8 Arbori de crăciun artificial care sunt siguri pentru câini

Crăciunul poate fi periculos timp pentru câinele dvs. dacă nu sunteți suficient de atent. Există multe lucruri care vă pot dăuna câinelui dvs., inclusiv multe dintre plante de Crăciun, precum și pomul de Crăciun însuși. Acesta este motivul pentru care este foarte important să știți ce să faceți pentru a face ca pooch-ul dvs. în timpul sărbătorilor, astfel încât să puteți bucura atât de spirit și cu atmosfera de Crăciun.

Chiar dacă atât copacii adevărați de Crăciun, cât și cele false sau artificiale nu sunt cu adevărat amenințătoare pentru câini, există unele aspecte reale și probleme de sănătate pe care trebuie să le luați în considerare atunci când luați în considerare cel mai bun tip de pom de Crăciun pentru casa dvs. În primul rând, copacii reali de Crăciun pot fi periculoși pentru câinele dvs., deoarece acele vor cădea adesea și nu sunt digerabile.

Arbori de Crăciun artificial care sunt sigure pentru câiniAsta înseamnă că câinele dvs. poate experimenta o ușoară iritație a gurii sau a stomacului, dacă le mestecă pe ele sau îi îngroșă. Dacă el ingerează o sumă mai mare, el ar putea, de asemenea, să vadă vărsături sau chiar au obstrucționat tractul gastrointestinal sau perforat. Un alt lucru de îngrijorat când vine vorba Real Crăciunii de Crăciun este apa de copac, care este de obicei amestecată cu pesticide și alte substanțe chimice, făcându-l otrăvit pentru câini.

Din aceste motive, pomii de Crăciun artificial sunt, în general, mai siguri pentru câini. Deși, copacii falsi pot, de asemenea, să prezinte o anumită amenințare, mai ales dacă copacul tău este bătrân. În acest caz, bucățile de copac pot apărea și dacă este plastic sau orice alt material nu este bun pentru cainele dvs. să o mănânce.

Fără îngrijorări, am creat această listă a unora dintre cei mai sigure arbori de Crăciun artificial pentru case cu câini. Dar, veți avea încă să vă asigurați că ornamentele și toate decorațiile de vacanță pe care le utilizați vor fi în siguranță pentru poochia dvs.

Citiți și: Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini?

Arbori de Crăciun artificial care sunt sigure pentru câini

Arbori de Crăciun artificial care sunt sigure pentru câini

1. Arborele National Douglas Fir

Arborele National Douglas FirAcest copac uimitor vine în diferite dimensiuni, ceea ce înseamnă că puteți alege dimensiunea perfectă pentru casa dvs. datorită varietății de opțiuni variind de la 4.5 picioare până la 12 picioare. Este un copac de Crăciun pre-aprins. Asta înseamnă că vine cu un set de 450 de lumini clare.

Se simte aproape ca un copac real, chiar dacă este complet artificial. Acest lucru este posibil datorită construcției sale balamale de balamale, care permite sfaturilor ramurii să pară incredibil de realiste.

În afară de faptul că este complet sigur pentru câinele dvs., deoarece este non-alergenic, Arborele National Douglas Fir este, de asemenea, rezistent la foc. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la punerea în discuție pe foc, ceea ce nu este un lucru neobișnuit de a se întâmpla dacă aveți un câine mare, care este, de asemenea, foarte curios și obraznic.

2. Balsam Hill Blue Molid

Balsam Hill Blue MolidDacă preferați molidul albastru peste bradul Douglas, atunci aceasta este cea mai bună alegere pentru dvs. Acest copac artificial vine în dimensiuni multiple, dar acesta nu este singurul lucru pe care îl puteți personaliza.

De asemenea, puteți alege dacă doriți un copac neputincios sau doriți unul cu lumini clare sau lumini clare cu LED.  Balsam Hill Blue Molid vine cu un suport robust și stabil, care va împiedica cu siguranță câinele să-l bată.

Această replică eerie a unei molid albastru este făcută din ace de 100% din acele PVC și are mai mult de 2000 sfaturi de ramură, ceea ce îi permite să pară atât de natural și îmbogățit. De asemenea, vine cu o garanție de 5 ani, astfel încât să puteți fi siguri că obțineți o mare valoare pentru banii dvs.

3. Vickerman Viena swig

Vickerman Viena swigUnii oameni preferă Twig Viena pentru pomul de Crăciun, deoarece le oferă mai mult spațiu de decorare între ramuri pentru ornamentele lor. Acesta este un alt copac artificial care arată natural, aproape primitiv, făcându-l practic indistinguizabil de copacul real.

Are o senzație de 2 tone, cu sfaturi neutre maro și verde, exact așa cum ar arăta dacă ați umblat de ea într-o pădure. Cremurile flexibile sunt fabricate din PVC, iar copacul în sine nu poate fi detașabil din baza robustei de burlap cu care vine cu ea.

Nu va trebui să asamblați Vickerman Viena swig de când vine în 1 bucată și, de asemenea, pre-aprins cu 70 de lumini minime clare, care arată uimitor. Este de 4 metri înălțime și chiar dacă este destul de stabil datorită bazei ponderate pe care le are, datorită dimensiunii și greutății sale, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. rămâne departe de el, mai ales dacă aveți un câine mare care ar putea să-l bată.

