Cum să opriți un câine de la cerșit pentru mâncare tot timpul!

Unul dintre cele mai persistente lucruri nepotrivite pe care câinii de companie îl fac pentru mâncare. Și adesea o fac dacă vrem să împărtășim cu ei sau nu.

Odată ce câinele dvs. figurează că unele dintre noul NOM mirositoare s-ar putea sfârși în burtica ei, strategiile ei de cerșit și de obicei nu se opresc până când masa este completă și toată mâncarea a dispărut.

Câinii noștri doresc mâncarea noastră și ei sunt dispuși să se cerșească fără încetare dacă înseamnă că ar putea să mănânce chiar și o mică mușcătură de ea. Uneori este drăguț, dar pentru o mulțime de îngrijitori de câini și oaspeții de cină, este enervant.

Citiți mai departe pentru a afla cum să vă păstrați pooch-ul de a distruge fiecare masă pe care o consumați cu cerșind nerușinată. Vă explicăm cum puteți folosi răbdarea și formarea consecventă pentru a vă învăța câinele să nu mai cerșească pentru mâncarea dvs. într-un mod care lucrează pentru ea - și pentru dvs!

Cum să opriți un câine de la cerșind: Takeway-uri cheie

  • Câinii cerșesc pentru mâncare pentru unul din cele două motive principale. Fie că sunt malnutriți și au nevoie de mai multă mâncare, sau au descoperit pur și simplu că prin cerșind, ei se bucură de bucătăria delicioasă a mâncării umane (care, fără îndoială, gust mai bine decât mâncarea proprie).
  • Din fericire, există modalități de a vă instrui câinele pentru a opri cerșind. Ca și în multe alte soluții de formare, trebuie să vă învățați câinele să înlocuiască comportamentul nedorit (cerșind) cu unul mai de dorit (cum ar fi așteptarea cu răbdare pe covorașul ei).
  • Dacă nu aveți timp sau răbdare să folosiți soluții de formare, puteți folosi doar Soluții de management Pentru a opri problema. Aceasta înseamnă a face lucruri cum ar fi păstrarea animalelor de companie de la masa de masă la mese de masă prin utilizarea porților sau hrănirea câinelui într-o altă locație în același timp sunteți mâncați.
Majoritatea câinilor vor certa pentru mâncare

Câinii cerșesc pentru mâncare: este exact ceea ce fac

Toți iubitorii de câini se pot referi la această experiență:

Ați pregătit o masă delicioasă și stați jos pentru a vă bucura de ea, dar nu vă puteți scutura sentimentul că sunteți ... urmăriți. Vârful nasului câinelui dvs. este vizibil sub masă și puteți auzi și simțiți-o ușor de respirație fierbinte pe Shin. Destul de sigur, există bătăile predictibile drool care se formează pe picior.

Câinele tău dorește să se bucure de masa cu tine, și ea pare cel puțin la fel de entuziasmat ca tine despre cât de bun miroase.

Ea trage armele mari. Ochii uriași. O urcă ocazională. Odihnindu-se ușor pe genunchi, apoi înclinat pe ea dacă nu te uiți la ea destul de repede. Puneți piciorul dvs. atât de des.

Pe măsură ce masa ta se apropie într-o închidere, ea ia rampă ofensiva - preocuparea ei crește ca numărul de tidbite de pe placa dvs. scade constant. Ea scapă ocazional. Ea face niște trucuri pe care le știe. Pula Drool atinge proporții epice.

Când îți termini masa, te întrebi la toate teatrele pe măsură ce aruncați un pic de mâncare în direcția ei. Dispare în gura ei și vă întrebați dacă chiar o are chiar înainte de a-și dispare gâtul. Ar putea ca acelei mici bucăți să merite toate acest efort pentru poochia ta?

Ai putea să o întrebi, dar nu trebuie.

Știi că va fi chiar acolo, sub masă, gata să încerce din nou data viitoare când stai jos să mănânci.

