Belgian tervuren (terv): profil de rasa de caini

Belgian Tervuren în câmpul de iarbă Heather

Tervurenul belgian, denumit și Terv, este o rasă inteligentă care provine din orașul belgian (în mod surprinzător) din Tervuren, unde câinii sunt cunoscuți sub numele de Chien De Berger Belge. Această rasă de herding de dimensiuni medii este cunoscută pentru dragostea sa de muncă grea, precum și pentru stratul său strălucitor de ciobanesc. Și, deși au fost în jur de mulți ani, este mai degrabă recent că Tervs s-au stabilit ca o rasă independentă separată de ceilalți colegi belgieni. În plus față de inteligentele și energia lor, tervuranii belgieni sunt cunoscuți pentru personalitățile lor afigle și obligațiunile puternice pe care le construiesc cu oamenii lor.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Herding

Înălţime: 24-26 inci (bărbați) - 22 până la 24 de centimetri (femele)

Greutate: 55 la 75 de lire sterline (bărbați) - 45 până la 60 de lire sterline (femele)

Palton: Gros, haină dublă

Culoarea stratului: Roșu, fawn, gri și negru, cu botul neagră

Speranța de viață: 10 până la 14 ani

Caracteristicile tervurenului belgian

Nivelul de afecțiuneMediu-înalt
PrietenieMediu
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu-înalt

Istoria tervurenului belgian

Tervuranii belgieni de astăzi nu au venit accidental. Rasa a fost creată în mod intenționat de către Tervuren rezident M.F. Corbeel, care în 1895 a crescut pe doi dintre câinii lui cu părul tare, Tom și Poes - pentru a produce un catelus numit Miss, prima linie de tervuren. În crearea domnișoarei și apoi o reproducere cu alți câini Tawny și Negru, Corbeel răspundea la o nevoie în rândul fermierilor belgieni pentru păstori foarte inteligenți care ar putea fi deșeuri, cât și ei ar putea păzi. Interesant, nu a fost doar o lucrare ca tervuranii belgieni. Domniștile lui Fiul, Milsart, a devenit primul campion al rasei în 1907.

Corbeel nu era singurul interesat de propagarea câinilor de vânători în zonă. Tervuranii belgieni sunt una dintre cele patru rase clasificate inițial ca păstori belgieni - un grup care include și Groenendael (Sheepondogul belgian), Laekenois și Malinis rase. Diferitele rase sunt atât de asemănătoare în aparență și temperament că au fost inițial considerate a fi doar o singură rasă.

Având în vedere că agricultura în zonă sa schimbat cu industrializarea la începutul secolului al XX-lea, la fel și nevoile agricultorilor locali. Tervuranii belgieni, cu mințile și afinitatea lor ascuțită pentru munca grea, au fost puse la locul de muncă în alte zone, inclusiv munca polițienească, munca militară, căutarea și salvarea, și chiar acționează (acestea sunt Tervi care joacă lupi în filmul britanic din 1984 Compania de lupi, și au fost alegerea preferată pentru a juca câini de poliție în Heroii lui Hogan).

Tervuranii moderni sunt încă recunoscuți pentru abilitățile lor în diverse domenii, dar sunt, de asemenea, sărbătoriți câini de spectacol. Ei au început să-și facă amprenta în circuitul american de spectacol în anii 1950, iar un Tervuren Belgian a fost primul campion de câini AKC care a înregistrat AKC.

Îngrijirea Belgiei Tervuren

Tervuranii belgieni au o mulțime de energie (sunt descriși de AKC ca "mereu în mișcare"), deci în timp ce ei pot face absolut câini de familie fantastic, este important ca ei să obțină suficientă stimulare fizică și mentală pe care o cer. Chiar și Familia Familiei iubesc munca grea, atât de provocatoare Activități cum ar fi agilitatea și notele de noroc sunt un favorit. Deoarece ei iubesc, de asemenea, petrecerea timpului cu oamenii lor, obtinerea unui Tervuren belgian implicat de sport este o modalitate excelenta de a-si îndeplini nevoile lor de exercitii si de a-si consolida relatiile cu ingrijitorii lor. Acest lucru nu înseamnă că un Terv nu se va relaxa fericit pe canapea la sfârșitul zilei, dar ei au nevoie de îngrijiri care prioritizează exercițiile fizice și se vor asigura că ei ajung destul de mult.

