Interviu: laura short, de la beagles short acres, pe beagles de reproducere

Interviu: Laura Short, de la Beagles Short Acres, pe beagles de reproducere

Beagles de reproducere nu este o sarcină ușoară: rasa este încărcată cu istorie și este în mod consecvent clasată ca una dintre cele mai populare rase din America de Nord și Europa. Am întrebat Laura scurt, crescător la Beagle de acri scurte, Pentru unele indicii despre cum să reproduceți Beagles cel mai potrivit mod.

La fel ca toate interviurile noastre, există o atenție clară asupra celor mai bune practici de reproducere pentru o anumită rasă și este punctul de vedere al unui singur crescător - Laura, pentru acest caz. Simțiți-vă liber să renunțați la un comentariu de mai jos pentru a vă angaja într-o conversație constructivă.

De ce Beagles, și cum ați ajuns la decizia de a le reproduce peste pur și simplu deținerea lor?

Când eram un copil mic, tatăl meu a cumpărat primul nostru beagle pe care l-am numit și # 8220; Baby & # 8221;. Tatăl meu a început să reproducă beagles (el a crescut anterior foxhounds) în primul rând pentru vânătoare. Am ajutat la ridicare și socializați puii. Acest lucru ma învățat foarte mult despre creșterea câinilor și adânc înrădăcinată o pasiune pentru rasa de beagle în inima mea. Am multe amintiri plăcute din copilărie de creștere cu "# 8220; Baby & # 8221; și fiicele ei.

Tranziția de la deținerea beaglelor la reproducere a venit când am decis că am vrut să-mi reproduc propria linie de sânge a beagles. Am cumpărat primul meu Beagle înregistrat în 2002 și mi-a crescut primul gunoi în 2004. Deși am învățat câteva lecții dificile în creșterea câinilor, există și bucuria de a primi feedback de la cumpărătorii mei de catelus spun că beagle pe care au cumpărat-o de la mine este cel mai bun câine pe care l-au deținut vreodată. Aceste momente fac munca grea a câinilor de reproducere, merită să merite!

Din ceea ce ați văzut de-a lungul anilor, care sunt primele trei greșeli Beagle crescătorii tind să facă în liniile lor de sânge? (Chiar și involuntar.)

Numărul unu ar fi crescătorii de beagle Nu puneți un accent suficient pe importanța selectării pentru temperamente bune În programul lor de reproducere. Majoritatea beaglelor care se nasc vor deveni în cele din urmă animale de companie însoțitoare. În opinia mea, un temperament bun ar trebui să fie cea mai importantă trăsătură atunci când reproduce orice rasă de câine. Ar trebui să vă întrebați dacă ați putea trăi cu temperamentul acestui câine ca un animal de companie de familie, înainte de a vă gândi la reproducerea câinelui. Dacă nu ați putea trăi cu beagle ca un animal de companie, de ce îi reproduceți?

Numărul doi ar fi nu testarea sănătății înainte de reproducere. Cu progresele înregistrate în domeniul științei și al ADN-ului, nu există nici o scuză de a nu avea un panou de testare complet al ADN-ului înainte de reproducerea câinelui. De acolo puteți vedea dacă Beagle-ul dvs. poartă trăsături ascunse recesive și alegeți un partener care nu are niciuna dintre aceleași gene nedorite. Mai multe companii vă pot spune, de asemenea, procentul de încrucișare în Beagle, care poate ajuta la selecția mate.

Numărul trei ar fi nu colaborați împreună pentru a îmbunătăți rasa și liniile noastre de sânge. Mulți crescători sunt prinși în pozițiile, tendințele și activismul curent care continuă să împiedice reproducerea responsabilă a câinilor. Trebuie să lucrăm împreună, să educăm publicul cu privire la importanța crescătorilor responsabili și să împărtășim liniile noastre de sânge cu alți crescători responsabili. Dacă un crescător nu permite niciodată nimănui să se reproducă un câine din linia de sânge, sunt într-adevăr mai bine să se îmbunătățească rasa? Sau sunt în mod involuntar, permițând linia de sânge pe care o iubesc să fie eliminată din piscina genetică atunci când nu mai sunt câini de reproducere activă? Chiar faceți ceea ce este mai bine pentru rasa dvs., fără a permite niciunuia dintre puii dvs. să aibă înregistrarea completă? Poate ar trebui să luați în considerare îndrumarea cu atenție și aducerea la nou-veniți la lumea de reproducere a câinilor când arată un interes pentru creșterea câinilor în loc să evite ideea. Toți am început undeva!

