Câinele inteligent cere bani de la oameni, astfel încât să poată cumpăra cârnați

Cabron este destul de bine cunoscut într-o piață mică a orașului din Mexic, unde a văzut adesea cumpararea Salchichas, cu cârnați.

Un câine vagabond numit Cabron, care trăiește pe străzile din Mexic a câștigat recent inimile netizenilor din întreaga lume din cauza unui videoclip viral. În ea, el a arătat că au cerșit bani de la oamenii din apropierea pieței, unde este adesea văzut.

Cabron folosește aparent banii pe care îi cere de la trecători pentru a se cumpăra Sine însuși Salchichas (cârnați) de la un magazin care vinde alimente de gustare. Serch Vasquez, care lucrează la un stand de apă îmbuteliată, a luat videoclipul lui Cabron în acțiune și a împărtășit-o Facebook.

Un câine de cerșit în Mexic cumpărați cârnați

Da bani câinelui

Vasquez a spus că el a fost unul pe care Cabron a cerut bani de la. Câinele a zgâriat piciorul Vasquez pentru a-și atrage atenția.

Un șofer care se uita la întâlnirea omului cu câinele a spus lui Vasquez să manifeste bani Cabron. Deci, Vasquez a făcut așa cum a spus și apoi a decis să filmeze și să-l urmeze pe câine pentru a vedea ce va face cu el. El a văzut că Cabron a condus direct la o fereastră de magazin la & # 8220; # 8221; alimentele sale folosind banii pe care la primit de la Vasquez.

Nu este un freeloader

Dar povestea nu se termină acolo. Se pare că proprietarul magazinului a adoptat de mult timp Cabron ca animal de companie, deci câinele nu a avut cu adevărat de a plăti & # 8221; pentru mâncarea sa. Numai, mama lui Cabron nu-i place să-i dau mâncare liberă de fiecare dată când cere el.

Proprietarul lui Cabron, cu toate acestea, nu la învățat să ceară bani de la oameni. Locuitorii de pe piață, care sunt atât de familiarizați cu Antics Cabron, au speculat că câinele poate că a dat seama cum poate obține mâncarea pe cont propriu, observând cum a lucrat mama lui. El a observat că ea ar da oamenilor gustări de cârnați dacă îi dau "acele lucruri mici și rotunjite" pe care le-au scos din buzunarele și portofelele lor. Deci, Cabron a găsit o modalitate de a face pe cei să-i dea mamei sale!

Vasquez a spus că există ceva cu adevărat special în ceea ce privește Cabron, iar unii vizitatori ai magazinului mamei sale sunt la fel de încântați să-l vadă să plătească pentru mâncarea sa.

Manipularea unui câine care cere

Dar, în timp ce Cabron a arătat inteligență extremă, cerșind pentru alimente ar putea fi considerată o problemă de disciplină pentru alte animale de companie. Nu este neobișnuit să vezi câinii care cerșesc sub masa de mese, în timp ce proprietarii lor mănâncă. Mai rău, dacă există oaspeți în casă, câinii încearcă, de asemenea, să ceară mâncare de la ei la masa de luat masa.

Cel mai bun mod de a gestiona un animal de companie care cere pentru mâncare nu este de a da în. Dacă hrăniți câinele de fiecare dată când cere, consolidezi doar comportamentul rău.

Cât mai mult posibil, încercați, de asemenea, să evitați contactul vizual și să vă abțineți de la atingere sau să discutați cu câinele, chiar dacă vă privește cu acei ochi irezistibil de câine. Chiar dacă nu dați câinelui nici o mâncare, comportamentul nu se va opri dacă vă arătați o grămadă de atenție, deoarece cerșarea este un dispozitiv de căutare a atenției.

În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie să vă limitați câinele într-o cameră diferită sau să-l plasați temporar în cutia, dacă aveți o masă cu un număr mai mare de familie și prieteni. Nu este, de asemenea, recomandabil să vă oferiți câinilor dvs. rămași de pe farfurie, deoarece data viitoare când aveți mesele dvs., el va aștepta cu nerăbdare să faceți acest lucru din nou.

Potrivit lui PetMD, este de fapt dreptul de a da câinilor alimente pe care oamenii le mănâncă ocazional, cum ar fi cârnații. Cu toate acestea, nu ar trebui să se întâmple atunci când aveți mese pe masă. Oferiți-vă animalului să tratați la un anumit moment sau situație, cum ar fi dacă el a urmat comanda dvs. să stea și să rămână.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine pentru a opri cerșind în 6 pași simpli

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele inteligent cere bani de la oameni, astfel încât să poată cumpăra cârnați