Wellness natural`s aduce camion "alimente" în formă de câini la virginia beach

Wellness natural

Ca și în multe alte unități umane, se pare că camioanele alimentare încep să pop în jurul globului care sunt special orientate spre canini. Acum Wellness Natural`s, Un producător major de alimente pentru animale de companie, și-a dezvăluit vagonul alimentar de companie care sa rostogolit în Plaja Virginia în această săptămână.

Camionul nu a servit doar hrană pentru părinții de companie. Membrii personalului bine pregătit au fost, de asemenea, la îndemână pentru a educa proprietarii de animale de companie cu privire la modul de îngrijire a animalelor de companie între vizitele VET. Mai mult de 250 de persoane au apărut pentru a obține informații despre periajul dinților câinelui, tăindu-și unghiile, cum să le hrănească în mod corespunzător și cum să se asigure că primesc exerciții adecvate.

LEGATE DE: Este untul de arahide sănătos pentru câini?

Anton Nizich gestionează călătoria camionului în jurul Statelor Unite. Wellness Naturals și-au început turneul înapoi în luna mai. Prima oprire a fost New York, și au lovit și Austin, Seattle și San Diego înainte de a se opri în plaja Virginia. Chanda Leary, purtător de cuvânt al companiei, spune că următorii opriri ale camionului sunt Philadelphia, Washington D.C., și Baltimore. Ei vor termina în Boston la începutul lunii septembrie.

Wellness Natural

Leary spune că acesta este primul tur al companiei, dar speră că nu va fi ultimul lor. Wellness Natural`s speră să facă mai mult o diferență vorbind cu părinții de companie unu-la-unul. Leary spune că, deși tendințele în alimentele pentru animalele de companie utilizate pentru a întârzia în spatele celor ale alimentelor umane cu aproximativ cinci ani, acum decalajul a fost închis la aproximativ 6 luni.

Wellness Natural oferă alimente pentru animale de companie cu ingrediente precum semințele de chia, uleiul de nucă de cocos și rodie; toate ingredientele care se îndreaptă cu părinți de companie chiar acum. Leary spune că, pe parcursul turneului, a văzut mii de proprietari de animale de companie care au un singur lucru în comun - vor ca animalele lor să mănânce sănătos. De fapt, ea spune că este văzută proprietari care mănâncă ei înșiși, dar doresc să se asigure că animalele lor mănâncă produse de calitate superioară.

LEGATE DE: Cele mai bune zece branduri de mâncare de câine uscate

Wellness`s Roots Data de peste 80 de ani, cu inceputul biscuiților de câini de la Mama Hubbard. În 1990, compania a început să lucreze cu o echipă de veterinari, animal nutriție Experți și oameni de știință pentru a dezvolta un aliment pentru animale de companie care ar revoluționa industria. Rezultatul a fost rețetele alimentare pentru animale de companie pentru câini, care au fost introduse în 1997. Rețetele de wellness pentru pisici au fost adăugate la linia de alimente pentru animale de companie în 2000.

Produsele lor conțin doar alimente întregi fără porumb, grâu, soia, culori artificiale, conservanți sau arome artificiale. Wellness face parte din familia de branduri de companie bine, rezultatul unei fuziuni între alimentele vechi de la Mama Hubbard și Eagle Pat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wellness natural`s aduce camion "alimente" în formă de câini la virginia beach