Tendințele de reproducere a beagle Ca un crescător de câini, hype și tendințe sunt ultimele lucruri pe care doriți să le urmați. Concentrați-vă pe programul de reproducere a câinilor și să vă perfecționați abilitățile și cunoștințele dvs.

Îți iubești spectacolele de câine și tu strălucești la ei! Care este una dintre greșelile frecvente de judecată pe care le mărturisesc la spectacolele de câine?

Simt că judecătorii sunt doar oameni, cu toții facem greșeli. Una dintre cele mai frecvente greșeli judecătorești (în opinia mea) este Atunci când un judecător acordă un câine câștigător de top în orice rasă, în primul rând datorită câinelui, proprietarului sau popularității Handler (sau teama de represalii) în loc să acorde cel mai corect câine prezentat în inel în acea zi. Aș dori să le văd doar judecătorii câini pe baza propriului lor comparație cu standardul lor de rasă; nu se bazează pe popularitatea câinelui, proprietarilor lor sau a personalului lor.

De exemplu, dacă numai câinii care au fost cei mai apropiați de standardul de rasă au fost acordați la spectacole de câine, mulți crescători ar rasa mai mult spre standardul lor de rasă. Când judecătorii aleg un câine numai pe baza uneia sau a două calități bune, încurajează crescătorii să se reproducă numai pentru acele calități pe care judecătorii le acordă în ringul de spectacol.

In schimb, Acesta este motivul pentru care vedem modificarea fads a raselor. De exemplu; Un an, crescătorii pot fi reproduceți în primul rând pentru o anumită formă de cap, deoarece aceasta este ceea ce câștigă în inelul de spectacol din acest an. Apoi, în anul următor, crescătorii pot fi reproduceți în primul rând pentru o anumită coadă, deoarece aceasta este ceea ce câștigă în inelul de spectacol în acest an. Când judecătorii acordă cel mai general câine corect, ei încurajează crescătorii să se reproducă în ceea ce este corect în standardul de rasă și să descurajeze reproducerea pentru ca FADS în ringul de spectacol.

Cum este Clubul Național de Beagle din America care ajută crescătorii?

Clubul Național de Beagle din America Suportă și sponsorizează spectacolele de conformitate pentru câini, studiile pe teren și evenimentele de performanță. Aceste evenimente permit judecătorilor să compare câinii crescuți de Beagle Breeders din întreaga țară la standardul de rasă, și judecați capacitatea Beagle de a efectua așa cum a fost destinată rasei. Aceste evenimente permit, de asemenea, crescătorii Beagle să se conecteze unul cu celălalt, precum și comparați stocul de reproducere.

[Pullquote-dreapta] Cred că cei mai buni crescători de Beagle sunt cei care știu cum și când să folosească încrucișări, linii de încrucișare și outcrossing.[/ Pulcquote-dreapta]

Este deasemenea o Standard de orientări privind îngrijirea Pentru susținerea membrilor Clubul național Beagle. Acest lucru ajută la crescătorii prin stabilirea unui set de orientări pentru îngrijire, reproducere, vânzări de catelus, serviciu de studiere și comportament.

Un alt mod ca Clubul Național de Beagle din America ajută crescătorii să facă parte din parteneriatul cu Centrul de Informare în domeniul Sănătății Canine (Chic) la Stabiliți o listă de teste de sănătate care ar trebui făcute în stocul de reproducere înainte de reproducere. Când un câine trebuie să îndeplinească toate Cerințe de testare a sănătății chic pentru rasa lor, Ei primesc un număr CHIC pentru a indica faptul că au îndeplinit cerințele minime de testare așa cum au fost prezentate de clubul de rasă. Cerințele de testare a sănătății chic pentru Beagles includ:

  • displazie de șold,
  • Examinarea ochilor,
  • MLS, și
  • fie un examen cardiac, fie o evaluare tiroidă.