De ce Câinii cerșesc pentru mâncare?

Câinii au o istorie lungă de iubire a oamenilor alimente & # 8212; Acesta nu este un lucru nou. Dar există câteva motive diferite pe care le fac.

Și, ca și în multe comportamente de câini, Trebuie să înțelegeți motivele pentru care câinii fac lucrurile pe care le fac pentru a le schimba. Vom explica cele două motive cele mai frecvente pe care câinii cerșesc mai jos.

Câinii cerșesc pentru că funcționează

Este probabil ca strămoșul de lup de câine modern, a descoperit că se împrietenește și ajutând oamenii pentru o parte din masa noastră, merită efortul.

Lupii au învățat să ceară de la oameni

Câinii moderni nu pot oferi atât de multă asistență de vânătoare sau de păzire, deoarece acei câini vechi au făcut-o, dar ei ar dori să-și păstreze împărtășind mesele noastre!

Câinii noștri "frecventă cerșind pentru alimente este un mare indicator că ei cred că chiar și cel mai mic gust merită efortul și acesta este unul dintre motivele principale câinii cerșesc - functioneaza.

Acei câini timpurii nu erau la fel de buni la cerșit ca câinii noștri moderni "# 8212; Animalele de astăzi au reușit.

Ochii uriași, plânsul, apartamentul blând (sau nu-atât de blând) și # 8212; Aceste lucruri sunt toate orientate pentru a ne atrage atenția și a ne încuraja să furcii peste niște gustări.

Multe dintre comportamentele de cerșit pe care le vedem câinii noștri de companie sunt comportamente ușor ajustate pe care puiul le îndeplinesc atunci când părinții lor sunt în jur, ceea ce este modul în care puii cer atenție și mâncare.

Câinii cerșesc pentru că sunt subnutriți

Un alt motiv pentru care câinele dvs. ar putea să ceară pentru mâncare este că ea nu poate obține suficiente calorii sau nutriție din dieta ei actuală.

Câinii subnutriți pot să cerșească

Cu toate acestea, dacă tu și câinele tău trăiesc în Statele Unite, acest motiv nu este probabil, ca Mai mult de jumătate dintre câini în u.S. sunt supraponderali.

Dacă vă hrănești câinelui dvs. o chumă comercială cu o declarație AAFCO pe ea și primește numărul corect de cești de alimente în fiecare zi pe baza greutății sale (există un loc pe containerul alimentar care conturează aceste informații), probabil că este consumatoare exact ceea ce are nevoie.

Dacă sunteți încă îngrijorat de faptul că câinele dvs. poate fi subnutrit, aveți un chat cu VET dvs. Unele boli cauzează dezechilibre la nivelul zahărului din sânge sau afectează capacitatea lor de a digera alimentele în mod corespunzător, iar acele schimbări corporale pot determina ca câinele să se simtă foame, ceea ce poate crește uneori comportamentele de cerșare.

Multe fețe de cerșit

Ceea ce face ca câinele obișnuit să pară comportamente și să sune cum ar fi? Atât de bucuroasă că ați întrebat! Mai jos, vom desființa câteva dintre cele mai comune comportamente de cerșare Doggo.

  • Privind - acei ochi imensi de catelus și urechi plate sunt limbajul universal al corpului pentru "vă rog?!"
  • Whining - Acesta poate fi un sunet mic, ocazional sau un piercing, persistent.
  • Saliva - Pavlov a avut dreptate, câinii drool când cred că timpul de mâncare s-ar putea întâmpla în orice moment.
  • Pawing - atingându-vă cu laba, oriunde te poate atinge.
  • Nudging - atingerea sau împingerea la tine cu nasul ei.
  • Lins & # 8212; Acest lucru se poate transforma rapid într-o baie mini-baie pentru dvs., mai ales dacă câinele dvs. nu vrea să nu mai înceții să o facă.
  • Gâfâind - Dacă gâfâitul începe brusc să se întâmple la timpul de masă, acest comportament este probabil cauzat de nervi sau emoții, și nu pentru că câinele dvs. este prea cald.
  • Lătrat - Cererea de lătrat este destinat să vă atragă atenția și de obicei funcționează. Este adesea răsplătită de cel puțin o privire din partea oamenilor din apropiere.
  • Plasându-i capul pe poală sau la picior - Un alt mod de a vă atrage atenția, acest comportament este adesea urmat de împingerea sau înclinarea pe tine în mare măsură dacă inițial ignorată.
  • Oferind comportamente instruite fără a fi curat - Câinii care fac acest lucru știu că efectuarea comportamentelor instruite merită o recompensă, așa că câinii pot oferi să facă trucuri pe care le cunosc când vor o recompensă.

