Vitamina e pentru câini: utilizări și beneficii

Vitamina E pentru câini Utilizează și beneficii

Vitamina E are multe beneficii utile și eficientitate care transcende alte specii de mamifere, altele decât oamenii singuri. Vitamina E, după cum știm, este incredibil de esențială pentru bunăstarea câinilor, ajutându-i să susțină un stil de viață activ. Acest articol se concentrează pe descifrarea cât de importantă a vitaminei E este la câini și cum poate fi implementată pentru beneficii majore de sănătate - dar mai întâi, vom face o scurtă privire la ceea ce este cu adevărat vitamina E și cu informațiile esențiale de la sale Backstory, putem explica mai bine utilizările și beneficiile sale.

Ce este vitamina E?

Vitamina E este o componentă esențială necesară pentru menținerea funcționalităților de lucru ale mai multor organe din organism. În general, este un antioxidant, care are scopul unic al eliminării agenților din organism care funcționează prin oxidare și deteriorarea celulelor. Acesta este motivul major pentru care vitamina E se face referire la o vitamină obligatorie necesară pentru păstrarea celulelor și a organelor unui corp viu în stare bună. Este, de asemenea, cunoscut faptul că este extrem de solubil în grăsime și este prezent în mod activ într-o mulțime de alimente care sunt mâncate în mod regulat. Dintre care unele includ fructele, legume, ouă și multe altele. Mai mult, există, de asemenea, sub formă de suplimente, utilizate în cazul în care există deficiențe în vitamina E în ansamblu și reprezintă o mare eficiență la subvenționarea bolilor majore și acest lucru se datorează faptului că vitamina E se spune că are proprietăți care luptă în mod activ deficiențe, de asemenea la fel de pierderea memoriei, În timp ce ajută la formarea de celule sanguine și multe altele. La fel de importantă ca și vitamina E este corpului uman, este, de asemenea, interesant de important pentru câini, și vom examina câteva motive.

Utilizări ale vitaminei E pentru câini

Menționând pe scurt, utilizarea vitaminei E va explica cum și de ce este esențială pentru bunăstarea unui câine. Privind în mod adept, există multe motive pentru care această vitamină este esențială, dar suma majoră este că există o mulțime de activități care se desfășoară în corpul puilor, că numai vitamina E poate acționa ca o soluție de curbură. În corpul câinelui vostru, sunt formate în mod constant radicalii liberi, care se întâmplă în conformitate cu procedurile normale ale corpului. Radicalii liberi, explicați mai bine, sunt o combinații de atomi care folosesc oxigen, dar din păcate, acest lucru ar putea pune multe amenințări la adresa bunăstării corpului. Oxigenul pe care acești radicalii liberi îl posedă sunt cunoscuți pentru a descuraja starea celulelor, a proteinelor care au fost formate, precum și starea multor alte părți ale corpului. Nu există nicio modalitate de a opri în mod coerent formarea acestor radicali, așa cum se formează datorită proceselor metabolice normale și sunt, de asemenea, formate la o rată ridicată fie atunci când câinele dvs. este bolnav sau trecerea prin multe alte provocări.

În plus, radicalii liberi în corpul câinelui dvs., care deteriorează mai târziu celulele, ar putea duce la o mulțime de boli, cum ar fi bolile cardiace, cancer, și multe altele. Acest lucru aduce în mod esențial nevoia de prezență a prezenței unui antidot care să deraieze efectele dăunătoare ale radicalilor liberi în corpul unui câine. Singurul antidot este prezența antioxidanților. Antioxidanți sunt active la descurajarea proceselor care dăunează celulelor pe care radicalii liberă le provoacă. Vitamina E, cum ar fi menționată anterior, este un antioxidant, indicând faptul că vitamina E pentru câini este în esență necesară. Nu oprește doar efectele de descurajare ale radicalilor liberi, dar este, de asemenea, utilă îmbunătățirea și susținerea funcționalităților de lucru ale diferitelor părți ale corpului unui câine, inclusiv a organelor sale.

În primul rând, trebuie să înțelegem că vitamina E este utilizată pentru a ajuta la susținerea sistemului imunitar al câinilor. Știm că radicalii liberi din organism provoacă o mulțime de rău, ducând la anumite boli și, în mod privat, vitamina E nu oprește doar aceste procese să se producă, dar să construiască în mod activ sistemul imunitar la mulți câini, să mențină un standard de descurajarea și prevenirea unor astfel de boli sau boli de manifestare în corpul unui câine. Un alt lucru de observat este că radicalii liberi sunt produse la o rată mărită ca toate Câinii îmbătrânesc. Acest lucru înseamnă că cel mai mare câine devine, cu atât mai mult această vitamină va fi necesară ca un mecanism puternic de apărare pentru a-și ajuta organismul să lupte împotriva bolilor. În acest caz, vitamina E este esențială pentru a se asigura că câinii mai în vârstă nu întâlnesc condiții de sănătate dăunătoare și pot fi folosite și pentru îngrijirea câinilor care au dat naștere, pentru a-și intensifica sistemul imunitar și pentru a ajuta la recuperarea corectă.

În plus, vitamina E este folosită la câini este pentru sănătatea pielii lor. Razele UV sunt cunoscute pentru a descuraja starea de sănătate a Pielea câinelui, și, de asemenea, îndepărtează în mod activ prezența vitaminei E în piele. Aceasta înseamnă că forța vitală de luptă a pielii a fost deteriorată, determinând pielea să-și dea strălucirea naturală și să creeze un aspect plictisitor cu pielea.

