8 Sfaturi de fotografiere pentru copii pentru a lua poze mari pentru instagramul animalului tău

IF Aveți propriul dvs. blog de companie sau să ruleze contul dvs. Fido`s Instagram, ați putea dori să faceți fotografii ale alimentelor câinelui dvs. și tratați. Acest lucru este valabil mai ales dacă le faceți singur și aveți rețete pentru a împărtăși! Fotografia de mâncare pentru câini poate fi dificilă, și este mult diferită de fotografia de companie.

Cele mai bune sfaturi de fotografiere a alimentelor pentru câini

Desigur, calitatea fotografiilor pe care le luați va varia în funcție de calitatea camerei pe care o utilizați. Nu aveți nevoie să cheltuiți mii de dolari pe o configurare a camerei pentru a captura fotografii frumoase și puteți face fotografii cu telefonul dvs. mobil fie. O căutare rapidă pe Internet vă va oferi câteva idei bune de camere în gama dvs. de prețuri și există Doggy Social Media Stele Putem învăța toți (dintre care unii voi mai spune mai jos).

Fotografia este o artă și fără o pregătire adecvată, nu vă puteți aștepta ca fotografiile să arate ca cele pe care le vedeți în reviste. Este nevoie de o mulțime de practici și experiență pentru a ști cum să utilizați iluminat, unghiuri și recuzită în avantajul dvs. Aceste sfaturi vă vor oferi elementele de bază, dar dacă doriți cu adevărat să știți cum să luați fotografii de bună calitate ale alimentelor câinilor și vă sugerăm să luați o clasă de fotografie sau să întrebați sfatul unui fotograf experimentat.

Înainte de a intra în întreaga listă de sfaturi de fotografiere a alimentelor pentru câini, vă recomandăm să răsfoiți sfaturile de câine de top Homemade Dog Alimentare - Samantha ia niște fotografii foarte mari și apetisante ale meselor de casă. S-ar putea să o întrebați și să o întrebați pentru unele îndrumări cu privire la modul în care transformă fiecare masă câine în fotografii.

De asemenea, citiți: 6 sfaturi de fotografie de câine - cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

Sfaturi pentru fotografii pentru copii
Cum să luați fotografii bune de mâncare și tratați de câini

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de alimentele familiale (@frommfamily)

1. Iluminat

Aveți absolut trebuie să aveți iluminatul potrivit atunci când încercați să faceți fotografii de alimente. Vedeți cum fac profesioniștii - majoritatea companiilor de mâncare pentru câini cu conturi Instagram sunt un bun exemplu în acest sens. Aruncați o privire la această fotografie frumos aprinsă de la De la alimentele familiale (@frommfamily).

Din fericire, aveți nevoie doar de o singură sursă de lumină pentru a obține imaginea perfectă. Sursa de lumină pe care o utilizați pentru fotografierea alimentară trebuie să fie mare și luminoasă. De preferință, acesta va fi difuzat, astfel încât să nu vă orientați în produsul final. Un difuzor este, de asemenea, necesar pentru a vă asigura că lumina se răspândește asupra alimentelor sau tratează destul de bine.

Evident, puteți utiliza iluminarea artificială pentru această sursă de lumină. Cu toate acestea, înainte de a ieși și uita-te la sursele de lumină de fotografie cum ar fi cutii moi, vezi dacă aveți o fereastră frumoasă care obține o lumină bună. Lumina naturală poate funcționa foarte bine atâta timp cât devine destul de luminos, și folosind o fereastră vă va salva destul de puțin bani pe consumabilele de iluminat.

LEGATE DE: 5 sfaturi de expert pentru lătrat Photoshoots de câine minunat

2. Diferite unghiuri

Când încercați să fotografiați alimentele câinilor, este important să luați câteva imagini diferite din diferite unghiuri. Din moment ce obțineți o fotografie apropiată, este greu să vă spuneți care dintre ele iese bine imediat. Cu toate acestea, chiar și un unghi simplu, cu un pic de răsucire, poate funcționa bine, ca în această fotografie acasă cu mâncăruri delicioase de câine proaspete de la NOM NOW ACUM (@nom_nom_now):

https: // Instagram.COM / P / BEMTRVGLVMR /?luate de = nom_nom_now

Luați mai multe imagini de la directă deasupra, din lateral și în diferite unghiuri și vederi, astfel încât atunci când încărcați fotografiile pe computerul dvs., puteți avea unele opțiuni disponibile.

Uneori ceea ce credeți că ar putea să arate bine pe ecranul dvs. mic aparat de fotografiat se termină în căutarea nedorită atunci când dimensiunea maximă pe computer. Dacă aveți mai multe opțiuni, vă asigură că nu trebuie să treceți prin procesul de pregătire a alimentelor și fotografiile din nou. Luați-o de la cineva care a fost acolo și # 8230; Asta e extrem de frustrant.

3. Intră acolo!

Dacă sunteți obișnuiți cu fotografia obișnuită, probabil că veți încerca să obțineți o vedere largă a felului de mâncare, cu întregul lucru în împușcat, precum și un fundal. Nu vă limitați! Ridicați-vă aproape și personal. Nici măcar nu trebuie să includeți câinele dvs. complet, un fel de echipă la Dincolo de alimentele naturale pentru animalele de companie (@Beyondpettfood) a făcut aici:

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de alimentele naturale de animale de companie (@beyondpetfood)

Uneori imaginea dvs. va ieși mai bine dacă măriți și evidențiați detaliile. Ca și vârful de mai sus despre unghiuri, luați câteva fotografii diferite de la distanțe diferite pentru a vedea ceea ce iese cel mai bine.