Aceste comportamente de cernere pot varia de la subtil și rar la exuberant și consecvent. Dacă un comportament pe care-l face câinele dvs. în trecut a fost eficient în a-și obține atenția sau mâncarea, ea va încerca adesea din nou să vadă dacă lucrează în continuare.

Feriți-vă de fața dvs. orb: Proprietarii pot opri observarea cerșilor

De când locuiți cu câinele de zi cu zi, S-ar putea să nu observați cu adevărat toate anticurile cerșilor Ea expune în încercarea de a vă atrage atenția în timp ce gătiți sau mâncați.

Dar, ori de câte ori prietenii sau familia dvs. apar, nu pot ajuta decât să observe comportamentele flamboyant și zgomotoase de cerneală exponate de câine. Și mulți oameni se simt inconfortabili de a fi accentul comportamentului unui câine de cerșit.

Uneori, cerșiarul provoacă oaspeți să dea câinelui rezident o bucată de masă într-o încercare de ao mulțumi. Dar când o fac, adesea constată că eforturile câinelui se înmulțesc în timp ce încearcă să achiziționeze și mai gustoase de la noul ei cel mai bun prieten al ei.

Oaspeții nu pot ști cum să-ți facă pooch-ul să-l oprească. Nici nu pot avea nervul să menționeze problema gazdei lor "# 8212; mai ales dacă este ignorată de toți ceilalți.

Dar indiferent de modul în care oaspeții dvs. se ocupă de ea, Este responsabilitatea dvs. să fiți atenți la comportamentele câinelui tău și faceți ceea ce puteți să le încheiați.

Dacă oaspeții dvs. s-au plâns de comportamentul câinelui dvs. în timpul meselor și sunteți gata să opriți Shenaniganii, Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să recunoașteți comportamentele problematice. Apoi, vă puteți concentra pe schimbarea acestora.

Cum să-ți antrenezi câinele pentru a opri cerșind pentru alimente: un plan pas cu pas

mulți câini cerșesc pentru alimente

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți când încercați să abordăm problema câinelui dvs. de cerșit este că Câinii repetă comportamentele care au succes.

Această declarație conduce practicile utilizate cu tehnici de formare pozitivă a armăturii, care s-au dovedit a fi o modalitate excelentă de a preda câinilor.

În această situație particulară, cerșia câinelui dvs. este întărit - în mod specific, prin atenția și resturile de alimente de la omul care mănâncă la masă sau pregătindu-se cina.

Și, din păcate, acest lucru înseamnă Câinele dvs. va continua să repete comportamentele de cerșare atâta timp cât acestea continuă să se dovedească a avea succes.

Aceasta înseamnă că dacă oricine la orice punct vă hrănește câinele de la masă sau în timp ce gătiți, va continua să cerșească, pentru că acest comportament plătește încă.

Pasul 1: Ignorați

Dacă câinele dvs. este în mod consecvent Ignorat când cere, comportamentul de cerșit va diminua treptat și va dispărea.

Acest lucru înseamnă că niciunul dintre comportamentele de cerșit pe care le-ați dori să le spuneți la revedere pentru a putea provoca orice răspuns de la oricine. Nu arată, fără mângâiere, și cu siguranță nu gustări.

