Acest câine a început să producă lapte pentru a avea grijă de ceea ce???

Acest câine a început să producă lapte pentru a avea grijă de ceea ce

După o mamă genet (un fel de cruce între un rozător și o pisică) și-a abandonat copiii din cauza copiilor tauning și aruncând roci la ea, cei trei copii orfani au fost găsiți mai târziu într-o băltoacă sub un copac. Unii copii au găsit critterii de 2 săptămâni și au spus pastorului local. Apoi a chemat experții din Daktari Bush Școala și orfelinatul sălbatic de Hoedspruit, Africa de Sud.

Ian și Michelle Merrifield, Co-fondatorii acestui non-profit au venit rapid și au colectat trio furry. După ce și-au dat seama cât de mici și neajutonate au fost acești mici genete, i-au îngrijorat că nu pot să le tragă. La această vârstă, orice animal trebuie încă să fie sub protecția și îngrijirea mamei sale biologice de blănuri.

Acest câine a început să producă lapte pentru a avea grijă de ceea ce

Merrifields nu au lăsat circumstanța să le oprească și au mers să lucreze pentru a încerca să salveze bebelușii. Le-au înfășurat într-o pătură și le-au pus lângă cei trei câini în birou, sperând că Pouches le-ar păzi calzi. Surprinzător, bomboane, un cocoș, a fost extrem de interesat de orfani.

Recomandat citit: 10 lucruri pe care le puteți învăța de la un câine

Ea ar urmări când Merrifields hrăniți bebelușii cu o seringă și chiar a permis generii să se strecoare de ea. Aceasta este atunci când echipa a observat că generii încearcă să se alăture de la bomboane. Câinele mic de sex feminin avea pui în trecut, dar nu era însărcinată la acea vreme.

La Merrifields Surpriza, Bomboane a început să producă lapte pentru cei mici adoptați.

Acest câine a început să producă lapte pentru a avea grijă de ceea ce

Cu toate acestea, potrivit medicului veterinar Dr. Honorata Lenk Markham (Spitalul Animal din Oaklawn din Rhode Island) apariția unei specii care alăptează o altă specie nu este atât de ciudat sau nemaiauzit. El teorete că atunci când instinctele materne ale unui animal intră, ea va produce hormonul de oxitocină, care la rândul său va începe producția de lapte.

Markham cifre este exact ceea ce sa întâmplat cu bomboanele. Legătura ei cu bebelușii era atât de mare, simțea că erau ei și trebuiau să-i hrănească ca pe ei. Doctorul bun a văzut cazuri ca acest lucru înainte, când un câine a devenit atât de atașat de o jucărie umplută încât creează aceeași situație.

Acest câine a început să producă lapte pentru a avea grijă de ceea ce

Bomboana a fost o mama buna surogat si a intors genele numite, Maswika, Sakka si Chouchou, in fiecare zi fara faulta. Deși, laptele câinelui nu este pe deplin nutritiv pentru specia genet, Merrifields au fost fericiți Suplimentați bebelușii cu un anumit calciu. Adică atunci când bomboanele nu era o mamă supraprotectivă la puțină gunoi.

LEGATE DE: Ar trebui să-ți spui câinele?

Ea ar deveni foarte geloasă și protejează tinerii ei adoptivi și nu ar permite altui animal sau om (altul decât Merrifields) să se apropie de ei. După devotamentul iubitor de bomboane, două dintre genete au fost destul de crescute și gata să se angajeze în viața lor înapoi în sălbăticie. Cu toate acestea, cel mai mic, Chouchou, a fost prea nervos pentru acest tip de viață, așa că este păstrat la sanctuar.

Chiar dacă genet este nocturn, bomboane vizitează ori de câte ori primește șansa și se strecoară în mod regulat în incintă atunci când Merrifields participă la copilul acum adult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest câine a început să producă lapte pentru a avea grijă de ceea ce???