Amintiți-vă, atunci când fotografiați alimentele, chiar și fotografii de hrană pentru câini, aveți o perioadă limitată de timp. Luați mai multe fotografii rapid, astfel încât să nu trebuiască să treceți din nou prin proces dacă fotografia nu iese bine.

4. Care se ocupă de alimente urâte

Dog alimente nu este întotdeauna cel mai atractiv lucru de fotografiat. Tratamentele în formă ar putea arăta bine chiar de pe lilieci, dar dacă faceți kible de casă sau alte mese zilnice pentru puii dvs., uneori nu pare prea apetisant. Dar este vorba despre cum vă apropiați de ea. De exemplu, acest fel de mâncare de mai jos de la Lăsați-i să fie câini (@letthembedogs) ar fi putut arăta destul de neplăcut, dar în schimb pare delicios:

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de câini de aventură hrănită brută (@letthembedogs)

Dar dacă nu sunteți la fel de calificați ca fotograful să fie câini, iar când aveți probleme la obținerea acestuia să arate bine, încercați să luați o abordare diferită. Utilizați sfaturile de mai sus și de mai jos, combinați-le și luați multe fotografii. Obțineți creativi.

Faceți fotografii ale ingredientelor în loc de întregul vas pus împreună. Încercați să plac alimentele pe o placă fantezie sau să faceți o imagine a unei mușcături într-o lingură sau o sticlă mică. Amintiți-vă că plăci colorate sau boluri de servire pot lua ochiul departe de alimentele urâte. Obțineți creativi! Nu vă simțiți ca tot ce puteți face este să faceți o imagine a felului de mâncare sau tratați într-un castron.

5. Îndepărtați aglomerația

Indiferent dacă faceți fotografii cu numai alimentele finite sau fiecare pas în timp ce mergeți, veți dori să reduceți dezordinea în zona fotografiată. Dacă gătiți pentru pooch-ul dvs. folosind rețete de casă pentru câini de casă, șansele aveți o mulțime de ustensile afară: linguri, cuțite, plăci de tăiere, tigăi etc. Scoateți-le din împușcat!

Aici este o căutare curată și apetisantă din Samantha`s Rețeta recentă a alimentelor pentru câini:

Rețetă ieftină pentru câini de casă

Având un suport ca un compliment pentru vasul este un lucru; Având punctul dvs. focal copleșit de ustensile de bucătărie este altul. Asigurați-vă că indiferent de ce altceva este în fotografia dvs., mâncarea sau tratamentul este primul lucru pe care îl este atras de ochiul dvs. pentru o fotografie de succes.

LEGATE DE: Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

6. Păstrează-l curat

Ați văzut vreodată concursul de bucătărie arată ca bucătarul de fier? Ei își plătesc perfect felurile de mâncare, asigurându-se că nu este în afara locului. Acest lucru se datorează faptului că o placă curată arată mai atrăgătoare oamenilor. Chiar dacă lucrați cu comercial sau homosexual de casă, Este important ca masa să aibă un aspect curat și curat.

Verificați cât de bine structurat această masă de mâncare brută de la @Cali_da_staffy arata:

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de American Staffordshire Terrier (@littlevelvethippo)

Plasează mâncarea cu ușurință, folosind toate ustensilele necesare. Apoi, urmați cu un spargerie sau un prosop de hârtie; Ștergeți orice prăjire sau scurgeri care sunt pe placă. Acest lucru vă va oferi un aspect frumos și curat, care atrage atenția asupra mâncării, în loc de o mizerie.

7. Includeți câinele!

Da, este minunat să ai o fotografie apropiată care prezintă vasul. Dar dacă postați o rețetă sau o recenzie, includeți o imagine a puilor dvs. care se bucură de alimente! Aceasta este o modalitate excelentă de a vă personaliza postul de blog sau pagina web și va arăta că rețeta și revizuirea dvs. este susținută de către animalul dvs. de companie.

În plus, dacă cineva vizitează site-ul dvs., șansele sunt ei iubesc câinii! Ei vor dori să vă vadă animalul în toate tipurile de situații drăguțe, inclusiv mâncarea. Un alt plus? Aveți un mascotă gratuită pentru site-ul dvs. sau pe blogul PET. Contul popular de instagram Popeye câinele alimentar (@popeyethefoodie) Nu luați fotografii alimentare pentru câini, dar este un exemplu deosebit de a include în mod eficient pooch-ul dvs. pentru a vinde imaginea:

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de Popeye câinele alimentar (@popeyethefoodie)

8. Păstrați-o constantă

O problemă pe care mulți oameni o au atunci când încearcă să fotografieze alimentele sunt păstrate suficient de constante pentru a reduce neclaritatea. Poate fi deosebit de dificil când încercați să obțineți aproape de alimentele de câine. O modalitate ușoară de a rezolva această problemă este să plasați camera pe ceva stabil.

Dacă sunteți dispus să petreceți puțin bit de bani, Un mini-trepied este o modalitate excelentă de a vă susține camera în timp ce vă dați încă un control complet asupra loviturii. Dacă nu doriți să faceți o achiziție, ceva constant ca o grămadă de cărți poate funcționa foarte bine. Cu iluminare adecvată și o mână constantă, veți putea să luați fotografii uimitoare cum ar fi Lana (@lana_the_mini) Aici:

Vedeți acest post pe Instagram

Un post comun de Lana & Luke (@lanandluke)

Chiar dacă fotografia alimentară diferă foarte mult de fotografia obișnuită, nu trebuie să fie prea complicată. Cu puțină practică, veți fi înfricoșați fotografii profesionale în cel mai scurt timp. Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să începeți, indiferent de ceea ce aveți nevoie de mâncare și să tratați imagini pentru!

Citiți următorul: 6 sfaturi despre cum să faceți fotografii minunate ale unui câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi de fotografiere pentru copii pentru a lua poze mari pentru instagramul animalului tău