6 Chei la succesul de curățare a primăverii pentru proprietarii de câini

Ah, primele zile de primăvară! Crucusele înflorește, brizele proaspete, soarele calde și suficientă lumină pe care o puteți vedea fiecare frământare pe covor și toate dungi pe pereți și ferestre. Așa este, este timpul pentru curățarea primăverii!

Cu toate animalele de animale de companie ne aduc, ei vin și cu propriul set de bagaje. Majoritatea câinilor iubesc sezonul de primăvară - zile lungi, vreme caldă și o mulțime de timp să-și petreacă afară. Ca rezultat, proprietarii de câini se confruntă de obicei cu câteva dificultăți și sarcini suplimentare atunci când se îmbarcă la o aventură de curățare a casei de primăvară, cu toate părul câinelui, petele și mirosurile din jur.

Ar putea părea puțin copleșitor să curățați întreaga casă într-o singură mișcare, dar cu o planificare suficientă și sprijinul pe care ar trebui să-l puteți scoate. Iată câteva sfaturi la îndemână pentru a vă asigura succesul în timpul acestui proces.

UITA-TE LA ASTA: Cum se face curățătorii de casă care sunt în siguranță pentru câini

6 chei la succesul de curățare a primăverii pentru proprietarii de câini

Curățarea primăvară pentru proprietarii de câini

1. Pregătirea și primii pași

Înainte de a începe curățarea, umblați în jurul casei și dezvoltați un plan de atac pentru a asigura o eficiență maximă. Faceți liste de zone de probleme pe care le veți aborda mai întâi.

Blocați un weekend pentru proiectul dvs. de curățare a primăverii și eliminați toate distragerile. Ștergeți programul dvs. și stocați frigiderul cu gustări. Este timpul să obțineți serios.

Luați în considerare îmbarcare câine pentru curățarea weekend-ului. Pentru o mulțime de animale de companie, agitația și imprevizibilitatea unui proiect de curățare mare va fi provocarea anxietății. Câinii nu se bucură de faptul că te-ai stresat cu organizarea și rularea comisiilor, chiar dacă o faci.

În plus, nu veți avea prea mult timp sau atenție. Lăsați un profesionist de îngrijire a animalelor de companie Servicii cum ar fi Rover.COM Aveți grijă de puii dvs. pentru weekend, astfel încât să aveți mâinile și mintea liberă.

2. Furnizarea de aprovizionare

Câine curățând casaDacă casa dvs. are covoare sau covoare și nu dețineți echipamentul necesar, puteți închiria întotdeauna sau Închiriați un covor local - Tipii ăștia vor face toate lucrările pentru dvs.

Căutați consumabile de curățare ecologice, pentru sănătatea respiratorie a dvs. și a rudelor dvs. de blană și cereți covorului dvs. să utilizeze Asthma-sigură Produse care nu vă va face rău sau animalele de companie

Indiferent de ce ajungeți să decideți să utilizați, stoc. Odată ce sunteți în mijlocul curățării dvs. de primăvară, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă rupeți impulsul cu o alergare la magazin.

3. Trece prin inventarul dvs

Înainte de a ajunge la spălarea întregii case, sniff în jurul casei dvs. pentru a găsi lucruri care nu mai aparțin acolo și aruncați-le; Faceți o slujbă de curățare a casei viitoare mult mai ușoară pentru dvs.

Iată câteva sfaturi rapide pentru ca lucrurile să se uite la:

  • Verificați echipamentul spa al câinelui. Ceea ce este vechi sau niciodată folosit? Ce puteți arunca și ce aveți nevoie mai mult de?
  • Du-te prin jucăriile câinelui tău. Animalul dvs. de companie nu va face niciodată parte cu unele dintre jucăriile sale de câine, dar altele nu pot fi folosite niciodată. Aruncați-le (sau dați-le departe) pentru a economisi spațiu.
  • Ce zici de cămară doggy? Îi place să stocheze produsele alimentare pentru noi și câinii noștri (mâncarea de câine conserve care nu vor fi folosite niciodată, tratează și medicina de câine vechi).
  • Restock toate consumabilele de câini necesare. Cu vreme caldă deja aici, mai multe plimbări de câine sunt în ordine. Asigurați-vă că sunteți gata cu un set bun de coliere de câini, etichete, pantofi de câine și orice altceva ar putea fi nevoie în curând nevoie de înlocuire.

Amintiți-vă să verificați dacă etichetele dvs. de identificare a câinelui au în continuare informațiile despre animalele de companie pe ele în mod corespunzător vizibile (uneori se zgârie sau se estompează).

4. Timp pentru a obține scobbă "Curățați bine casa

Acum este timpul să ajungeți la ocupat cu curățarea de fapt a întregii case. Nu vei scăpa cu un spray de Eliminator de pete pentru câini mai. Te excitat.

Curățați camera de cameră și purtați o găleată a tuturor consumabilelor dvs. pentru a economisi timp. Deplasați-vă de cele mai înalte suprafețe la cel mai mic sau veți ajunge la curățarea acelorași pete pe și peste.

  • Începe cu un pat de câine. La fel ca și cum ați fi curățați și răsturnați propria saltea, ar trebui să faceți același lucru pentru paturile de companie, cutii, covorașe, perne sau orice altă zonă în care în mod normal doarme. Dați mașinii de spălat ceva de făcut.
  • Curățați zona de luat masa de companie. Este important să păstrați locul de masă al câinelui dvs. întotdeauna curat și fără bacterii. Chiar dacă utilizați Câine de hrănire pentru câini, Trebuie să fie curățată și resetată temeinic.
  • În cele din urmă, ajungeți la podele și tapițerie. Aici s-ar putea să doriți să angajați profesioniști pentru a face treaba pentru dvs. și să aveți toate covoarele, podelele și tapițeria făcută cu echipament PRO în timp ce vă sorbiți pe Mojito.
  • Nu uitați mașina. Dacă câinele dvs. petrece timp să conducă cu dvs., curățați mașina, de asemenea. Este probabil plin de părul și petele câinelui, iar acum este momentul să o faceți.

Acordați o atenție deosebită Zonele de trafic ale câinelui tău, și asigurați-vă că spălați toate paturile de câine și toate așternuturile cu apă fierbinte. Pentru a evita oboseala amintiți-vă să vă curățați cu mâna dvs. non-dominantă din când în când.

5. Răsfățați-vă

Acum că casa ta este spumantă de la podea la tavan, de ce să nu luați o mini-vacanță? La urma urmei, singurul lucru mai bun decât o casă curată se întoarce acasă la o casă curată.

Găsește un Airbnb drăguț aproape de și rezervați câteva nopți, găsiți un câine Sitter pentru a avea grijă de animalul dvs. de companie între timp, și să vă odihniți corpul și mintea, care sunt amândoi destul de obosiți până acum.

Tocmai ați curățat o casă întreagă și este un motiv pentru a sărbători!

6. Îngrijirea continuă

Acum, că știți prima mână cât de multă muncă este de a curăța întreaga casă, începeți să plotați modalități de a vă ușura anul viitor.

Programați Wipedown-urile regulate ale zonelor de trafic ale Doggy. Te-ai găsit curățați o mulțime de păr de câine? Căutați modalități de a atenua orice probleme de vărsare și de a cere câinelui dvs. Walker să-și perie pupul săptămânal.

Cu setul potrivit de instrumente și sfaturi, reducerea vărsării la câini este posibilă atâta timp cât știți ce faceți și utilizați echipamentul potrivit.

Urmăriți următorul: Cum să obțineți părul câinelui din covor (Video)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Chei la succesul de curățare a primăverii pentru proprietarii de câini