Să vorbim: pericole de crăciun pentru câini

Top sfaturi pentru câini - Pericole de Crăciun pentru câiniSezonul de vacanță este un timp atât de aglomerat, iar părinții PET trebuie să fie în special diligenți. Există multe pericole de Crăciun pentru câini care sunt specifice În această perioadă a anului. Pe măsură ce ne pregătim să ne decoram casele, să găzduim sărbătorile de Crăciun și să călătorim pentru a vizita familia și prietenii, trebuie să fim atenți la pericolele care se pot confrunta cu animalele de companie.

În cazul în care ați pierdut-o, săptămâna trecută am discutat de ce ar trebui Nu dați niciodată animalelor de companie ca daruri.

Acest sezon festiv poate fi de fapt foarte ciudat pentru animalele noastre de companie. Există noi decorațiuni care se pun în jurul caselor noastre și a curții noastre, aducem un copac din afară, există tot felul de mirosuri ciudate în jurul casei. Adăugați o mulțime de vizitatori de vacanță, orare nebună și toxine periculoase la acest amestec și cu siguranță ați primit o rețetă pentru dezastru.

Este de la sine înțeles că trebuie să acordăm o atenție deosebită animalelor noastre în timpul sezonului de vacanță. Păstrarea nevoilor lor în timp ce decorarea, Planificați excursii, și invitarea oamenilor în casa noastră este cea mai mică putem face pentru membrii familiei noastre blânde. În această săptămână am decis să mă uit la unele dintre cele mai comune pericole de Crăciun pentru câini.

Decorațiuni periculoase de Crăciun pentru câini

Pericole de Crăciun pentru câiniDecorațiile de Crăciun sunt concepute special pentru a arăta strălucitoare, atractive și interesante. Din păcate, acest lucru înseamnă că sunt, de asemenea, tentanți pentru tovarășii noștri canini.

Ornamentele de Crăciun și Knock-Thats sunt de obicei foarte fragile. Dacă sunt sparte, ei se pot sparge sau se împrăștie în cioburi care ar putea provoca probleme digestive dacă au fost ingerate sau tăiate labele câinelui dacă le urmează pe ele.

LEGATE DE: 12 zile de oferte: cele mai bune oferte de câine în fața Crăciunului

Fie ca oamenii să atârne în timp de Crăciun, care poate arăta ca o gustare apetisantă la animalul dvs. de companie. Dacă Tinsel suflă ușor câinele dvs. va fi atras de mișcare și poate decide că ar face o gustare bună.

Materialele artificiale, cum ar fi acest lucru nu vor procesa prin sistemul PET și ar putea ajunge să provoace blocaje care vor trebui eliminate chirurgical. Același lucru este valabil și pentru panglici și arcuri, care sunt realizate din același tip de material ca Tinsel.

Crăciunul este, de asemenea, un timp cunoscut pentru afișarea luminii frumoase. Dacă câinele dvs. este un chewer el poate merge după lumini intermitente sau cabluri expuse. Asigurați-vă că vă asigurați în mod corespunzător toate luminile de Crăciun, astfel încât Fido-ul dvs. să nu poată ajunge la ei. Lumanari de ardere poate provoca, de asemenea, daune cainei si pot fi, de asemenea, lovite si creeaza un incendiu in casa ta.

Unele plante toxice sunt de asemenea utilizate ca decorațiuni comune de Crăciun. Holly, vâsc, și plantele poinsettia pot fi toate dăunătoare pentru animalul tău de companie. Ingerarea doar un mic pic din aceste plante ar putea provoca iritarea pielii sau probleme digestive. O cantitate mare este fatală. Dacă aveți un câine, are tendința de a intra în lucruri, el nu ar trebui să fie cel mai bine să nu cumpăr aceste plante deloc.

Alimente periculoase de Crăciun pentru animale de companie

Crăciun alimente pentru câini

Multe alimente comune de Crăciun nu sunt sănătoase pentru câini. De fapt, prea mulți alimente pot fi dăunătoare pentru animalul dvs. de companie, indiferent de ce este. Asigurați-vă că oaspeții dvs. sunt conștienți de faptul că câinele dvs. nu are voie să aibă nici un fel de mâncare de masă decât dacă întreabă mai întâi. Este frumos să împărtășiți o parte din masa de Crăciun cu câinele dvs., dar dacă toată lumea îi dă un gust, el va ajunge să ia în considerare Mai multe calorii decât ar trebui.

Ciocolată este una evidentă. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de produsele de coacere care pot conține ciocolată sau orice mâncare cu artificial îndulcitor xilitol în ea. Unele produse de panificație, bomboane și ciocolată au xilitol în loc de zahăr. Acest îndulcitor artificial este toxic pentru câini. Zahăr În general, nu este bun pentru animalul dvs. de companie, deci asigurați-vă că urmăriți aportul de zahăr în această perioadă a anului.