Fără îndoială, această vitamină este esențială pentru câinii tăi pe acest subiect, deoarece ajută foarte mult să construiască un strat protector și să întineriți pielea în astfel de circumstanțe. Vitamina E pentru pielea câinilor nu poate fi supraîncărcată, deoarece sănătatea pielii asigură sănătatea întregului corp. În apariția atunci când apar anumite condiții de piele, poate un uscat sau piele iritata, sau orice altă condiție, se știe că este o forță de curbură pentru o astfel de problemă. Acest lucru poate fi utilizat sub formă de ulei de vitamina E pentru câini, care poate fi aplicată pe piele ca un remediu util.

Beneficiile vitaminei E pentru câini

Am analizat diferitele cazuri în care poate fi folosit vitamina E, este, de asemenea, vital să se ia în considerare în ansamblu, beneficiile vitaminei E pentru câini.

  • Construiește mușchii

Vitamina E a fost cunoscută pentru a construi mușchii la câini, oferindu-le puterea și energia necesară pentru a-și desfășura activitățile. Acest lucru este esențial, în același timp, benefic pentru câinii tuturor raselor și vârstelor, deoarece este, de asemenea, obligatoriu pentru consolidarea Racordurile câinilor, Mai ales pentru câinii mai în vârstă.

  • Mare pentru câinii gravide

Pentru Câini gravide, Vitamina E ajută la o mulțime de procese de construire. Este esențial pentru creșterea puiilor ei, precum și pentru a ajuta-o prin procesele de sarcină și pentru a asigura funcții bune ale motorului. Pentru puii ei nenăscuți, vitamina E îi ajută să fie puternică și sănătoasă când ajung.

  • Îmbunătățește sistemul imunitar

După cum sa discutat mai devreme, vitamina E este utilă pentru avansarea sistemului imunitar. De la câinii mici la vârstnici, acest lucru este esențial pentru a evita o mulțime de condiții de sănătate de la răsturnarea. Ca fiind esențială, deoarece este de a minimiza efectele anumitor boli, este, în esență, mai puternică pentru aceste condiții să nu ia rădăcini pe interimare, așa cum ar trebui să folosească vitamina E pentru a subside condițiile. Cu toate acestea, în cazurile în care un câine are anumite condiții pe care vitamina E ar putea fi de mare ajutor, ar trebui să fie deminat totuși și, conform instrucțiunilor unui medic veterinar, deoarece acest lucru nu numai că va ajuta la boală, ci ajută în mod activ sistemul imunitar să lupte alții.

  • Mare pentru pielea câinelui tău

Vitamina E este cunoscută să se diminueze de pe pielea câinilor, deoarece îmbătrânesc, ceea ce ar putea provoca o mulțime de condiții de piele să apară. Într-o mulțime de ocazii, razele UV descurajează, de asemenea, nivelurile de vitamina E, provocând mai multe complicații. Vitamina este, de asemenea, esențială pentru sănătatea pielii oricărui câine, îmbunătățind aspectul său, lupta împotriva infecțiilor cutanate, alături de protejarea pielii din alte complicații.

  • Esențială pentru organele câinelui tău

Vitamina E a fost cunoscută pentru a ajuta la chestiuni legate de organe la câini și, de asemenea, ajută la păstrarea lor în bunele stări funcționale. Mai mult, este benefic pentru inima câinelui, ficatul, celulele nervoase și etcetera și foarte util pentru prevenirea apariției bolilor legate de organe în corpul unui câine.

Cum poate fi luată vitamina E?

Suplimentul de vitamina E pentru câini poate fi util, totuși, nu trebuie utilizat în afara consimțământului unui medic veterinar. Se poate administra direct amestecate cu alimentele lor sau pot fi utilizate sub formă de uleiuri, fie aplicate direct, fie adăugate la șampoanele lor, în cazurile de afecțiuni ale pielii. Suplimentele cu vitamina E pot fi găsite și în multe produse fabricate care conțin kibble sau tocoferol. Există, de asemenea, suplimente naturale, cum ar fi nuci, semințe, legume, fructe de mare, alături de multe altele. În ansamblu, doza de vitamina E pentru câini trebuie administrată în funcție de vârsta, greutatea, condiția și conform instrucțiunilor unui medic veterinar.

Proprietarul care dă mâncare câinelui

Concluzie

Nu există nicio îndoială că vitamina E este esențială excelentă pentru bunăstarea tuturor câinilor, deoarece contribuie foarte mult la stilul de viață sănătos și activ pe care toți câinii ar trebui să îl aibă. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a ridica nivelurile de vitamina E a câinelui dvs. este cu produse care au fost afirmate pentru a oferi astfel de avantaje și, în cele din urmă, cu ajutorul unui medic veterinar.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Suplimente pentru câinii mai în vârstă
Suplimente pentru creșterea în greutate pentru câini
Suplimente de calciu pentru câini
Suplimente pentru câinii gravide
Suplimente de calmare pentru câini
Suplimente de afine pentru câini
Probiotice pentru câini
Suplimente comune de câine

Notă: Sfatul furnizat în acest post este destinat în scopuri informative și nu constituie consiliere medicală cu privire la animalele de companie. Pentru o diagnosticare exactă a stării dvs. de companie, vă rugăm să faceți o întâlnire cu VET dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vitamina e pentru câini: utilizări și beneficii