Care știa că un câine mic ar putea face atât de mult?

Care știa că un câine mic ar putea face atât de mult

Fiecare iubitor de câini știe cât de mult un partener canin poate aduce în viața ta. Câinii ne fac să râdem, ne mângâie când ne simțim scăzuți, iar tovarășul lor ne împiedică să simțim singuri. Oricine a avut vreodată a legatura puternica cu un membru al speciilor canine poate înțelege cât de importante pot fi rolurile lor în viața noastră. Pentru o femeie din Indiana, un câine a făcut un impact mai mare decât și-a imaginat vreodată.

Totul a început cu ani în urmă când Tina WheelerSoțul a fost diagnosticat cu cancer. Din fericire, acum este în remisiune, dar tratamentul și-a luat capacitatea de a avea copii. Wheelerul nu a lăsat să-i facă jos. Ei au luat decizia de a adopta o frumoasă fată.

Inutil să spun, când a venit ziua să-și aducă fetița lor acasă, cuplul era extatic. Au făcut tot ce face pe acel părinte nou. Au cumpărat consumabile și mobilier și dotate pe dulci fetiță. Din păcate, patru luni mai târziu, al treilea verif al copilului a venit înainte. Legile stipulează că are drepturi la fetița, iar Wheeler au rămas în disperare.

Care știa că un câine mic ar putea face atât de mult

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine sănătos tratează

Ca orice poveste bună, aceasta are un sfârșit fericit și un început cu totul nou pentru Wheeler. De atunci au adoptat un Corgi adorabil numit Coco. Ea are patru ani, aceeași vârstă că fiica lor ar fi. Tina este unul dintre acei minunați părinți de companie, ca mine, care iubesc câinele lor ca și cum ar fi copilul lor.

Vroia să ofere Coco cu cea mai bună îngrijire posibilă. Asta însemna că este vorba despre livrările pe care le-a cumpărat pentru ea și asigurându-se că a hrănit câinele o dietă sănătoasă și nutritivă. A început să-și facă propriul câine organic de casă tratează pentru Coco, iar acum are o afacere tot mai mare pe mâini.

Wheeler a început Bine ați venit WAGGIN online prin intermediul companiei pagina de Facebook. A început să-și vândă tratamentele la rezidenți în zona locală, dar acum este cultivată în afacerea în centrul orașului Newburgh, Indiana. Pe măsură ce afacerea ei a crescut, a început să participe la piețele fermierului, unde și-a dat seama rapid cât de mulți proprietari de câini s-au concentrat pe hrănirea animalelor de companie o dietă de calitate superioară.

Ea coace sute de câini organici tratează în fiecare săptămână, iar tratamentele sănătoase sunt, de asemenea, gradul uman. Ea a spus că ar gusta un pic de bland pentru noi, dar ești mai mult decât binevenit să le încerci. Ea își cumpără ingredientele la nivel local din magazinele ecologice și folosește ingrediente simple, cum ar fi orez, ovăz, dovleac, mere, miere, afine și multe altele.

Mulți părinți de companie caută modalități accesibile de a-și hrăni câinele o dietă mai bună. Ei caută mâncare simplă pentru câini și tratează că sunt făcute cu ingrediente organice, naturale și proaspete, cum ar fi câinele trated de la Bine ați venit WAGGIN. Cercetările au demonstrat că ceea ce vă hrăniți câinele are un impact mare asupra sănătății sale generale și a bunăstării în timp.

Unii cercetători leagă ingredientele artificiale din produsele comerciale PET la creșterea ratelor de cancer canin. Calitatea slabă a animalelor de companie și tratate au fost, de asemenea, asociate cu problemele pielii și stratului, problemele digestive și problemele cardiace. Aceste constatări împingând tot mai mulți părinți de companie pentru a face cumpărături pentru alimentele locale de animale de companie și tratează că sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Care știa că un câine mic ar putea face atât de mult

De asemenea, împingând o mulțime de proprietari de câini pentru a-și face propriile hrană sau tratamente. De fapt, Wheeler nu este singurul proprietar de câine care se încasă în ea Homemade tratează. O căutare rapidă pe Internet va aduce sute de părinți de companie care fac același lucru. Unii sunt chiar de fabricație și transportă produsele lor comercial acum.

Doar pentru că o companie este mare și produce alimentele lor de câine sau tratează într-o unitate comercială, nu înseamnă că acestea ar trebui să fie luminate cu fabricile comerciale mai slabe. Când căutați un nou brand de hrană pentru câini sau tratamente, ar trebui să faceți cercetări privind compania care produce produsul.

S-ar putea să aflați că a fost inițiată de un părinte de companie ca tine însorțând doar să-și hrănească câinele o dietă mai sănătoasă. Mulți dintre aceste întreprinderi ale proprietarului de animale de companie încă fabricate încă mâncarea de animale de companie și tratează în loturi mici cu ingrediente din SUA. Ei încă le fac la fel de sănătoși ca și când au început în bucătăria lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care știa că un câine mic ar putea face atât de mult?