Uber refuză să conducă femeia din cauza câinelui său de ghidare

Toți acel student orb de la Universitatea din Regis a dorit o călătorie la școală. Dar joi dimineața sa deteriorat repede când șoferul ei uber a refuzat să-i permită să intre în mașină - toate din cauza câinelui ei de ghidare.

Mollie Balanda din Denver are o stare de ochi rară. Ea face tot posibilul să navigheze în situațiile de zi cu zi și să facă o treabă minunată. Acest lucru este mulțumită în partea lui Ferris, câinele ei de ghid de ghidare din America.

De obicei, Balanda merge aproximativ o jumătate de kilometru pentru a ajunge în campus în fiecare zi cu ajutorul lui Ferris. Dar, datorită zgomotului terenului în ultimele două zile, iar dificultatea pe care le-a navigat perechea fără alunecare și alunecare, Balandia știa că nu era o idee minunată.

Deci, Balanda a cerut o plimbare cu uber, astfel încât să poată ajunge la universitate cu ușurință și nu a fost cu mult timp înainte ca șoferul să se prezinte. Ferris sa prăbușit fericit până la mașină, iar șoferul se rostogoli pe fereastră de partea lui pentru a-i spune lui Baland că nu putea să-și aducă câinele în mașină.

Balandia a început să explice că politica Uber interzice de fapt șoferii să refuze clienții din cauza câinilor lor de ghidare. Ea a spus chiar că ar putea arăta șoferului certificatul său care dovedește Ferris într-adevăr este câinele ei de ghidare. Dar șoferul nu a lăsat-o să se termine. El pur și simplu a înălțat și a plecat.

Balandia a decis să discute incidentul cu Uber, iar compania a răspuns spunând că contul șoferului ar fi dezactivat - dar nu până când el a primit un al doilea raport de la altcineva. Balandrul a luat capturile de ecran ale conversației.

O femeie orb cu ghidul ei câine Ferris
KMGH / CNN

Din păcate, acest lucru sa întâmplat cu Uber un număr mare de ori. De fapt, Federația Națională a orbului a făcut un acord cu Uber înapoi în 2016. Uber a promis că toți șoferii vor fi informați despre legea federală, impune ca șoferii să permită animalelor de serviciu în mașinile lor. Uber, de asemenea, a fost de acord să elimine orice drivere care nu respectă aceste legi - ceva ce nu au urmat în cazul Băliei. Nu este de mirare că este dezamăgită de Uber!

Încă mai rău, un purtător de cuvânt al Uber a declarat că au luat "acțiune adecvată" după ce au contactat atât Bălia, cât și șoferul. Dar screenshot-urile lui Baland. Bălia este supărată de modul în care compania a decis să se ocupe de întregul incident, iar șoferul ei, până acum, a scăzut cu nimic altceva decât un avertisment.

Citiți următorul: Prins pe video - adjunct împușcă un câine mic care nu a reprezentat o amenințare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Uber refuză să conducă femeia din cauza câinelui său de ghidare