Workes conduce impulsul pentru a permite câinilor în clădirile de birouri

Această firmă tehnică conduce împingerea pentru a permite câinilor în clădirile de birouri

Câinii obișnuiau să fie văzuți ca animale de muncă. Ei au ajutat la fermă, au protejat casa și au fost instruiți ca câini de serviciu. Nu mai sunt căutați canini. Acum, părinții de companie se uită la câinii lor ca niște copii blană. Ei dorm pe mobilier, mănâncă alimente speciale, au mai multe accesorii decât mulți adulți, iar câțiva câini chiar merg să lucreze cu proprietarii lor.

Lucram este o companie de tehnologie care închiriază spațiu de birou pentru porniri, artiști, freelanceri și întreprinderi mici în 15 orașe din întreaga lume. Capri Coury, Manager comunitar la Werework în cartierul Fort Point din Boston, Ma, spune că compania înțelege că câinii adaugă a componentă unică la viața oamenilor și că ei stimulează moralul, fericirea și productivitatea în locul de muncă. Există peste 30 de câini înregistrați la clădirea din Boston de Sud.

LEGATE DE: Bătălia de masă: Bowl Regular VS Crescut Bowl

Există 900 de angajați pe 5 etaje care lucrează pentru peste 250 de companii. Unele companii sunt doar 1 sau 2 persoane. Chiriasii, care sunt numiți "membri", pot închiria spațiu variind de la birouri private la spațiul de masă comunal. Există, de asemenea, zone comune pe toate etajele cu facilități de bucătărie.

Această firmă tehnică conduce împingerea pentru a permite câinilor în clădirile de birouri

Configurarea clădirii este de fapt ideală pentru câini. Podelele de ciment fac pentru curățarea ușoară și ajută membrii cu alergii, deoarece nu o fac Transmiteți mirosurile, Dander, și părul câinelui, cum ar fi covoarele. Fiecare proprietar care dorește să-și aducă câinele trebuie să-și înregistreze animalul și să semneze un contract care să ateste că canina lor este la curent cu toate fotografiile și va avea bune maniere de birou.

Curry spune că o serie de asigură că membrii sunt responsabili pentru câinii lor. Ea declară, de asemenea, că nu au existat plângeri de la alți membri care nu sunt membri care nu sunt supuși animalelor, deoarece li se spune că câinii sunt permiși în spațiul de birouri și că trebuie să accepte un mediu de lucru prietenos pentru câini.

LEGATE DE: Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Mulți dintre membrii de la biroul Workwork au ales acel spațiu în mod special pentru că este prietenos cu câinele. Proprietarii de animale de companie se bucură aducându-și câinii să lucreze, și oameni care iubesc câinii, dar nu le pot deține pentru un motiv sau o altă dragoste pentru a putea vizita câinii când merg la muncă.

Proprietarii de animale care îi aduc câinii cu ei spun că câinii lor se bucură de socializare și atenție pe care o primesc în clădire. Alternativa ar fi aceea de a le bloca la domiciliu singură toată ziua sau proprietarii ar trebui să plătească pentru un fel de îngrijire a copiilor pentru ei în timpul săptămânii de lucru. Fiind capabili să-și aducă partenerii canini la birou sa dovedit a fi o situație deosebită pentru toată lumea din clădirea Werework.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Workes conduce impulsul pentru a permite câinilor în clădirile de birouri