4. Northlight Pine natural pre-aprins

Northlight Pine natural pre-aprinsDacă căutați ceva de bază pentru pomul de Crăciun, Pine este alegerea evidentă. Nu lăsați faptul că acesta este un copac artificial te păcăli, arată realist și câinele tău o va iubi.

Are 145 sfaturi de ramură și aceste ramuri din PVC au venit cu o colorare naturală cu două tonuri. Northlight Pine natural pre-aprins este, de asemenea, pre-aprins cu 100 de lumini multi-color, care includ becuri verzi, roșii, galbene și albastre mini. Totuși, veți avea nevoie de asamblarea cu acest copac, dar vine în două bucăți, astfel încât este destul de simplu și ușor de lucru, care nu va lua prea mult timp.

Acest copac vine, de asemenea, cu becuri de înlocuire, în cazul în care unele dintre ele ard afară. Are un stand verde din plastic, care nu este la fel de greu ca unele dintre cele anterioare, dar din moment ce copacul este la doar 3 metri înălțime, este suficient să-l susțină în mod corespunzător.

5. Cele mai bune produse Produse Premium Molid

Cele mai bune produse Produse Premium MolidAceasta 7.Copacul de molid de 5 picioare va face ca orice cameră să arate ca o bucată de natură, deoarece este incredibil de realistă și capturată. Are o formă totală cu mai mult de 1000 de sfaturi de ramură și o mulțime de spațiu pentru ornamentele la alegere.

Acest copac este, de asemenea, pre-aprins cu lumini clare și va adăuga la atmosfera festivă a casei dvs. Cu toate acestea, aceasta necesită asamblare, deoarece vine în mai multe părți, dar veți obține, de asemenea, instrucțiuni clare care vă vor permite să faceți acest lucru rapid și ușor.

Datorită dimensiunii sale, Cele mai bune produse Produse Premium Molid va fi o alegere perfectă pentru câinele dvs. Va fi aproape imposibil ca povestea ta să bată și să facă o mizerie sau chiar să se rănească.

6. Abusa Snowy Everest Pine

Abusa Snowy Everest PineDacă doriți să vă asigurați că arborele dvs. arată că tocmai a fost luat de la declanșarea sa naturală, acest Pine artificial Everest este probabil cea mai bună alegere, deoarece este stropită cu zăpadă în jurul valorii de zăpadă. De asemenea, are unele conuri mari de pin și fructe de padure roșii incluse în organism, așa că arată cu adevărat ca un adevărat copac care a găsit cumva calea în casa ta.

Abusa Snowy Everest Pine este pre-aprinsă cu 750 de lămpi de arbori limpezi și făcute din materiale rezistente la flacără. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la orice accidente legate de câine care conduc la un pom de Crăciun pe foc.

A fugit ramuri de copaci care au mai mult de o mie de sfaturi și un suport stabil și fiabil care va face acest lucru 7.5 picioare de pin înalt, fără probleme.

7. Goplus premium molid

Goplus premium molidAcest copac artificial este o altă molid pe lista noastră, dar are câteva caracteristici uimitoare. De exemplu, vine pre-aprins cu 540 de lumini LED care sunt ușor de utilizat și economisirea de energie, ceea ce le face să dureze mai mult decât de obicei.

Acest copac vine într-un amestec de lumină verde PE și sfaturi clasice din PVC, care o fac să pară proaspăt tăiat. Goplus premium molid vine, de asemenea, cu mai mult de 70 de conuri de pin și 1000 de sfaturi de ramură, deci va arăta cu siguranță ca un adevărat pom de Crăciun. Standul de fier bine construit va oferi o mulțime de sprijin copacului și va împiedica baza de rupere și provocată de havoc.

Corpul acestei moliduri poate fi separat în 3 bucăți metalice, care îi permit să fie stocate cu ușurință. Cu toate acestea, asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să faceți unele asamblare înainte de a putea împărtăși bucuria de Crăciun în casa dvs.

8. Balsam Hill Berkshire Munte de brad

Balsam Hill Berkshire Munte de bradAcesta este un copac mare artificial pentru oricine nu are într-adevăr o mulțime de spațiu în casa lor, deoarece are o formă foarte îngustă. De asemenea, puteți alege dintre cele patru opțiuni de înălțime diferite, ceea ce înseamnă că puteți găsi cel mai bun copac pentru a se potrivi cu apartamentul sau casa dvs.

Are ace PVC clasice care se simt ca lucrurile reale și Balsam Hill Berkshire Munte de brad are, de asemenea, mai mult de 2000 sfaturi de sucursale. Chiar dacă vă decideți să mergeți cu cea mai mică versiune, care este 4.5 metri înălțime, nu trebuie să vă faceți griji că câinele tău bate acest copac, deoarece vine cu o bază extrem de stabilă.

Garanția de 5 ani pe care o obțineți este doar ciresul deasupra, sau ca o stea deasupra copacului dvs. de Crăciun. Nu numai că este una dintre cele mai sigure arbori artificiale pentru câini, este, de asemenea, unul dintre cele mai realiste arbore de Crăciun fals pe care îl puteți găsi.

Citiți următorul: 39 sfaturi de siguranță de Crăciun pentru proprietarii de animale de companie

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 8 arbori de Crăciun artificial care sunt în siguranță pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Arbori de crăciun artificial care sunt siguri pentru câini