Ajutați-vă câinele senior cu wellness petmats

Restul siguri acolo

Ai pus vreodată pe un etaj dur? Este extrem de incomod. Dacă este brutal pentru noi, imaginați-vă ce este necesar pentru animalele noastre, în special pentru cei care suferă de probleme comune sau de cele care se află în ani de zile.

Desigur, nu vrem ca tovarășii noștri canini să fie incomod, chiar dacă se pare că se bucură de lounging pe lemn de esență tare cea mai mare parte a zilei. De aceea Wellness Petmats este atât de revoluționar. Această companie are proiectat un covor terapeutic, anti-oboseală care va perna și va susține articulațiile PET, oasele și întregul sistem scheletic.

Aceste covoare vor fi confortabile pentru câinele dvs., oferindu-i și un somn de noapte perfect sau un pui de somn rapid.

Fii siguri acolo

Producătorii de wellness Petmats au făcut cercetări și dezvoltări ample cu Neurologie animală, dezintoxicare, și Centrul de Comerțe în Michigan și cu Colegiul de Medicină Veterinară la Centrul de reabilitare a Universității de Stat din Michigan. Aceste covoare nu numai că oferă beneficii pentru animalele de companie, acestea sunt o soluție redusă de întreținere pentru părinții de companie; ei nu absorb nici măcar mirosurile!

LEGATE DE: Revizuire - Kess în casa de câine de casă

Tehnologia avansată a tehnologiei poliuretanice la forma unică a corpului animalului dvs., permițându-vă ca câinele să fie înjunghiat și mângâiat în timp ce vă aflați în fața locului său însorit sau oriunde este cel mai confortabil. Este durabilă, rezistentă la rupere, rezistentă la lichid, fără alergen și anti-microbiană.

Coperta Șervețele curate cu orice soluție de curățare în condiții de siguranță pentru animale de companie. În plus, vine în mai multe dimensiuni pentru toate rasele și tipurile de corpuri. De asemenea, este disponibil în culori neutre pentru a compliment orice decor de acasă. În plus, se face în Statele Unite.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune paturi de câine ieftine sub 20 de dolari

Fii siguri acolo

Părinții de companie se străduiesc cu privire la beneficiile lui Wellness Petmats pentru câinii lor cu probleme de șold și genunchi, Pentru cei care sunt incontinenți și chiar pentru acele pooches care doresc să sară de pe mobilier. Acest produs face ca aterizarea să fie atât de moale mai degrabă decât impactul de lemn din lemn de esență tare.

Wellness Petmats a fost în afaceri din 2007. Ei nu numai că ajută la nevoile și sănătatea copiilor noștri iubiți de blană, dar ei dau și înapoi. Compania este mândră să susțină K9 pentru războinici program care îi ajută pe acei oameni militari care au suferit efectele luptei.

Acești soldați curajoși sunt de multe ori lăsați cu PTSD de schimbare a vieții, care pot influența foarte mult viața lor de zi cu zi. K9 pentru Warriors îi ajută pe acești oameni să le împerecheze cu o terapie special instruită. Doar prezența acestor pooches este de multe ori suficient pentru a calma nervii ciupiți ai acestor oameni dedicați.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ajutați-vă câinele senior cu wellness petmats