Vă rog să vă împărtășiți gândurile despre încrucișarea și / sau în reproducerea liniei cu beagles? Folosești aceste tehnici de reproducere și, dacă da, de ce?

Pendulul se leagă într-o direcție diferită bazată pe fadele actuale, tendințele și cercetarea cu fiecare nouă generație de crescători de Beagle. Cred că cei mai buni crescători de Beagle sunt cei care știu cum și când să folosească încrucișarea, linia de încrucișare și outcrossing. Mă concentrez în primul rând pe creșterea liniei îndepărtate (4 până la 6 generații înapoi) cu o reproducere de linie mai apropiată (3 până la 4 generații înapoi).

Nu-mi place să-l încorporez pentru că vă dublați atât pe genele bune, cât și pe genele rele. Încă nu am găsit un beagle pe care l-am simțit a fost și suficient de perfect și # 8221; În temperament, sănătate și conformație pentru a face riscurile implicate cu încrucișarea merită să aibă șansa de a produce puppies cu probleme de sănătate. Când tatăl meu a crescut beagles, a creat mai multe gunoi care erau îngrozite (sora fratele). Câțiva descendenți din fiecare dintre acele gunoi au fost grav afectate de problemele de sănătate, în principal probleme cardiace.

Încrucișarea la câini
Diagrama care arată încrucișarea la câini (tată-la-fiică.)

Dacă singura dvs. preocupare este de a produce pui sănătoși pentru casele de companie, cel mai probabil ar trebui să înceapă cu linii sanguine sănătoase și Concentrați-vă pe creșterea liniei îndepărtate (4 până la 6 generații înapoi) cu outcrossing frecvent pentru a aduce noi materiale genetice. În experiența mea personală, acest lucru tinde să producă cele mai sănătoase pui.

Pentru crescătorii care sunt preocupați în primul rând de reproducere pentru inelul de spectacol și anumite tipuri de conformație, este posibil să nu puteți produce în mod constant tipul fizic (conformație) pentru a câștiga în inelul de spectacol Beagle fără închiderea liniei.

Cei care au văzut cei mai răi pe care l-am văzut, au rezultat din Outcrossing (părinți complet independenți) și încrucișarea (sora fratele.)

Care sunt cele trei preocupări principale de sănătate crescătorii ar trebui să se concentreze asupra reproducerii urgente?

Simt că preocupările legate de sănătate în orice rasă ar trebui să fie clasificate de cât de sever vor afecta calitatea vieții pentru câine ca un animal de companie. Există alte preocupări de sănătate în rasa noastră de care avem teste disponibile; Cu toate acestea, următoarele trei condiții de sănătate, pe care nu le avem disponibile, ar trebui să fie prioritizate în orice program de reproducere a beagle.

În rasa Beagle, Epilepsie este una dintre cele mai frecvente și temute probleme de sănătate. Pentru un proprietar de animale de companie, mărturisind minunatele lor beagle având o confiscare poate fi traumatică; și pentru Beagle poate fi amenințată în viață. Deoarece nu există în prezent testarea ADN disponibilă pentru epilepsia Beagle și nici o modalitate de a determina dacă un beagle este afectat sau poartă gena (genele) pentru epilepsie, cel mai bun lucru pe care îl putem face ca crescătorii trebuie să fie complet cinstit atunci când producem un beagle are convulsii. Ar trebui să lucrăm împreună cu o minte deschisă să se reproducă de câinii care sunt cunoscuți că au convulsii și să selecteze stocul de reproducere care au un pedigree cu risc scăzut pentru epilepsie.

