3000 De aur retriever înscris în studiul de prim rang

3000 de aur retriever înscris în studiul de prim rang

Chloe nu-și dau seama, dar este un retriever de aur foarte unic. De fapt, ea este 3.000a Câine să fie înscris în Fundația Morris Animal Foundation Golden Retriever Lifetim. Este o realizare destul de o realizare!

Morris Animal Foundation este o organizație nonprofit care investește în știință pentru a stimula sănătatea animală la nivel global. Acest punct de reper Studiul retrieverilor de aur Ajută oamenii de știință să înțeleagă mai bine rolul pe care mediul, exercițiul, nutriția, genetica, comportamentul și alți factori joacă în dezvoltarea bolii canine, în special a cancerului.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Deși studiile longitudinale sunt destul de frecvente în cercetarea în domeniul sănătății umane, studiile ca acesta nu au fost niciodată făcute înainte de medicina veterinară. De-a lungul studiului, cercetătorii colectează eșantioane biologice și înregistrează detalii despre stilul de viață de la diferitele subiecte.

Studiile pe termen lung, cum ar fi aceasta, pot ajuta la dezvăluirea problemelor de sănătate care evoluează de-a lungul multor ani. Una dintre cele mai mari beneficii la studiile pe termen lung este că aceștia permit oamenilor de știință să înceapă să dezvăluie cauza anumitor boli și să le dea indicii cu privire la modul de prevenire a dezvoltării unor astfel de boli.

3000 de aur retriever înscris în studiul de prim rang

Dr. David Haworth, DVM, doctorat și președinte și CEO al Fundației Morris Animal, a recunoscut că acest studiu nu ar fi posibil fără ajutorul și participarea activă a comunității extinse de proprietari de câini că au avut plăcerea de a lucra cu. Ei lucrează, de asemenea, cu o mare comunitate de specialiști și sponsori veterinari care finanțează proiectul.

De asemenea, el spune că, deși studiul este centrat pe retrieverul de aur, alte rase de câine și, eventual, chiar și alte specii, vor beneficia în continuare de informațiile obținute. Studiul va furniza informații despre corelațiile bolii și factorii de risc asociați bolilor. Aceste informații vor putea fi utilizate, deși toate de medicina canine și, eventual, în medicina umană, de asemenea.

Cu toate că Studiul va continua de mulți ani, Experții din comunitatea Canine nu vor trebui să aștepte atât de mult timp pentru rezultate. Datele sunt în mod constant streaming și odată ce este validat, acesta va fi publicat.

LEGATE DE: Câine de baie sfaturi: Cum de a da un câine o baie

Testele sunt continuu continuu, iar rezultatele sunt returnate medicilor veterinari de studiu de îndată ce sunt finalizați. Unele eșantioane sunt analizate imediat, în timp ce altele sunt stocate pentru utilizare ulterioară.

De asemenea, fiecare membru al studiului trebuie să completeze chestionare din când în când și acestea sunt, de asemenea, analizate pe o bază de funcționare. Scopul studiului nu este doar pentru a ajuta pacienții în viitor, ci și pentru a ajuta pacienții curenți care așteaptă ca noile informații să fie descoperite acum.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3000 De aur retriever înscris în studiul de prim rang