Cum să configurați o cușcă de glider de zahăr

Închiderea unui glider de zahăr

Glidantele de zahăr Aveți nevoie de cuști speciale pentru a le menține în siguranță și sigure. Unele cuști pot fi achiziționate de la magazinul de animale de companie pentru a vă găzdui planul de zahăr, dar trebuie să faceți câteva lucruri înainte de a vă primi animalul către noua lor casă. Alteori, este posibil să trebuiască să vă faceți cușcă dacă nu găsiți una care este pre-făcută pentru a cumpăra. Indiferent de locul în care vine cuștii dvs., puteți fi siguri că gliderul va iubi noua sa casă dacă urmați acești pași simpli.

Cum să configurați o cușcă pentru gliderul de zahăr

  1. Cumpărați sau construiți o cușcă potrivită Pentru un glider de zahăr. Aceasta înseamnă că cusca ar trebui să fie de aproximativ 24 de centimetri lungime cu o lățime de 24 de centimetri cu 36 de centimetri înălțime ca minimum pentru unul sau două glidetoare de zahăr. Bineînțeles, o cușcă mai mare este întotdeauna mai bună, dar dacă luați glidenții din cușcă pentru moment, această cușcă minimă ar trebui să fie suficientă. Spațiul vertical este extrem de important pentru glidenții de zahăr, astfel încât să poată urca.
  2. Asigurați-vă că spațiile de sârmă de pe cușcă nu depășesc o jumătate de centimetru la o lățime de centimetru sau că spațierea barului nu este mai mare de 1/4 inch lățime. O cușcă de mână înaltă, mare lucrează adesea bine, sau puteți înfășura cu atenție firul de pui în jurul cuștii, asigurându-vă că toate capetele ascuțite sunt acoperite, îndoite sau prin opriți. Glidantele de zahăr pot scăpa cu ușurință sau pot fi blocate în spațierea barului care este prea mare.
  3. Asigurați-vă că ușa cuștii este suficient de mare pentru a se potrivi cu o cutie de cuiburi.
  4. Configurați cușca într-o zonă liniștită a casei și pe o masă, cu excepția cazului în care cusca este foarte înaltă. Gliders de zahăr ca să fie în sus.
  5. Asigurați-vă că cusca este păstrată la 65-75 grade Fahrenheit (18-24 grade Celsius) și din lumina directă a soarelui.
  6. Atașați mâncăruri de păsări clip-on alimente si apa. O sticlă de apă poate fi folosită, dar oferă un vas de apă până când sunteți sigur că glisorul de zahăr știe cum să-l folosească. Majoritatea animalelor de companie vor bea mai multă apă dintr-un fel de mâncare, deci este mai bine să oferiți atât dacă doriți să utilizați o sticlă de apă. Puneți aceste feluri de mâncare în cușcă, deoarece glidenții se vor simți mai mult la ușurință, mâncând mai degrabă mai degrabă decât la nivelul solului.
  7. Adăugați o cutie de cuiburi sau două în cușcă. Acestea pot fi făcute din lemn netratat, plastic, răchită sau a pungă de pânză poate fi atârnat de cușcă.
  8. Adăugați un strat de așternut absorbant sau substrat în tava în cușcă dacă există un fund de fir pe cușcă.
  9. Nu aveți nevoie de lenjerie în cutia de cuiburi, dar puteți adăuga o pungă de dormit sau o altă cârpă moale pentru ca gliderul de zahăr să se hrănească. Asigurați-vă că nu există fire libere sau bucle pe care planul le-ar putea fi prins (Fleece funcționează bine) și că gliderul nu mănâncă țesătura. Nu ar trebui folosite rasuri de lemn.
  10. Adăugați lucruri pentru gliderul dvs. să urce pe capete, ramuri și scări.
  11. Adăugați jucării în cușcă. Jucăriile de păsări, cum ar fi jucăriile agățate și clopote, cu condiția să nu existe părți mici pe care planul le poate mânca.
  12. O bucată lungă de țeavă din PVC din magazinul de îmbunătățire la domiciliu poate fi adăugată ca un tunel pentru redare și ascundere.
  13. Adăugați o suprafață solidă Exercițiul de roată (Evitați roțile tipului de sârmă).
  14. Adăugați planurile de zahăr!

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să configurați o cușcă de glider de zahăr