Orice cantitate de atenție poate provoca un obstacol în această tehnică de formare.

Câinele dvs. nu va lua probabil această lipsă de răspuns în liniște. Dimpotrivă, un model de comportament cunoscut ca o "izbucnire de dispariție" se va întâmpla, probabil, cel puțin o dată când ignorați cerșetorul câinelui tău.

Într-o explozie de extincție, Orice comportamente de cerșit pe câinele dvs. a făcut în trecut va fi expusă în totalitate În timp ce încearcă să obțină alimente în burtă. Ea a lucrat înainte, așa că se dublează, presupunând că, cu suficientă persistență, comportamentele ei de îndoială vor lucra încă o dată.

Dar vor trece.

Fi. Rabdator.

Dacă puteți călători acest val de comportament până când dispare, cerșetorul va dispărea. Și odată ce merge, va fi plecat pentru totdeauna.

Cu excepția cazului în care, asta este, cineva începe să vă hrănească din nou câinele de la masă.

Ignorând câinele dvs. atunci când ea cere trebuie să fie o guvernare permanentă a gospodăriei pentru fiecare persoană care vine prin ușă Dacă doriți ca comportamentul de cerșit să dispară pentru totdeauna.

Pasul 2: Înlocuiți

Poate dura destul de mult pentru un comportament cu o istorie lungă de armare care urmează să fie stinsă, mai ales dacă câinele dvs. este încă întărită pentru cerșit ocazional.

Multe familii au cel puțin o persoană care nu-i deranjează pe cerșetorie sau care îi place când câinele plătește atât de multă atenție acestora. Prin urmare, Multe gospodării care conțin un Burry Begger aleg să antreneze un an incompatibil comportament Pe lângă ignorarea cerșetorului.

Acest tip de comportament nu poti să fie efectuate în același timp cu cerșetorii de câinele dvs., astfel încât să poată înlocui cerșind cu un alt comportament pe care îl doriți mai mult. Câinele dvs. va dori și el, deoarece va putea câștiga o armare consecventă pentru ao face.

Comportamentul meu preferat de înlocuire pentru a învăța câinii care cerșesc pentru mâncare este "du-te la mat", sau unii alții & # 8221; abilitate. Aceste abilități cue câinele dvs. pentru a merge la un loc desemnat și pentru a rămâne acolo.

Am acoperit formarea MAT în detaliu înainte, Dar vom scăpa de elementele de bază de mai jos!

Predarea câinelui tău și # 8221;Dog locul de antrenament
  • Alegeți un loc (care ar putea fi o baie, prosop, Pat de câine suplimentar, sau orice altceva similar) și Decideți unde va merge.
  • Utilizați tratamente pentru a ajuta Convingeți câinele dvs. pentru a pune toate cele patru picioare pe covor sau pat, apoi faceți clic pe și recompensați-o pentru succes.
  • Cue "în jos" (Așezați-o) și faceți clic și recompensați pentru succes.
  • Dați-i câteva tratamente pentru a rămâne în loc Înainte de a utiliza un cuvânt de eliberare (cum ar fi "OK" sau "Free"), atunci încurajați-o să se ridice și să se miște.
  • Practicați-vă că ați încurajat câinele să se întoarcă în patul ei și se așează acolo pentru sume scurte de timp. Se adaugă treptat durata prin încetinirea cât de repede le dați tratamentelor pentru a rămâne pe covorașul ei.
  • Adăugați o vină verbală când se poate îndrepta ușor la covorașul ei și să rămână scurt timp în timpul practicii. Spuneți cue "locul" o dată înainte de a vă gestiona spre covor și continuați să dați un clic și să tratați pentru a sosi și a stabili. Spuneți cuvântul ei de eliberare înainte de a se ridica.
  • Adăugați distanța până la "locul" inițial Cue luând un pas sau două departe de covorașul câinelui tău și să-i dai un tac pentru a merge pe covor. Faceți clic și tratați pentru succes. Spuneți cuvântul ei de eliberare înainte de a se ridica. Adăugați distanța treptat, cu o mulțime de practici la fiecare distanță. Dacă ea oprește să înțeleagă ceea ce cereți, obțineți un pic mai aproape de covor și practică mai mult la acea distanță.
  • Adăugați distanța la cât de departe puteți fi în timp ce rămâne pe covorașul ei. Faceți acest lucru treptat și continuați să vă întoarceți în partea ei pentru a-și da tratamentul în timp ce rămâne pus. Este mult mai greu pentru ea să continue să facă acest lucru în timp ce vă deplasați din vedere, adăugați-vă treptat dacă aveți nevoie. Nu uitați să o eliberați înainte de a se ridica.

