Cum să opriți comportamentul câinelui cerșind

Câine de cerșit de comportament

Acei ochi mari, rotunzi, că capul adorabil, Micul capitolul Forlorn & # 8230; este greu să reziste unui câine care cerșește pentru resturi, dar învățând despre câine cerșind și cum să o oprească va fi benefic pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Va fi mai sănătos pentru el și nu veți fi supărați de un drooling, cerșind dăunător.

În timp ce cerșind, câinele tău poate părea că suferă de teribil. Oh, săracule. Dar, știi foarte bine că nu are foame pentru că ai pus mâncare pentru câini În vasul său în fiecare zi. Astfel încât bucata de pui sau chip de cartofi crocante nu o va face sau nu-l va sparge. De fapt, l-ar putea răni.

Chiar dacă câinii și oamenii sunt amândoi mamifere, asta nu înseamnă că amândoi avem biologia de a digera aceleași alimente. Mulți alimente umane poate fi periculos și chiar fatal pentru câini. Doar dacă nu sunteți foarte familiarizați cu ceea ce este în masă (aceasta include ierburi, uleiuri, conservanți ascunși și mirodenii), nu riscați sănătatea câinelui tău.

Pentru o listă generală de NO-NOS în ceea ce privește persoanele alimentare, a se vedea ASPCA Site-ul de control al otrăvurilor sau lista societății umane Alimente periculoase.

Citiți și: 5 cele mai bune spray-uri repellente de câine - o modalitate de a corecta comportamentul rău

Cum să opriți comportamentul câinelui cerșind

Câine cerșit comportament și cum să o oprească

La un moment dat în viața sa, câinele dvs. a dat seama că o anumită combinație de acțiuni, cum ar fi plânsul, picătând aerul și punerea capului în poala ta, va provoca un răspuns alimentar. Deci, fiind un animal inteligent, el repetă aceste acțiuni când vrea ceva de la tine.

Cerșind pentru alimente este un comportament învățat și nu ceva pe care câinii se naște știu.

Curbarea comportamentului de cerșit va face un efort din partea și coerența dvs. În esență, va trebui să Antrenează-ți câinele să nu certezi. Pentru a începe, asigurați-vă că toată lumea la domiciliu știe că câinele dvs. va avea câteva reguli noi.

Veți dori, de asemenea, să aveți un chat cu orice ședters de câine câinele dvs. ar putea vedea și oricare alți vizitatori obișnuiți. Dacă refuzi să recompenseze cerșind câinelui tău, dar copiii tăi încă îl alunecă resturi la cină, toate eforturile tale de a instrui comportamentul din câinele dvs. va merge neîncetat.

LEGATE DE: 10 cele mai bune produse pentru câini pentru rezolvarea problemelor de comportament

Câine de antrenament

Câine cerșit comportament și cum să o opreascăOdată ce toată lumea se află pe aceeași pagină, va trebui să vă disciplinezi, de asemenea. Asigurați-vă că încetați să renunțați complet la cerșetorie. Dacă vă rețineți doar din când în când, și dați în alte vremuri, trimiteți un mesaj mixt câinelui.

Formarea ia răbdarea și coerența pentru a fi eficientă. Va trebui să vă asigurați că primește același mesaj de fiecare dată când încearcă să cerșească. Poate dura mai multe încercări, dar atarna acolo!

Consistența vine, de asemenea, la joc atunci când dau câinelui tău propriu mâncare pentru câini. Încercați să stabiliți o masă obișnuită în fiecare zi, astfel încât el știe când este timpul să mănânce și când nu este. Dacă câinele dvs. își ia copilul în fiecare zi la ora șase, el nu va fi la fel de preocupat de a apuca o mușcătură când vede alte oportunități.

Puteți chiar să setați castronul său înainte de a vă pregăti propria cină. În acest fel, nu numai că este distras de fel de mâncare, dar are o burtă plină când este timpul să vă așezați la masă și să vă bucurați de mâncarea voastră.