Formarea unui Tervuren nu este doar ușor - este, de asemenea, destul de mult o cerință pentru un câine fericit. Tervs Excel In Instruirea cu ascultare, și necesită formarea de socializare la o vârstă fragedă pentru a se asigura că se pot comporta în jurul altor câini (acele personalități statornice nu se traduc întotdeauna bine la prieteniile câinilor fără socializare adecvată). Utilizați formarea ca o modalitate de a oferi tervuranilor belgieni cu o priză suplimentară de exerciții și să respectați metode pozitive de armare pentru cele mai bune rezultate.

În ceea ce privește îngrijirea, toată blana într-un strat de strat dublu al lui Terv trebuie să meargă undeva, ceea ce înseamnă că pot fi necesare periere frecvente, în special în timpul anotimpurilor lor o dată sau mai mult pe an. Perii pot fi comparate până la o dată pe săptămână în restul anului, deși se recomandă să rămână o apariție regulată. În plus față de perii, Tervs necesită aceleași alte sarcini de îngrijire ca și ceilalți câini, inclusiv ornamentele de unghii, curățarea urechii și îngrijirea dentară obișnuită.

Probleme comune de sănătate

Tervuranii belgieni sunt, în general, câini destul de sănătoși, deși ca toate rasele, există unele probleme comune de sănătate pe care ar trebui să le aveți în căutarea. Un crescător de reputat va avea grijă să-și evalueze câinii pentru aceste afecțiuni înainte de a le reproduce să atenueze riscul de a trece aceste boli, dar este încă important să fii conștient. Aceste condiții includ:

Clubul național de rasă recomandă ca tervuranii belgieni să fie prevăzute cu un șold și o evaluare a coturilor, o evaluare oftalmologică și o evaluare tiroidă.

Dieta și nutriția

Tervuranii belgieni, ca majoritatea câinilor, fac tot posibilul pe o dietă de înaltă calitate, bogată în proteine. Asigurați-vă că adaptați dieta câinelui pentru a se potrivi nevoilor lor specifice, de exemplu vârsta, nivelul de activitate și orice caracteristici relevante de sănătate. Tervs ar trebui să devină suficient exercițiu pentru a compensa creșterea în greutate, dar dacă observați greutatea TERVUREN, veți dori fie să reluați caloriile lor zilnice sau să discutați cu VET-o greutate sănătoasă este necesară pentru o viață lungă și sănătoasă.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
PROS
  • Incredibil de inteligent

  • Oamenii orientați și fac câini de familie mari

  • Ușor de antrenat

Contra
  • Nevoie de o mulțime de exerciții

  • Poate fi capul, încăpățânat, și timid și poate deveni prea protector al poporului lor

  • Aruncă o mulțime și necesită sesiuni frecvente de îngrijire

Unde să adoptați sau să cumpărați un tervuren belgian

Întotdeauna recomandăm să privim mai întâi salvarea. Verifică Belgian Tervuren Rescue Inc. Pentru a găsi un tervuren pentru adopție și răsfoiți site-urile de adopție cum ar fi Petfinder și AdopT-A-PET Pentru a vedea dacă puteți găsi potrivirea perfectă. Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra un tervuren belgian, vizitați American Belgian Tervuren Club Pentru sprijin și îndrumare în selectarea unui crescător bun.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Sunt atât de mulți câini buni acolo! Și dacă iubiți pe Tervurenul belgian, puteți fi interesat și de aceste rase:

Cu o inimă mare și un pic de cercetare, nu ar trebui să nu aveți probleme să luați dreptul rasa de câine Pentru a adăuga familiei dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Belgian tervuren (terv): profil de rasa de caini