Învățând câinele dvs. pentru a merge la covorașul ei în Cue este o modalitate excelentă de a-i da altceva de făcut pentru a face acest lucru pentru a putea obține în continuare recompense pentru. Cel mai bine, o va trimite departe de zona ei obraznică de cerșit în timp ce vă pregătiți sau vă bucurați de mese.

Ca să nu mai vorbim despre, Este, de asemenea, un mare comportament calmant pentru a adăuga la repertoriul câinelui dvs!

Doar Asigurați-vă că începeți pregătirea locului când este nu mese de masă Deci, câinele dvs. poate practica să meargă la patul ei și să rămână acolo fără istorie gustoasă, făcând lucrurile mai dure decât să fie.

Odată ce ea a stăpânit elementele de bază, puteți începe să așteptați să rămână pe mat în timp ce vă bucurați de cină.

Util Sfaturi de instruire pentru a ține minte

Acum că am acoperit elementele de bază de instruire pentru eliminarea comportamentului de cerșit, dorim să împărtășim două sfaturi utile pentru a face ca procesul să meargă fără probleme.

Lucrați în scopul dvs

Tratați plasarea (în cazul în care câinele dvs. primește și mănâncă tratamentul) este o considerație destul de importantă pentru formarea locului. Vrei ca câinele tău să se simtă ca munca ei grea este recompensată în timp ce ea rămâne într-un loc bun în timpul mesei.

Deci, asigurați-vă că Aruncați-o tratați cu exactitate, așa că au păcătuit lângă ea și îi permit să se bucure de răsplata ei fără a fi nevoie să se miște.

Tratează că a plecat, forțând astfel câinele să se ridice să le mănânce, va fi contraproductiv. Ei o să-i încurajeze Nu mai face nimic Așa că ar putea să-și dea și să mănânce tratamentul.

Dă-ți câinele distractiv, lucrurile în siguranță pentru a mesteca

Pentru a ajuta la consolidarea câinelui dvs. mai consecvent și mai puțin probabil să o facă să se ridice înainte de ao elibera, da-i o jucărie inteligentă ca a umplute Kong sau a Pret timp de mestecare de lungă durată.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să vă întrerupeți masa de mai multe ori pentru a vă oferi pooch-urile unor gustări de succes, deși tratamentul ocazional Tiny Training va ajuta la încurajarea ei să continue să facă acest lucru.

Pet Trainer PRO Sfat

Durata indicii precum "loc" sunt promisiuni; Dacă vrei ca ea să fie consecventă, nu poți uita de poochia ta.

Ar trebui să-i consolidezi cu succesul și # 8220; # 8221; comanda cu tratate, și trebuie să-i dai un semn de eliberare când ești pregătit pentru ea să-și părăsească locul.

O alternativă la formare: Soluții de management

Ce se întâmplă dacă schimbarea comportamentului de cerșare a câinelui dvs. nu se poate întâmpla înainte de un eveniment planificat sau știți că oaspeții dvs. nu vor fi capabili să vă împovărează pe câinele tău adorabil practicat, chiar dacă le cereți să nu o hrănească?