De când cerșetorii este un comportament de căutare a atenției, va trebui să ignorați complet câinele dvs. când începe să vă dau acei ochi de câine. Întoarceți-vă de câinele dvs. și evitați contactarea ochilor atunci când aveți mâncare și începe rutina lui. Să nu-l mângâie sau să-i vorbească până când se oprește.

Acest lucru poate suna destul de dur, dar nu-ți face griji. Câinele vă va iubi în continuare și nu va ține o pradă. El trebuie doar să obțină semnalul că plânsul său și pionul nu va fi recompensat un tratament. De asemenea, certați sau strigați la câine este nefolositoare.

Aceasta este încă o atenție, chiar dacă este o atenție negativă.

LEGATE DE: 101 cele mai populare branduri de mâncare câine

Distragerile pentru câinele dvs

Câine cerșit comportament și cum să o oprească

Învățând despre cer câine și cum să vă opriți nu este la fel de simplu cum ați crezut, este?O altă tactică bună este distragerea atenției. Înainte ca familia dvs. să stabilească să mănânce și aroma de friptură și cartofi (sau tofu și kale) este în aer, încercați să dați câinelui dvs. o jucărie de distribuire a tratamentului. De asemenea, puteți folosi o bucată de crudă sau o grosime OS de caine. Punctul va fi să-l păstreze ocupat, astfel încât să nu se gândească la cerșit la masă.

Asigurați-vă că alegeți tratamente sănătoase și jucăriile pe care nu le are acces la restul zilei. Dacă el sa plictisit deja cu acel jucărie, el se uită în toată ziua, el nu va deveni brusc interesat când încerci să o folosești ca o distragere a atenției.

Dacă câinele dvs. este Crate instruit, Acest lucru ar putea fi un moment bun pentru ca el să-l retragă la cutia lui pentru câteva ore. Dacă nu, luați în considerare limitarea câinelui dvs. într-o altă cameră, folosind o poartă PET sau pur și simplu o ușă închisă. El poate să plângă din noua locație la început, dar în curând va învăța că nu va atrage atenția că așteaptă și se oprește.

Există, de asemenea, opțiunea de a-l face să se așeze într-o zonă desemnată. În acest fel, el nu va fi la fel de tentat să vă deranjeze și nu va trebui să vă ocupați de un nas rece la cotul dvs. când vă ridicați furculița. Oaspeții dvs. vor aprecia probabil acest lucru.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune porți de câine Indoor & Outdoor

Mai multe sfaturi pentru comportamentul câinelui cerșind și cum să o oprească

Câine cerșit comportament și cum să o oprească

Când nu este timpul de masă, învățați câinele dvs. alte comportamente de ascultare pot fi de ajutor prea. Ar trebui să fie familiarizat cu comenzile SIT și STAND. Poate că câinele dvs. vă poate bucura să vă bucurați de compania dvs. în timp ce mâncați, dar puteți învăța să stați liniștit la picioarele voastre în loc să vă smulgeți pentru resturi.

Cu cât îl puteți învăța mai mult, cu atât mai puternic comunicare între voi doi veți fi. Dacă amândoi învățați să vă înțelegeți unul pe celălalt atunci când vine timpul să călcați, să mergeți la cutie sau să vă agitați mâinile, va fi mai ușor să înveți să nu mai cerșetori.

Deși câinii noștri au fost domesticiți de mii de ani, ei sunt încă ambalaje ca niște lupi și coioții. Aceasta înseamnă că dezvoltă structuri sociale. Bărbații alfa și femelele alpha sunt responsabile, urmate de betas și așa mai departe.

Câinele tău trebuie să știe că ești alfa. Dacă el nu este sigur despre cine este șeful în relație, el ar putea încerca să-și asume rolul însuși. Asta va duce la o întreagă gamă de probleme comportamentale pe care nu doriți să le faceți față. Deci, dacă sunteți ferm și în concordanță cu câinele dvs., el va avea mai puțin stres și va fi un animal mai fericit.

Citiți și: 25 cele mai frecvente probleme de comportament câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți comportamentul câinelui cerșind