New england pet expo lovind în acest weekend

New England Pet Expo lovind în acest weekend

Pentru cei din tine în gâtul pădurii (sunt din Maine, apropo), cei 6a Anual New England Pet Expo Își bate în acest weekend. Acesta va fi ținut la Alerppo Shriners Auditorium din Wilmington, Massachusetts. Scopul spectacolului este de a educa părinții de companie în New England cu privire la toate resursele disponibile pentru ei în zona lor locală. De asemenea, servește ca o mare platformă pentru organizațiile non-profit pentru a ajunge la sprijinul membrilor comunității.

Spectacolul este deschis doar sâmbătă, 19 septembriea de la 10 A.M. la 6 p.M. Participanții vor avea ocazia să descopere o mulțime de informații care vor aduce beneficii membrilor familiei lor blande. De la adoptarea la formare și educație la aprovizionarea cu animale de companie, această expoziție are un pic de tot. Vor fi peste 100 de companii și organizații reputate pe instrumentele de împărțire a mâinilor și informații pentru a ajuta părinții de companie să aibă o mai bună îngrijire a animalelor lor.

New England Pet Expo lovind în acest weekend

LEGATE DE: Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Vor fi demonstrații de agilitate, un concurs de talent pentru animale de companie, un concurs de costum și scaune muzicale de companie / proprietar care se întâmplă pe parcursul zilei. De asemenea, vor exista câțiva oaspeți speciali și informații despre evenimentele de adopție care vin în noile state Anglia. Vorbind despre adopție, Vor fi zeci de grupuri de salvare la eveniment, iar un eveniment de adopție mega se va întâmpla și la expoziție.

Noua England Pet Expo oferă, de asemenea, vaccinări reduse, preventive de inimă și preventivități de purici și microcipping. Vaccinări rabie nu voi să fie furnizate la expoziția din acest an. Alte activități de pe ordinea de zi includ divertisment live, demonstrații de ascultare și citiri de autor și semne de carte. Proprietarii de animale de companie care merg la eveniment vor avea oportunități de a învăța despre îngrijirea animalelor de companie, îngrijirea animalelor de companie, Comportamentul și formarea animalelor de companie, diferite tipuri de animale de companie / rase, care călătoresc cu un animal de companie, întrebări veterinare și voluntariatul.

Animalele de companie sunt binevenite la eveniment, dar trebuie să fie actuale pe toate fotografiile potrivite pentru vârstă, cu excepția cazului în care intenționați să vă actualizați fotografiile în timpul Expo. O etichetă a rabiei cu anul ștampilat este o formă acceptabilă de dovadă a vaccinărilor și puteți aduce și rezultatele titerului de sânge dacă nu imunizați câinii sau pisicile anual. Câinii trebuie să fie pe un plumb fix sau o leșcă retractabilă blocată, care nu depășește 6 metri în orice moment. Dacă animalul de companie de sex feminin este în căldură, ea nu poate participa și va trebui, de asemenea, să semneze o renunțare la animale de companie la intrarea în expoziție.

New England Pet Expo lovind în acest weekend

LEGATE DE: Top 10 cea mai bună ușă de câine (pentru pereți și uși)

Unii dintre expozanți care vor fi la îndemână includ toate laws Pet Talk Radio, Angell Animal Medical Center, Banfield Pet Hospital, Boston Poop 911, Jungle Bob, Petfinder.com, Pinups pentru tauri de pit, și Shorty Rossi "Boss" și câinele lui Hercules. Admiterea la Expo este gratuită, la fel ca și parcare.

Noul England Pet Expo este produs de Amazing Expos, un st. Louis, Compania bazată pe Missouri. 360 Sport & SynGrass oferă gazon pentru animale de companie pentru a-și face afacerea, și dogpoopbags.com donează toate pungile pentru eveniment. De asemenea, Boston Poop 911 oferă curățarea pentru toate deșeurile. Cu o gamă interesantă de activități, o lungă listă de expozanți și sponsori și tone de distracție pentru participanții cu patru picioare și cu două picioare, sună ca o expoziție va fi un moment minunat!

Dacă nu puteți face acest Pet Expo, poate fi una în zona dvs. în curând. Amazing Expos are evenimente planificate în Virginia, Arizona, Pennsylvania, Oregon, Ohio și multe alte state în următoarele câteva luni. Verificați site-ul lor pentru mai multe detalii. Pet Expos reprezintă o modalitate excelentă de a obține informații despre cele mai recente tendințe în tehnologia PET, produse, sănătate și instruire.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » New england pet expo lovind în acest weekend