Crăciun sfaturi de siguranță pentru puppy

Cute catelus care sărbătorește Crăciunul

Când vă decideți să "punte halele" pentru sărbătorile, gândirea la Siguranța Puppy de Arbore de Crăciun este critică. Catelul tău poate crede că pomul de Crăciun este un cadou special doar pentru divertismentul său. Atracția este naturală, ca și puii doresc chew sucursale, trageți decorațiunile și mai rău. Rezultatul poate fi o vacanță care este altceva decât vesel.

Puii transformă totul într-un jucărie sau joc. Zona sub copac creează o ascunzătoare de catelus mare. Ornamente de copaci care strălucesc, mutați sau face zgomotele să-i atragă puii să apucă și mestecand oferă un joc minunat de război - și luminile clipesc le atrag să investigheze sau chiar să mestece, ceea ce poate duce la electric Șocuri. Copacii se termină răsturnat, cadouri și decorațiuni deteriorate și, uneori, animalele de companie sunt rănite.

Puii tineri ar putea, de asemenea, să urmeze apelul naturii și să-și ridice piciorul în același fel marchează un copac afară. Baza de copac poate arăta ca un vas de băut. Dacă acea apă de copac are aditivi cum ar fi aspirină sau alte conservanți în el, puii se pot îmbolnăvi. Puii tineri în timpul lui dentiţie doriți să strângeți totul, și pot înghiți obiectele necorespunzătoare fără semnificație. Ingerat tinsel, ace de copaci, Cârligele din ornamente și alte decor de vacanță pot ucide un animal de companie.

Puppy dovada copacul de Crăciun

În primul rând, asigurați-vă că toate defalcările sau ornamentele periculoase și decorațiile nu sunt pe ramurile inferioare - așezați-le dintr-o atingere de animale. Orice care se potrivește în gura catelului este un potențial pericol. Ghirlande, ornamente, șiruri sau cârlige, gheață și zăpadă falsă pot provoca probleme. Controalele comestibile ale popcornului pot arăta festive, dar tentează puii să muncească și mănâncă șirul poate ucide animalul dvs. de companie.

Păstrați puii departe

Apoi, păstrați puii la Bay și o distanță sigură de pericol, făcând zona din jurul copacului neatractiv sau impracticabil. Există mai multe opțiuni, iar unele lucrări pentru anumite animale de companie și nu pentru alții.

  • Folia de aluminiu este un mare descurajator pentru puii mici și pisicile, deoarece ei nu-i place să meargă pe acel senzație ciudată și o suprafață de sunet. Foil de argint oferă, de asemenea, o privire de vacanță festivă.
  • Soft "Tacky Mats" Disponibil de la magazinele de produse de la domiciliu concepute pentru a păstra covoarele de aruncare de la alunecare în jurul valorii de lucru bine pentru a păstra unele animale de companie la Bay, deoarece nu displace mersul pe suprafețe lipicioase.
  • O altă opțiune este labele lipicioase care este un produs cu bandă dublu. Picioarele lipicioase sunt disponibile în foi mai mari, precum și benzi pe care le puteți aplica direct la covoare sub copac sau ori de câte ori este necesar.
  • Încercați modelul de antrenament al PET X-MAT de la produsele de companie Mammoth. Aceste covorașe din plastic dur, cu suprafața neconfortabilă nubby pot fi plasați în "zone fără animale", cum ar fi în jurul copacului de Crăciun, plante, mobilier sau ușa din față pentru a păstra puii la o distanță respectuoasă. Puteți, de asemenea, să faceți ceva similar cu ajutorul alergătorului / protectorilor de covoare de plastic transparent plasat Nub-Side în sus pe zonele interzise.
  • De asemenea, puteți folosi simțul mirosului animalului pentru ao menține departe de copac. Vicks Vapo Rub (miros de mentol) poate lucra ca un respingător al animalelor de companie. Doamnă bile de bumbac în unguent și stick în ramurile inferioare ale copacului tău. Apple amar sau alte substanțe urâte de degustare ajută la menținerea puiilor de mestecat, dar nu se bazează pe niciuna dintre aceste opțiuni în întregime. Unii câini par a fi asemănător cu aroma.

Creați o barieră

  • Setați copaci mai mici pe masă sau contra în partea de sus în afara câinilor.
  • Puneți copacul în interiorul unei incinte, cum ar fi cele destinate să fie folosite ca stilouri de exerciții de câine.
  • Blocați camera "copac" cu o poartă pentru copii.

Creați un copac de vacanță pentru catelus

Dacă nu vă deranjează că aveți puii să vă întoarceți copacul într-un loc de joacă canin, asigurați-vă că este o dovadă de asalt. Atașați firele tip sau sfoară pentru a împiedica căderea copacului și asigurați-vă că ornamentele inferioare sunt în siguranță. Ați putea chiar să oferiți puii un copac mic de propriul lor. Iată cum.

  • Scapa de lumini și de orice materiale care ar putea fi înghițite. Apa copacul real cu apă curată sau alegeți una artificială.
  • Decorați copacul cu materiale sigure precum flori netoxice uscate sau ornamente de hârtie.
  • Jucăriile de cățeluș moale, cu sculitoare, fac decorațiuni mari pentru ramurile de copac inferior și nu vor fi distruse în timpul jocului Puppy.
  • Jumbo-dimensiune (prea mare pentru a înghiți) Bellle Bells oferă mișcări și sunet atunci când este atârnat de panglică pe o ramură.
  • Chews sau jucării de puzzle umplute cu tratate mirositoare pot fi plasate în jurul bazei copacului. Care oferă ceva pentru câinele junior pentru a mirosi și a mesteca în siguranță.

Decorează cu animalul de companie și veți păstra copiii din familie fericită și sigură.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Crăciun sfaturi de siguranță pentru puppy