LEGATE DE: 7 idei despre cum să petreceți Crăciunul cu câinele dvs

Mulți oameni mănâncă Turcia în timpul mesei de Crăciun. Puteți împărtăși o mică carne albă cu animalul dvs. de companie, dar nu-i dați niciodată Bonele de curcan. Ei ar putea provoca zgârierea sau ruperea gâtului, a stomacului sau a intestinelor. Aluat brut și alcool ar trebui să fie păstrate la îndemâna puilor tăi.

Daca ai ornamente comestibile Pe pomul de Crăciun, asigurați-vă că le țineți lângă partea de sus. De asemenea, dacă vă gândiți pe cineva cu mancare, Nu lăsați-o înfășurată sub copac. S-ar putea să crezi că ești câinele nu-l poate mirosi, pentru că este în ambalare și înfășurat, dar poate. Pastreaza tot Cadouri alimentare undeva în siguranță până în ziua cea mare.

Câini și pericole de pompieri

Câini și pericole de pompieriChiar dacă credeți că câinele dvs. este bine comportat, este cel mai bine să vă ancorați pomul de Crăciun la perete. Câinii sunt curioși de natură, iar ultimul lucru pe care îl doriți este cainele dvs. să fie fixat sub copacul tău dacă se prăbușește deasupra lui.

Unii câini pot fi tentați să sară pe copac, dar chiar câini melișici care vor veni doar pentru un mirosi care au riscul de a înclina copacul de Crăciun.

Anumiți oameni au pus, de asemenea, îngrășăminte în apa copacului. Alții adaugă un lichid care ajută copacul să rămână hidratat. Dacă adăugați ceva la apa copacului dvs., fiți atenți la ceea ce se spune pe etichetă. Tu ar trebui moda o acoperire din folie de aluminiu pentru a vă menține câinele de a ajunge la apa copacului doar pentru a fi în siguranță.

Dacă câinele dvs. este curios și tinde să tragă lucrurile de pe copac, asigurați-vă că toate ornamentele rupte, tinsel, ghirlanda și luminile nu sunt destul de scăzute unde le poate atinge. Pentru niște proprietari de câini, acest lucru poate însemna că sunt numai capabili să decoreze partea de sus a copacului lor, dar este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.

Alte pericole de Crăciun pentru caini pentru a evita

Mai mult bateriile sunt ingerate de câinii din jurul sărbătorii de Crăciun decât în ​​orice alt moment al anului. Dacă bateria este mestecată și perforată, poate provoca otrăvire cu metale grele și arsuri chimice la gura câinilor, gâtului și tractului digestiv. Dacă o baterie este înghițită, aceasta poate provoca o obstrucție.

LEGATE DE: 10+ cele mai bune cadouri de Crăciun pentru părinții câinilor

Mulți oameni le place să se înfășoare prezintă devreme și să le lase sub copac. Cadouri poate fi periculos pentru animalul dvs. de companie în funcție de ceea ce este în interiorul lor. Dacă există ceva într-un cadou care ar putea fi periculos dacă câinele tău nu-l desfăcu, este mai bine să-l lași ascuns în dulap până dimineața de Crăciun.

Alte pericole de Crăciun pentru caini pentru a evita

Unii proprietari de câini preferă să-și părăsească cadourile sub copac și să locuiască a Pet Pet în jurul copacului, astfel încât câinele lor nu poate intra în nimic. Este într-adevăr doar o chestiune de preferință.

Sunteți sigur că aveți o mulțime de prieteni și membrii familiei opriți pentru a sărbători sezonul de vacanță. Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil cu vizitatori înainte de a fi prezentat la noi oameni. Dacă nu-i plac oamenii noi, iau în considerare să-l lase într-o canisa sau într-o cameră cu o poartă de companie în timp ce ai companie.

Gândiți-vă și la fericirea animalului tău. S-ar putea să-ți placă când unii oameni vizitează casa ta, dar având o mulțime de oameni poate fi copleșitoare. Dându-i câinelui său spațiu personal în loc să-l forțeze să se amestece cu mulțimea îl poate face să se simtă mai confortabil și, la rândul său, mai fericit. Este și Crăciunul lui, la urma urmei, nu ați vrea să fie nefericit.

Acum este rândul tău

Părinții de companie, aveți mai multe sfaturi pentru alții pe pericole de Crăciun pentru câini sau animale de companie în general? Distribuiți-vă povestile cu noi în comentariile de mai jos, astfel încât să putem învăța toți din greșeli și să ne păstrăm animalele de companie în siguranță în acest sezon de sărbători.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: pericole de crăciun pentru câini