Tragedia bruscă dezvăluie legătura puternică dintre oameni și animale

Tragedia bruscă dezvăluie legătura puternică dintre oameni și animale

Acest câine, Doki, rămâne lângă partea proprietarului său după ce este lovit și ucis de o mașină. De ce au trecut aceste imagini virale? Oamenii sunt cu adevărat atinși de dragostea și loialitatea pe care Doki le-a arătat proprietarului său, Leonardo. Din păcate, Leonardo nu a supraviețuit când a fost brusc lovit de o mașină în timp ce ia luat câinele pentru o plimbare lângă casa lui.

Câinele lui nu era păstrat de nimeni, ținându-și lesa, tocmai a refuzat să plece. Chiar și când poliția a apărut, a pus aproape Privind inconfundabil inima ruptă. Milioane de oameni au fost atrași de fotografii, deoarece ar putea simți legătura dintre câine și proprietarul său. Este într-adevăr atingerea și încălzirea inimii.

Ați văzut vreodată un animal arată o astfel de preocupare pentru cineva înainte? Animalele sunt capabile să arate sentimente profunde pentru oameni care arată că trebuie tratate cu sensibilitate. Internetul îi ajută pe oameni să învețe cât de profund animale se simt de fapt prin evidențierea povestirilor ca acestea.

Tragedia bruscă dezvăluie legătura puternică dintre oameni și animale

Mulți oameni au fost atinși de această poveste, așa cum credeau că este atât de dulce cum a pus Doki acolo Chiar și după ce corpul proprietarului său a fost acoperit. Nici măcar nu se va mișca până când corpul proprietarului său nu a fost îndepărtat din locație. Mulți oameni au vrut să se asigure că câinele era în regulă după ce și-a pierdut proprietarul.

Recomandat citit: Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Din fericire, Doki se descurcă bine. El este într-un loc sigur cu familia lui Leonardo și va fi bine îngrijită de. Familia lui Leonardo locuiește în Chile. Ei sunt într-o concepție, dar această poveste a ajuns în întreaga lume foarte repede.

Leonardo Valdes avea doar 23 de ani, iar familia sa spune că el și câinele său au avut o conexiune foarte specială. Mai multe imagini au fost postate de la memorialul în care DOKI a rămas lângă castelul proprietarului său.

Din fericire, Doki va avea încă o casă și va avea o familie iubitoare. Pentru câțiva câini, ei ajung în adăposturi și nu sunt la fel de ușor atunci când își pierd proprietarii. Putem ajuta acești câini ajutând la împărtășirea posturilor Agenției de Adopție pe Facebook, voluntariatul la evenimente, încurajând prietenii noștri să adopte sau poate găsi o cameră pentru a aduce acasă un animal iubitor.

Nu este incredibil că în doar câteva zile, această poveste s-ar putea răspândi în jurul lumii, iar tragedia a reușit să atingă atât de multe inimi ale oamenilor?

Tragedia bruscă dezvăluie legătura puternică dintre oameni și animale

Toți simțim pentru Doki, precum și familia lui Leonardo. Este atât de trist să-i vezi pe cineva să-și piardă viața la o vârstă fragedă. Sperăm că familia a fost mângâiată de compania Doki, care pare a fi atât de iubitoare și bună. Câinii pot cu adevărat Ajutați-ne să depășim durerea și să ne ajute când lucrurile sunt dure. Ele sunt animale simple cu inimi mari și cu adevărat sunt cel mai bun prieten al omului.

Vă rugăm să împărtășiți povestea lui Doki pentru a ajuta oamenii să vadă cât de profund animale de îngrijire de noi. Arată că, la nucleu, suntem în mod natural iubitor. Aveți o poveste inspirată ca asta? Vă rugăm să partajați comentariile dvs. despre modul în care această poveste te-a făcut să vă simțiți mai jos sau să vă împărtășiți propria poveste personală dacă doriți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tragedia bruscă dezvăluie legătura puternică dintre oameni și animale