Cum a făcut această mare daneu puilor într-un copac?

Cum a făcut această mare daneu puilor într-un copac

Nu veți crede cum departamentul de pompieri captează acest mare catelus danez, care cântărește 120 de lire sterline când ea alunecă din hamul ei! Toți am văzut câinii fac câteva lucruri amuzante, dar sunt rare că încearcă să obțină o viziune mai bună prin alpinism. Acest catelus, Kora, care este mai mare decât majoritatea câinilor deplini, a fost aventuros și a primit douăzeci de metri într-un copac, dar atunci nu a putut să coboare.

Din fericire, ea a rămas pusă și a început să bată în loc să încerce să se întoarcă pe membre. Ar fi putut să se rătăcească cu ușurință din copac, dar instinctele ei trebuie să fi lovit și ia spus să rămână încă și să aștepte ajutor.

Proprietarul ei, Wes McGuirk, a fost preocupat și a început să se uite în jurul casei și a curții pentru catelus. La surpriza proprietarului, el a început să audă scânteia care vine deasupra capului lui! Atunci și-a dat seama Marele Dane catelul a fost blocat în copac.

LEGATE DE: 21 Fapte neobișnuite pe câini

Cum a făcut această mare daneu puilor într-un copac

Imaginați-vă șocul pe care îl veți simți când vă vedeți câinele că înălțime. E destul de înfricoșător Când animalul dvs. este pierdut, Dar pentru ao vedea ei încurcat în aer deasupra capului tău ar fi un coșmar! Probabil a fost înfricoșător să alerge pentru a obține scara și încercând să păstreze calmul câinelui. Proprietarul nu ar fi putut să transporte un câine de o sută douăzeci de kilograme pe o scară realist și a găsit că nu a putut ajunge la catelus oricum.

Atunci a sunat la Backup. Desigur, Elmwood voluntar foc și salvare nu a crezut de fapt că un mare cățeluș dane ar fi blocat într-un copac, dar el a asigurat-le în cele din urmă să vină repede și că viața câinelui său era în joc. Ei au apărut cu scara lor mare și au asigurat un ham la câine și # 8230;

Cum a făcut această mare daneu puilor într-un copac

& # 8230;Dar așteptați până când vedeți videoclipul. Câinele se alungă de la ham și cade spre pământ. Oamenii care dețin o prelată prindeți câinele înainte de a atinge pământul.

LEGATE DE: Identificarea câinilor Etichete: un ghid de cumpărare ale proprietarului câinelui

Tarpul ajută la ruperea toamnei, iar după cum puteți vedea în videoclip, el merge departe puțin confuz, dar nu rănit. A fost un efort de echipă, dar acest catelus a reușit să plece fără oase rupte. Departamentul de pompieri trebuie să fi fost mândru de eforturile lor în acea zi!

Cu siguranță a fost unul dintre cele mai neobișnuite apeluri pe care le vor obține, dar cel puțin o face pentru o poveste bună cu un sfârșit fericit. Asa ca Data viitoare când câinele dvs. lipsește, Nu uitați să priviți în sus, poate că sunt blocați și într-un copac!

Cineva a reușit să prindă acest lucru pe telefonul mobil și să posteze videoclipul pe Facebook. Acum, videoclipul merge viral, deoarece oamenii preferă să audă când se întâmplă lucruri bune - mai ales atunci când animalele sunt salvate din situații periculoase. Această poveste demonstrează cum sunt oamenii buni și, de asemenea, cum câinii au o intuiție instinctivă atunci când sunt în pericol.

Probabil că nu este cea mai bună idee de a învăța câinele dvs. să urce copaci, așa că nu mergeți să obțineți nici un fel de idei! Nu uitați să împărtășiți acest videoclip pentru a ajuta oamenii să vadă cum putem veni împreună fără îngrijorare pentru animale pentru a le ajuta, este de fapt foarte emoționant.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum a făcut această mare daneu puilor într-un copac?