Studentul texas creează dispozitiv pentru a salva animalele prinse în vehicule fierbinți

Studentul Texas creează dispozitiv pentru a salva animalele prinse în vehicule fierbinți

Din păcate, mulți câini sunt uciși în fiecare an, fiind lăsați în vehicule fierbinți, în timp ce proprietarii lor sunt cumpărături, obținându-și tunsoarea sau a alerga alte comisioane. Pentru unii este o simplă greșeală, iar alți proprietari de câini nu pot să-și dea seama că este prea fierbinte să-și lase câinele în mașină. Oricum, este o tragedie teribilă care trebuie oprită. De aceea, un student Texas folosește tehnologia pentru a reaminti proprietarilor când și-au lăsat câinele într-un vehicul fierbinte.

Nancy Dominguez, student la Universitatea din Texas la Dallas (UTD), iar unii dintre colegii ei studenți au parteneriat AT & T Pentru a crea un dispozitiv care poate împiedica aceste tipuri de evenimente nefericite. Dispozitivul pe care îl lucrează vor detecta prezența vieții în vehicul atunci când temperatura atinge un anumit nivel.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Deși această problemă nu este extrem de comună, speranța lui Dominguez este de a crea o aplicație care comunică cu dispozitivul, astfel încât toți proprietarii de animale de companie ar putea achiziționa cu ușurință acest lucru tehnologie. Ea crede că prea mulți câini au fost deja pierduți deja și este timpul ca cineva să facă ceva pentru a împiedica să se întâmple din nou.

Studentul Texas creează dispozitiv pentru a salva animalele prinse în vehicule fierbinți

Dominguez a creat proiectul în timpul unui program de vară cu AT & T. Sarcina ei inițială a fost de a dezvolta o tehnologie pe care cineva o putea folosi în viața lor de zi cu zi. Ea se gândi la multe opțiuni diferite, inclusiv o mașină de spălat vase care ajută proprietarii de case să pună mâncăruri și argintărie departe.

Apoi a decis că a vrut să facă ceva care să rezolve a viata sau moarte emisiune. Odată ce echipa sa a stabilit pe dispozitivul care ar alerta proprietarii de animale atunci când câinele lor a fost blocat într-un vehicul fierbinte, a fost de până la Dominguez să dezvolte codul și senzorii care ar face tehnologia funcțională.

LEGATE DE: Reducerea riscului: Cum să vă păstrați câinele în siguranță în mașină

Conceptul este de fapt destul de simplu. Funcționează prin plasarea unui senzor în vehiculul care colectează date despre temperatura aerului din mașină. Poate determina dacă este prea cald sau prea rece pentru un câine sau chiar un copil. Odată ce temperatura atinge un anumit punct, un senzor infraroșu se va angaja pentru a evalua dacă există sau nu viața în mașină. Senzorul infraroșu poate spune dacă câinele sau omul din vehicul este așa de adormit.

Dacă dispozitivul detectează că temperatura din mașină este prea caldă sau rece și că există viață în vehicul, acesta va apela sau trimite un mesaj text la telefonul mobil proprietarului vehiculului. Dacă proprietarul nu răspunde, va face un apel către primii respondenți locali. AT & T lucrează la realizarea tehnologiei ca o aplicație pentru smartphone-uri, astfel încât consumatorii pot avea un acces mai bun la acesta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Studentul texas creează dispozitiv pentru a salva animalele prinse în vehicule fierbinți