Nu vă faceți griji, # 8212; Puteți aborda problema prin managementul caninei. Câteva dintre lucrurile pe care doriți să le încercați includ:

  • Hrăniți câinele o masă inainte de Începeți să gătiți sau să mâncați poate ajuta la scăderea cantității de comportamente de cerșit pe care le vedeți, deoarece ea nu va fi la fel de foame după ce a mâncat propria sa masă.
  • Hrăniți câinele o masă in timp ce Te pregătești cina sau stai jos să mănânci Cu câinele dvs. în siguranță în spatele ușii închise ale unei camere sau cu o cutie este o modalitate frumoasă de a gestiona și de a împiedica cerșarea în timpul mesei.
  • Folosind uși sau Porțile de câine, Puteți împiedica ca câinele să aibă acces la masă sau la bucătărie. Aceasta este o modalitate excelentă de a gestiona comportamentul de cerșit și este de asemenea util să faci în timp ce câinele tău învață să rămână în locul ei în timpul pregătirii sau meselor de mâncare - chiar dacă se ridică pentru a vedea dacă oricare dintre mâncarea ta este pentru ea, ea poate "Accesați sala de mese pentru a cere sau a căuta alimente abandonate pe podea.
  • Folosind o cravată în jos este o modalitate excelentă de a limita libertatea de mișcare a câinelui într-o zonă mică lângă locul în care se află cravată în jos. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă ajuta câinele să rămână aproape sau pe locul ei. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că vă puteți supraveghea câinele în timp ce este atașată la o cravată în jos pentru a vă asigura că nu mestecă sau se încurcă în ea.
utilizați porți pentru câinii care cerșesc

Câine Întrebări frecvente

Mulți oameni au întrebări despre subiectul comportamentului de cerșit, așa că am încercat să răspundem la unele dintre cele mai frecvente.

Ce se întâmplă dacă mai vreau să împărtășesc o parte din mâncarea mea cu câinele meu ocazional?

Cele mai multe dintre Alimentele pe care le mâncăm sunt bine pentru noi să împărtășim câinii noștri, Dar dacă încercați să descurajați sau să eliminați cerșind, nu dați mâncarea câinelui dvs. când sau unde se cerșește activ.

Oferindu-i mâncarea într-o altă locație (când este deja în apropiere de cealaltă locație și nu se certa lângă tine) sau în castron după ce o masă sa încheiat, sunt soluții minunate care vă pot ajuta câinele să afle că cerșind că cerșetorul nu este mai eficient.

Ce se întâmplă dacă câinele meu cere pentru mâncare în bucătărie în timp ce gătesc?

Mulți câini iubesc să fie ajutoare de bucătărie, dar dacă sunt periculos de picioare, este posibil să doriți să decideți asupra unui plan de formare și gestionare în cazul în care câinele dvs. este în timp ce gătiți.

Predarea "lăsați-o" este, de asemenea, un mare scop, în felul acesta puteți lăsa câinele dvs. să știe să nu mănânce elementul de alimente pe care se interesează.

Va spune câinelui meu să plece, fă-o să înceteze cerșind?

Probabil ca nu.

Dacă câinele dvs. solicită mâncarea și atenția de la dvs. în timp ce mâncați, dându-i deloc o atenție, chiar și cu un ton furios, îi spune că ați observat eforturile ei și ea ar putea fi răsplătită în orice moment.

Ignorând în mod consecvent un comportament pe care nu-l place, cum ar fi cerșind, este cel mai bun mod de ao opri.

***

Câinii noștri de companie iubesc să se bucure de mesele noastre cu noi și odată ce le dăm lucruri bune de făcut în loc de îndoială în toată timpul de masă, ne putem bucura de mâncarea noastră lângă tovarășii noștri de canini mult mai mult!

Câinele dvs. cere pentru mâncare când tu sau oaspeții tăi mănâncă? Care este cel mai enervant lucru pe care îl fac în timp ce cerșesc? Ce comportament ați învățat câinele dvs. care îi face să înceteze cerșind?

Distribuiți-vă experiențele (și orice întrebări pe care le aveți) în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la cerșit pentru mâncare tot timpul!