oriunde duc proprietarii lor, dar acești canini sunt foarte instruit de-a lungul luni pentru a face față zgomotelor puternice, Mulțimi, trafic și situații dificile. Probabilitatea unui incident negativ care se întâmplă cu un câine de serviciu este foarte subțire.

Înainte ca un proprietar de afaceri să ia decizia de a merge prietenos pentru câini, trebuie să ia toate aspectele afacerii lor și ale oamenilor care lucrează sau vizitează unitatea lor. Ultimul lucru pe care vreun angajator vrea să se ocupe este un proces de lungă durată și scump.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Primăria cincinnati ar putea fi "merge la câini"