Cea de-a doua preocupare de sănătate pe care o simt ar trebui să fie înlăturată, este cu beagles alergii severe. Mulți crescători și proprietari de Beagle au deținut la un moment dat un beagle care părea că au fost literalmente alergic la aerul din jurul lor, mâncărime non-stop și o căutare pe tot parcursul vieții pentru mâncărimile constante. Frecvent, beaglele cu astfel de alergii severe au o componentă genetică care afectează sistemul lor imunitar și cauzează reacții alergice. În prezent nu există nici un test disponibil pentru predispoziția genetică pentru alergii în beagles. Cel mai bun lucru pe care îl putem face ca crescători de Beagle este evitarea utilizării beaglelor cu alergii severe în programele noastre de reproducere, pentru a reduce șansele de a produce pui cu alergii severe.

A treia preocupare de sănătate pe care aș dori să o văd crescătorii de a elimina eliminarea ar fi Boala discului intervertebral (IVDD). IVDD poate provoca suferințe incomensurabile cu beaglele afectate, precum și să fie costisitoare pentru ca proprietarul lor să se trateze. Din nou, nu există nici un test disponibil pentru a determina dacă un beagle va fi afectat sau transportă gena (genele) pentru IVDD, astfel încât crescătorii Beagle ar trebui să evite ca câinii de reproducție, cunoscuți că au ISVDD sau să producă cățeluși afectați de IVDD.

Vă îngrijorați de creșterea cererii de miniatură și de ceașcă și # 8220; Beagles & # 8221;? Este o amenințare la adresa sănătății generale a rasei?

Am îngrijorare față de cererea de buzunar (miniatural), care au fost întotdeauna un subiect controversat. La mijlocul anilor `90, tatăl meu a deținut mai multe beagle de buzunar, toți aveau probleme grave de sănătate genetice și nu au trăit niciodată în ultimii 8 ani.

În cunoștință de cauză, în prezent nu există crescători de buzunar în lume care efectuează testarea integrală a sănătății genetice înainte de a-și reproduce câinii. Beaglele de buzunar sunt rambursate selectiv de la begări de pâine care sunt extrem de mici (ceea ce nu este recomandat deoarece dimensiunea mai mică este asociată frecvent cu mai multe probleme de sănătate) sau ele sunt rezultatul amestecului de begle de reproducere la alte rase mici, cum ar fi Chihuahuas sau dachshunds (care nu este recomandat deoarece introduceți condiții de temperament și de sănătate imprevizibile de la acele rase, în piscina genei Beagle). Beaglele de buzunar sunt, în general, asociate numai cu crescători nerecuperați, deoarece crescătorii de reputație selectează pentru temperament și sănătate înainte de a se reproduce pentru dimensiune. Majoritatea familiilor vor fi de acord că un temperament bun și o sănătate bună sunt mult mai importante decât dimensiunea beaglei.

Per total, Simt că cererea de bere de buzunar sa diminuat în ultimii 10 ani, deoarece publicul a devenit mai educat în ceea ce să caute într-un crescător responsabil. Nu simt că begării de buzunar vor reprezenta o amenințare la adresa sănătății generale a rasei Beagle, deoarece crescătorul și cumpărătorul educat de Beagle recunosc că este doar un FAD și nu reprezentativ pentru un beagle mediu.

Beagle Puppy Un frumos catelus Beagle Bred de Laura de la Beagles Short Acres.

Care sunt cele mai bune sfaturi actionabile pe care le-ați putea oferi unui crescător începând cu Beagles?

Aș începe prin citind AKC Beagle Rass Standard, studiind ce probleme de sănătate sunt comune pentru rasa beagle și luând timp pentru a atent Cercetare Beagle Bloodlines. Există o gamă largă de linii de sânge din rasa Beagle, pe baza scopului că fiecare linie de sânge a fost crescută pentru (câmp, spectacol, animal de companie). Ar trebui să studiați diferențele și să decideți ce scop doriți să reproduceți înainte de a cumpăra primul dvs. beagle.

După o cercetare atentă, Aș începe prin achiziționarea celei mai bune calități de sex feminin, pe care le-aș putea permite. Aș fi testarea sănătății ei folosind testele de sănătate recomandate în rasa Beagle (șolduri, ochi, MLS și fie tiroidă, fie cardiacă). Evaluați-vă femeia și determinați ceea ce punctele forte și punctele slabe sunt în temperament, sănătate și tip de rasă. O rasează la un beagle de sex masculin care nu împărtășește aceleași slăbiciuni ca și femelele tale, de preferință un bărbat care are puncte forte în care femeia ta este slabă. Este la fel de important să cercetați pedigreii lor pentru a vedea dacă sunt compatibile, rudele apropiate de reproducere este foarte încruntată, deoarece vă poate provoca în necunoștință și # 8221; privind trăsăturile genetice nedorite.

Când se naște puii, evaluați-le și păstrați cele mai bune (pe baza obiectivelor dvs. de reproducere), descendenți de sex feminin din fiecare gunoi. Repetați aceeași strategie de reproducere cu fiecare dintre femelele pe care le păstrați pentru programul dvs. de reproducere.

Care sunt cerințele de îngrijire pentru un beagle sănătoase? Și ce dietă vă recomandăm?

Beagles au Cerințe de îngrijire scăzută în general. O problemă comună cu beagles este o ceară excesivă în urechile lor și infecțiile urechii. Vă recomandăm să curățați urechile Beagle la fiecare două până la patru săptămâni. O periaj globală cu o perie de păr la fiecare două până la patru săptămâni vă va ajuta pe beagle să mențină o haină elegantă. Unghiile unui beagle ar trebui să fie tăiate sau l-au scos la fiecare două până la șase săptămâni. Beagles, în general, nevoie doar de o baie o dată pe lună sau când se murdăresc.

În ceea ce privește dieta, am încercat aproape fiecare mâncare de câine de pe piață, inclusiv de casă și prime. Dacă aveți copii în casa dvs. sau preocupările legate de curățenie, Nu aș recomanda hrănirea brută datorită Risc de salmonella. Nu mai hrănesc sau nu recomand hrănirea brută din acest motiv. Pentru familia noastră, hrana pentru câini de casă nu a fost potrivită pentru programul nostru de familie. Eu personal cred că, deși kibblele fără cereale sunt o alegere excelentă pentru câinii de companie, Kibble fără cereale conține, de obicei, ingrediente, cum ar fi mazărea și linte, care au fost cunoscute pentru a provoca probleme de fertilitate la câinii de reproducere. De asemenea, am găsit asta Femeile de reproducere în special, rămâneți în stare fizică mult mai bună și aveți un succes mai bun de reproducere atunci când sunt hrăniți a Numele principal Brand Kibble cu carbohidrați care sunt echilibrați și conține Adăugat ulei de pește.

În opinia dvs., unde este rasa care va fi în zece sau douăzeci de ani?

Cred că în următorii zece până la douăzeci de ani, Vom vedea o creștere a conștientizării generale a problemelor de sănătate genetice în rasa Beagle. Sper să văd mulți crescători să profite de progresele aflate în știință care permit crescătorilor să aleagă partenerii de reproducere pe baza compatibilității în domeniul sănătății și al diversității genetice. Există multe teste de sănătate disponibile ca instrumente pentru crescători și este cea mai mare speranță că în zece sau douăzeci de ani, putem avea mai multe teste genetice disponibile pentru condiții cum ar fi epilepsia.

Cu rata pe care o pierdem Piscine de gene și câine de reproducere a popularității, mă tem că Putem vedea o scădere a stocului de reproducere disponibil pentru a continua câinii sănătoși de reproducere. Trebuie să lucrăm împreună ca crescători pentru a vă asigura că rasa noastră va fi aici în viitor pentru crescătorii care vor veni după noi. Ar trebui să lăsăm rasa într-o stare mai bună că atunci când am început să reproducem, asta este ceea ce mai faci rasa este totul!

Simțiți-vă liber să lăsați un comentariu de mai jos și să ajungeți la Laura scurt pe scurt Stare de nervozitate, Instagram sau Facebook.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: laura short, de la beagles short acres, pe beagles de reproducere